Πέρασα και τα 5 γαμωμαθήματα του Δεκέμβρη.:dfinger:
Κερνάω απόψε εγώ.
Printable View
Πέρασα και τα 5 γαμωμαθήματα του Δεκέμβρη.:dfinger:
Κερνάω απόψε εγώ.
θέλω κι εγώ να το πω αυτό σε 10 μέρες.
Quote:
Yea! Baby we just shut down. offical we will not be coming back. Please
move to forumw.ca and have a good time.
http://www.forumw.ca/
With love and care
-ForumW
Ειναι 1 και τεταρτο κι επειδη χθες μαλακιστηκα ολη μερα, τωρα, και αφου εκατσα απο 9 μεχρι 12 για να κανω μια μεγαλη εργασια Αστροφυσικης, πρεπει να κατσω να κανω μια μικρη εργασια διαρκειας μιας ωρας πανω σε Αστροφυσικη και αλλο ενα διωρο για να αντιγραψω κατι ασκηεις Ηλεκτρομαγνητισμου να τις παραδωσω... πωωωω βαριεμαι ελεεινα. Ωραια η Νεα Υορκη και θα δω και Πρωκτομεν σε ενα διμηνο, αλλα θυμηστε μου γιατι επελεξα να ειμαι ακομα φοιτητης? Τοσα χρονια δεν εμαθα? :P
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει από κάτω, αλλά για να ξύπνησα στις 8 ενώ κοιμήθηκα στις 3, και έχω και κλειστά πατζούρια, συμβαίνει κάτι ηχηρό.
Έχουνε βαλθεί να σπάσουν τα πάντα από κάτω, ακούω βαριοπούλες και τζάμια να σπάνε και δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται οπότε πάω 2' μια βόλτα κάτω κι επιστρέφω.
edit: ο μαν ο τυπογράφος μάλλον κάνει extreme makeover, εγώ τι φταίω όμως.
πάω να φάω πρωινό, αυτό το σπίτι ποτέ δεν θα ησυχάσει.
Περασαν 10', λετε να παθε τιποτα?
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ένα μυθιστόρημα στο οποίο ο Keeper of the 7th son θα ψάχνει τον τάφο αυτού που ανακάλυψε τα κοΥστούμια και αφου τον βρει, θα επιδίδεται σε ανελέητα νεκροφιλικά όργια. Στα σίκουελ θα αναζητεί τους αντίστοιχους για γραβάτα και πουκάμισο.
Καλημέρες.
δεν σε χάλασε
Από τη βαρεμάρα μου στη δουλειά τις 2 τελευταίες μέρες, ξέθαβα παλιά ποστς, και συγκεκριμένα ποστ πικς και τα ρέστα :labiri:
βρήκες τίποτα καλό?
ΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
ω θε μου δωσε μου δυναμη σε παρακαλω
Σάλαλα.
Τι έγινε ρε παιδιά. Προς τι οι επικλήσεις στα θεία ?
Φτυχίο, επιτέλους :touched:
Αντε γκρατς.
Συγχαρητήρια!
Πάω να ξεκινήσω την ερωτική νουβέλα για το Ραστ ιν Πις.
συγχαρητήρια ανχόλι!
είμαι στη δουλειά και βαριέμαι. ακόμα, έχω μαζί μου το βιβλίο με τα σήματα και το catch 22.
με ποιό από τα 2 να ασχοληθώ?
Την δουλειά !
Ο Παπανδρέας είπε οτι πρέπει να γίνομε πχιο προντακτιβ να ουμ.
Και παιζουν λεει οι Nechayevschina τουρκια.
Και λενε: "νεξτ σονγκ ισ κολντ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ".
Τι λετε να παιξει?
δεν είναι βρισιά το γενιτσαρος στα τουρκικα. ήταν ελιτ στρατιωτικη μοναδα
τεραστιο σαιτ http://www.hellenicreligion.gr/
αγαπαμε τα related
ένα δείγμα
http://www.hellenicreligion.gr/doc/anisotita.htm
Φορντ Περφεκτ για πες, να κανω μικρο ταξιδακι σε κοντινη πολιτεια για να δω ολο το Ραστ Ιν Πις παιγμενο λαιβ μαζι με Τεσταμεντ και Εξοντους?
μπιζάριε, πάω Κύπρο σήμερα για το σ/κ. Πες ένα μέρος που να πρέπει οπωσδήποτε να δω και να μην το χάσω κτλ κτλ (θα μένω Λεμεσό αλλά θα έχω αυτοκίνητο - αν δε σκοτωθώ στα πρώτα 4μισι λεπτά οδήγησης)
Το μονο που αξιζει ειναι η πινακιδα που λεει "Ελ. Βενιζελος"
Spoiler
μόλις ακυρώθηκε το ταξίδι.
μήπως είσαι λίγο γκαντέμης;!
Ρε, δε λες που σε γλυτωσα!!!!!!!!!!!!!!!
Γκαντεμιτς.
megalo spasimo na kanonizeis na kaneis kati pou thes polu mia mera kai na perneis thl teleftaia stigmh kai na sto anavaloun.
Αν δεν πρέπει να πατήσεις τον κώλο σου ανάποδα και ιδανικά βρεις κανά-δυο κουλ άτομα για παρέα, τρέχοντας. Η συναυλία θα κωλολέει, στάνταρ το ξέρεις και συ αυτό, αλλά ακούγεται πολύ φόρτωμα, σε νέα χώρα, σχετικά λίγο καιρό, να το κάνεις σόλο όλο αυτό. Αν το κάνεις θέλω λάιβ ριπόρτ.
Το νια-νια μου το έχουν κάνει ήδη τέσσερις διαφορετικοί αμερικανοί, οπότε έχω ανοσία, σκοπεύω δε να δω μπιγκ φορ (που λογικά θα παίξει πάλι το Ραστ ιν Πις) οπότε παλεύεται. Τέσταμεντ δεν έχω δει και το έχω άχτι ακόμα...
ξέρει κανείς πως λέγεται εκείνο το χαρτί που είναι καφέ ανοιχτό κ τύλιγαν παλιά τα δέματα (με σπάγκο κατα προτίμηση)?
εμ νομιζω πως το ριζόχαρτο είναι διαφανές... (δεν τον κόβω κιολας αλλά σε διαφανές το ξέρω)