την αμυνα της αεκ σημερα δεν τη συναντας ουτε σε ερασιτεχνικο ε...και να σκεφτειτε οτι το λεω εγω που ειμαι παναθηναικος :P
Printable View
την αμυνα της αεκ σημερα δεν τη συναντας ουτε σε ερασιτεχνικο ε...και να σκεφτειτε οτι το λεω εγω που ειμαι παναθηναικος :P
Ωραία τα πλέη οφς.
Ανέλπιστα ωραίος αγώνας και καλή εμφάνιση από μας ύστερα από δεν ξέρω και γω πόσο καιρό.
Ο διαιτητής τα γάμησε όλα, αλλά χωρίς να παίξει υπέρ μας νομίζω, το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήταν κανονικότατο, αλλά το πέναλτι για γέλια.
Η δεύτερη θέση θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια με το μΠΑΟΚ και πιστεύω στο τέλος θα την πάρουμε εμείς αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την κωλοομάδα πούχουμε φέτο.
Μετά την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού (Κ-21) και η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού (Κ-17) κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας την αγωνιστική περίοδο 2009/10
Ε ρε ταλεντάρες που έχουμε να βγάλουμε~!!!!1`11
γαμω τα παιχνιδακια.
αν και γαυρος, αμφισβητω το φαουλ. Κατα τ'αλλα καλουτσικο ματς αλλα δυστυχως ο γαυρος πληττει παλι φετος απο ομαδα.Quote:
Originally Posted by contra.gr
δεν ήταν φάουλ, όπως όμως δεν ήταν και πέναλτυ το 1-1, τι να κάνεις.
γελάει ο κόσμος με το διαιτητή στο gayρος - αεκ
τι διαβαζω ρε???
με τον Σαβινι ρε?
Δεν έκανε μόνο τα "χοντρά" λάθη, γενικά γαμήθηκε. Η κάρτα στην αρχή στο τάκλιν του Αραούχο (?) ήταν ενδεικτική της ποιότητάς του.
Μηδέν σήμερα. Ίσως και υπό.
Παίζει κανα λινκ για το ματς της φιέστας;
kai genika gia fiesta tpt...giati osa exw dei se athlitika site einai prin to tzertzelo
για το ντέρμπυ του βορρά δεν έχει και πολλά να αναφέρει κανείς. με τελικές 15-2 και την πρώτη "φάση" του άρη στο '70, 100% δίκαιο το 2-0, που θα μπορούσε να είναι κ πιο ευρύ.