την επόμενη που θα σε πετύχω σε κανα ΠΑΟΚικό στέκι ανάμεσα στις μπύρες και στα ανήλικα ξεκωλάκια που θα κυνηγάς να μου δείξεις και τα τραύματα από τις σφαίρες
Printable View
την επόμενη που θα σε πετύχω σε κανα ΠΑΟΚικό στέκι ανάμεσα στις μπύρες και στα ανήλικα ξεκωλάκια που θα κυνηγάς να μου δείξεις και τα τραύματα από τις σφαίρες
Aααααα δε θελω τετοια ο πανκις εχει σχεση!
Δεν κυνηγάω πλέον ανηλικα ρε πετσακια, τέλος αυτά....
τα τραυματα είναι μεσα στην καρδιά μου.
μαλάκα θα κλάψω μη λες άλλα
Τί φάση είναι το Εφοδιασμού μεταφορών?
ειναι φαση για βυσματα.
και μενα γιατι με πηραν χωρις βυσμα;
Και μένα χωρίς βύσμα με πήραν εκεί και μετά χωρίς βύσμα με στείλανε τεθωρακισμένα.
Το σε τι σώμα/όπλο παρουσιαστείς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι θα σε μετατάξουν στη μετάθεσή σου.
Έντιτ: Σπάρτη παρουσιάζεσαι;
Ω ναι. Η μαλακία είναι ομως πως στην μετάθεση απο Σπάρτη τους πιο πολλούς τους στέλνουν στα διαολια(νησια, εβρο κτλ) αλλα το καλό ειναι πως σαν οδηγός η αρτοποιος ξυνεις τα αρχίδια σου. Η μετάθεση σε πόσο καιρό βγαίνει;
ποιος σου χει πει οτι ο οδηγος ξυνει τα αρχιδια του? ..επισης απο ολα τα κεντρα σ.ξ στελνουν νησια και εβρο..
Δήλωσε/πες σε κανά ανώτερο ότι ξέρεις από μαστερσεφς και πήγαινε κάπου μάγειρας να κάνεις ζωάρα.
Αρτοποιός όντως έναν φίλο που είχα την πέρασε μέλι. Τρελό ξύσιμο αρχιδιών.
Κάστομ έχω δει μάγειρες που λόγω εμπλοκής μονάδας βαρούσαν σκοπέτα κανονικά όπως όλοι.
τπτ από τα παραπάνω.
Πες ότι έχεις εμπειρία σερβιτόρου/πωλητή/ή_κάτι_παρεμφερές για να πηδήξεις την επιπλέον εκπαίδευση, και αν είσαι τυχερός, θα σε πούνε σιτιστή ή αποθηκάριο. Φεύγεις τάχιστα για την όποια μονάδα σου κάτσει και κουμπώνεις σε κανά γραφείο ή καπσιμί. prophete.
γενικα κανουν ζωαρα παντως. Σε εμπλοκη νταξει βαρανε.. εμας τους εβαλε ο τρελος ο δικ να του κανουν οπλασκησεις και γελασε και το παρδαλο κατσικι. Οδηγος κανεις ζωαρα αμα πας οδηγος κανενος ταξιαρχου-στρατεγκο.
Για το τελευταίο που λες, θέλει να την έχεις αρκετά πιο μεγάλη από τους υπόλοιπους βυσματίες, πάντως.
Και γενικά, οδηγοί και μάγειρες είναι περιζήτητες ειδικότητες, its a trap. Έχω δει ίντυ κουλ αγόρια να κλαίνε σαν γυναικούλες μετά από 5 σερί υπηρεσίες 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι τους.