ti xrwma magio ?
Printable View
ti xrwma magio ?
κοίτα έναν πούστη, ακόμα δεν άρχισε phd και την είδε επίκουρος
Δεν το κανω πλεον το PhD, ουτε θα γινω καθηγητης. Τι εκανε λαθος ο καθηγητης πες μου κι αφηστε το ρε
πουλάει ειρωνία για κάτι που είναι θυσία εκ μέρους των φοιτητών, φοράει μαγιώ στο γραφείο του ενώ εγώ αν πάω σε εξέταση με βερμούδα με κόβουν, πάει ταξίδια σε σεμινάρια και κάνει εξήντα μήνες το χρόνο διακοπές, μπορείς να τον βρεις 2 μέρες τη βδομάδα αν δεν έχει αποφασίσει να πάει αθήνα για το μήνα, και γενικά θα δείχνει σεβασμό ο καριόλης random καθηγητής γιατί με τα αρχίδια των φοιτητών (κάνει πως) γαμάει.
1. Σε ποια ακριβως σχολη σε κοβουν αν πας για εξεταση με βερμουδα, κι αν ειναι αληθεια αυτο, εισαι στην ιδια σχολη με αυτου του καθηγητη? Αυτος θα σε εκοβε?
2. Αν αυτο το θεωρεις ειρωνεια, εισαι πολυ ευαισθητος και κομπλεξικος. Εγω αν το γραφε ο καθηγητης μου στο φορουμ της σχολης μου αυτο θα γελουσα.
3. Αν νομιζεις οτι οι καθηγητες εχουν 2 μηνες το χρονο διακοπες, εισαι παντελως ασχετος. Αλλα και να εχει, ποια στο μπουτσο σχεση εχει αυτο με το οτιδηποτε?
4. Παει ταξιδια σε σεμιναρια, πολυ σχετικο με το τι εκανε και τι ειπε στο φορουμ της σχολης.
5. Εχεις μαλακισμενο θεμα εξουσιας και εξυπνακιστικο υφος προς τον καθενα και προς το καθετι και πολυ μιλας τωρα τελευταια, δε με ξερεις ουτε σε ξερω γι αυτο βουλωνε πριν βαλεις σε καλουπια ολον τον κοσμο.
Είναι ξεκάθαρη ειρωνεία.
Επίσης -σόρυ παράλειψη- ο τίτλος του ποστ του είναι "Τεράστια επιτυχία του φοιτητικού κινήματος - ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!". Οκ τώρα?
Και η ερώτησή μου παραμένει η ίδια. ΤΟΥ ΓΑΜΑΣ?
αυτό είναι το πιο αστείο τελείωμα τραμπουκισμού έβερ. αδυνατείς να καταλάβεις το ύφος του καθηγητή που προφανώς είναι καλοπροαίρετος, αλλά νιώθεις ΒΑΘΙΑ ότι πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου πως είσαι μαλάκας που θέλει να γίνει καθηγητής. δεν έχω λόγια, σε ποστ που λες "αυτό δεν ισχύει, αλλά και να ισχύει τι έγινε;", μπορώ να σου απαντήσω μόνο με ένα
εγω το αλλο το πουστρακι το ψαχνω εδω και ενα μηνα επειδη με εκοψε,εμφανιζεται μια μερα πριν την εξεταση, παω να δω το γραπτο μου και μου λεει δεν το εχω,ελα τη δευτερα.
και αυριο το ξαναδινω.
υγ.φορουσε και αυτος μαγιω
υγ.2 κρινοντας απο τα απολτελεσματα που αναρτησε στα δυο μαθηματα που εχει αρχιζω να πιστευω οτι διορθωνει με τα ψηφοδελτια
20 ιουλιου 2012
my life rocks: 74 σελιδες
fuck my life: 252 σελιδες
fml
εφυγε μαθητης μου με κληρονομικο προβλημα στο συκωτι. 19 χρονων λεβεντης... συνεχιστε τις μαλακιες σας και τα φερστ γουορλντ προμπλεμς ελευθερα...
ρε Phantom Duck καλος και αγιος ο τσογλανισμος αλλα οχι κι ετσι
εδω βρηκες να τονισεις μια αντιφαση?
Οκ όταν γυρνάς και χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο για να πεις στους άλλους "συνεχίστε με τις μαλακίες σας", γυρεύεις λίγο ένα φαντομ ντακ να σου πει και αυτός την παπαριά του...