e afou glory glory
Printable View
e afou glory glory
Απίστευτο το τρίτο γκολ της Εβερτον. Αστεία γκέλα του Ρέινα δηλαδή.
Aurio I OMADA paizei me to arsenalaki!Pou to dixnei kserete?????
18:00 SUPERSPORT 4: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΡΣΕΝΑΛ Αγγλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Ζ)
Η τρέλα του Νόελ Κάλαχερ με το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν έχει τέλος. Ο κιθαρίστας του αγγλικού γκρουπ "Oasis" πρόσφερε στον Πάολο Μαλντίνι 11,5 εκ. ευρώ το χρόνο για να τον πείσει να αφήσει τη Μίλαν και να μετακομίσει στην ομάδα της καρδιάς του, τη Μάντσεστερ Σίτι. H λεπτομέρεια είναι πως...ήταν μεθυσμένος.
"Ήμουν μεθυσμένος την ώρα που τον πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι αν μου ζητούσε και 150.000 λίρες την εβδομάδα θα του τα έδινα. Ο μάνατζερ μου μου τηλεφώνησε και μου είπε πως ο Μαλντίνι πήρε την πρόταση στα σοβαρά και εγώ τώρα θα πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι αστειευόμουν", δήλωσε στην αγγλική "The Mirror" ο Κάλαχερ.
Ο τελευταίος είναι εθισμένος στο αλκοόλ και όπως ανέφερε στα λεγόμενα του η συνολική του πρόταση προς τον Μαλντίνι ανέρχονταν σε 37 εκ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο. Ο αθεόφοβος είχε επαναλάβει κάτι ανάλογο παλαιότερα όταν είχε ζητήσει από τον Ντελ Πιέρο να γίνει "πολίτης", αλλά ο "Πιντουρίκιο" του είχε τονίσει πως δεν μπορεί να αφήσει τη Γιουβέντους για άλλη ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως άλλο ένα μέλος των "Oasis", ο Λίαμ Γκάλαχερ, είχε ζητήσει από τον Πολ Γκασγκόιν να αναλάβει την Grouch, η οποία είναι τοπική ομάδα του Μάντσεστερ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επιτυχία στις διαπραγματεύσεις.
Το γκολ της χρονιάς ο Ντρογκμπά.
Καλό το κέρασμα της ΑΡΣΕΝΑΛ;Quote:
Originally Posted by Third_EyE
http://www.contra.gr/images/adebayor_170906_m.jpg
:spin:
:lol:Quote:
Originally Posted by freak brother
de paizei na yparxei pio heavy metal prwta8lhma apo to oukraniko
Τους τρεις βαθμούς της νίκης αναζητά ακόμα η Μέταλουργκ Ζαπορόζιε. Η αντίπαλος του "τριφυλλιού" παρά την θετική εμφανισή της στην Πάτρα στο πρωτάθλημα Ουκρανίας ακόμα δεν μπορεί να φθάσει στο "τρίποντο".
Συγκεκριμένα οι "κόκκινοι" έμειναν και πάλι σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) με αντίπαλο τη Μέταλιστ, φθάνοντας έτσι τους πέντε βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις και απολογισμό το εκπληκτικό 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ετσι, η ομάδα του Σεργκέι Γιασένκο δεν "ξεκόλλησε" από την 14η θέση της βαθμολογίας.
kala sas gamei i metal \m/
Να στειλουμε για φιλικο στην Ουκρανια και τους Metalothers.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
Γιουβε στο -10. Αντε να δουμε θα ανεβουμε? Αν ανεβουμε του χρονου το πρωταθλημα δικο μας 100% και χωρις υποχρεωσεις Ευρωπης κτλ.
Γενικά καλύτερα να μείνουμε κανα χρόνο ακόμα στη Β' να χτίσουμε καινούρια ομάδα και σε 4-5 χρόνια θα είμαστε πάλι στο θρόνο.
Καλυτερα να πεσετε στη Γ, βασικα