-
Π. Μπεγλίτης: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 20:22
Διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ότι έχει ληφθεί ή πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μπεγλίτης παρέπεμψε στις κατά καιρούς δηλώσεις του και δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ζήτημα, που κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό, εξετάζεται λεπτομερώς και οι οριστικές αποφάσεις για την ορθολογική αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων που αφορούν τη στρατιωτική θητεία θα ληφθούν με σοβαρότητα και ευθύνη και χωρίς καμία απολύτως βιασύνη.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2046649
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=142764
και ενημέρωση για ενδιαφερόμενους.
Ναρκωτικά: «Μπόνους» στην απεξάρτηση η μειωμένη θητεία
Εξάμηνη αντί εννεάμηνη θητεία θα μπορούν να υπηρετούν στο στρατό οι νέοι που είναι χρήστες ναρκωτικών, εφόσον δεχθούν να ενταχθούν σε στεγνά προγράμματα απεξάρτησης. Το μέτρο εφαρμόζεται από την επόμενη σειρά κατάταξης.
http://www.naftemporiki.gr/news/pstory.asp?id=2041908
Μπορεί και να μην αυξηθεί δλδ.
-
γελάω, ξεκινάω πρέζα για να γλυτώσω το τρίμηνο.
-
κλέψιμο στο στρατό. ντισκας.
-
Ποτέ δεν έχασα ούτε κορδόνι. Ωστόσο ναι, φυλάγεσαι και χρησιμοποιείς πολλά λουκέτα γιατί έχω ακούσει κι εγώ τα άπειρα.
-
Όσα λουκέτα και να έχεις, αν πέσεις σε θάλαμο με καλλιτέχνη, τον ήπιες.
Αν σε κλέψουν, μην στεναχωριέσαι, συμβαίνουν αυτά.
-
εμενα μονο κορδονια μου κλεψαν και ουτε λουκετα ειχα ουτε τπτ ολα παρατημενα και χυμα στο κυμα. Αμα εχεις επιφοβους στον θαλαμο , καλο ειναι να προσεχεις
-
Ναι, λουκέτα στα πάντα. Υπάρχουν κάτι καλά, πιο ακριβά (αυτά με τους συνδιασμούς νομίζω; ). Εμένα κάποιος μου έκλεψε το πηλίκιο (λολ αλλά οκ πως να το κρύψεις αυτό), ενώ είχαμε και φοβερό "καλλιτέχνη" στο θάλαμο ο οποίος είχε το ξεκλείδωμα σαν χομπι. Αν ποτέ δεν βρίσκαμε το κλειδί για τα όπλα τον φωνάζαμε και κανόνιζε σε 10 δευτ.
-
τα μισα ανοιγουν με τα ιδια κλειδια ρε . αμα χανοταν το κλειδι του οπλοβαστου η συνηθης τακτικη ηταν σπασιμο με ξιφολογχη! :p
-
Μπα είχαμε ψαγμένους με διάφορα λουκέτα και δεν άνοιγαν με ίδια κλειδιά. Το είχαμε ψάξει γιατί θέλαμε να μάθουμε πως διάολο το έκανε. Κάποια στιγμή μας έδειξε λαιβ μερικά ανοιγματα, είχε φτιάξει από σύρματα και ότι άλλο είχε βρει διάφορα lockpicks ανάλογα στη κλειδαριά. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον έβλεπες να προσπαθεί να ανοίξει καμιά πόρτα ή να πειραματίζεται με κανένα λουκέτο στο κρεβάτι.
Γιατί να σπάσεις κλειδαριά όταν έχεις τέτοιο ταλέντο;
-
ησουν σειρα με τον Μακγκαιβερ?
-
Βασικός κανόνας για τα λουκέτα. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αγοράζεις από το ΚΨΜ. Τα περισσότερα έχουν κόψιμο πασπαρτού.
-
PSP kai mp3 player παντα πανω μου τα ειχα.
Τα απλυτα ας τακλεβαν.
-
τι ξέρουμε για τις διαβιβάσεις?
σας τα έχω σπάσει λίγο ε? :P
-
Κέντρο σκατά(αν ισχύει η Καλαμάτα ακόμα that is), μετά ειδικότητα ζωάρα, στις μονάδες ανάλογα με το πόσο θα καβατζωθείς εσύ. Δηλαδή και στη χειρότερη μονάδα να καταλήξεις αν το προσπαθήσεις μπορείς να περάσεις καλά(σίγουρα πολύ καλύτερα από τους άλλους εκεί).
-
Καλαμάτα έκλεισε απ' όσο ξέρω.