Επειδή διαφωνούσα με κάτι φίλους για τον Nash
Είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο μυαλό που έχει περάσει από το ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία;
Printable View
Επειδή διαφωνούσα με κάτι φίλους για τον Nash
Είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο μυαλό που έχει περάσει από το ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία;
Δεκαετία; Έγινε draft το '96.
Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνησή του στους Suns άλλαξε όλο το NBA προς το καλύτερο.
Μετά τον τελικό του Παγκοσμίου αναρωτιόμουν τόσο μεγάλο είναι το χάσμα πια...
η απάντηση δεν είναι εύκολη,αλλά πραγματικά θέλω να δω αν ο Πόποβιτς αλλάξει τα κόζια στο όλο mentality κι αν ο Mπλατ είναι η απάντηση...
ΝΒΑ rankings από αρρωστάκι (κι όχι I Wanna Be Agent):
http://www.humbazine.gr/index.php/bl....tlukn6PJ.dpbs
Kenneth Faried + Iman Shumpert = Jae Crowder
Spoiler
βασικα ο ντρογκμπα ειναι
Πολυ καλο, αλλα καλα τον γαμησε τον σιχαμενο μεσα στο σπιτι του και μεσα στα μουτρα του.
Κριμα που το Σικαγο σημερα εκατσε κι εχασε απο τους μαλακες. Παραδοξως η επιθεση λειτουργησε αψοφα, αλλα υστερησαμε στην αμυνα.
Αν δεν τραυματιζοταν ο Ροουζ, δεν το επαιρναν το ματς οι Καβαλιερς και ο Αρχισιχαμενος.
Γαμω τον Λεμπρον.
o Παπ παιζει ροκετς
εβλεπα με Χιτ το ονομα το δολοφονησαν πρεπει να το ειπαν με 10 διαφορετικους τροπους :touched:
απο οσους εχω δει αυτες τις μερες το Νταλας μου αρεζε εχει και παγκο αμα αντεξει και ο Τσαντλερ στο 5 θα ναι καλο
Ως τωρα αυτα που βλεπω εγω:
1. Χιουστον ΠΟΛΥ δυνατο, θα δουμε στα πλεηοφφς αν μεγαλωσε σαν ομαδα.
2. Κληβελαντ αρκετα λιγοτερο καλο απο οσο περιμενα, δεν εχει δεσει σαν ομαδα ακομα (λογικο) και ελπιζω να μη δεσει και ποτε 8)
3. Γκολντεν Στεητ επισης πολυ καλο, αν και ειναι υπερβολικα νωρις. Απλα μου φαινεται πως ενισχυθηκε και πως ο Καρι θα ειναι ακομα καλυτερος φετος.
4. Λεηκερς 0-5 και παιζει να ειναι χρονια με πολλα αρνητικα ρεκορ...
5. Σικαγο θα εξαρτηθει απο το ποσο υγιης θα παραμεινει ο Ροουζ. Δεν ξεκινησε ασχημα, και οταν βρει το ρυθμο του μπορει να γινει οπως ηταν πριν.
Νταμπλ ποστ γιατι.... Λεμπρον :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
:malakia: :malakia:
Το καλύτερο μπάσκετ το παίζουν Chicago, Golden State και Houston μέχρι στιγμής.
Ό,τι είπε ο Φιξξξ για Chicago, εξαρτάται πολύ από την υγεία του Rose.
Στο Golden State ο Curry είναι ο Curry, αυτός που θα βγάλει μάτια φέτος είναι ο Thompson, έχει κάνει ξεκίνημα όλα τα λεφτά φέτο.
Το Houston εκτίμησή μου είναι ότι δε θα αντέξει πολύ, έχει αρκετά αδύναμο πάγκο.
Γενικώς σκατοανατολή, η δύση είναι στα καλύτερά της και είναι κρίμα, θα δούμε πάλι τίποτα suns / kings / pelicans εκτός playoff ενώ αν ήταν ανατολή θα ήταν τέταρτοι - πέμπτοι ξερω γω.
Επίσης καυλωμένοι Grizzlies, μ' αρέσουν φέτος.
το είχε πει ο hayward
http://www.gordonhayward20.com/2014/...t-in-the-game/