Καλός παίκτης είναι, μην ανησυχείτε. Βέβαια δανεικός χωρίς οψιον. Στο manager το 2017 τον είχα βασικό στην εθνική Αγγλίας :pink:
Printable View
Καλός παίκτης είναι, μην ανησυχείτε. Βέβαια δανεικός χωρίς οψιον. Στο manager το 2017 τον είχα βασικό στην εθνική Αγγλίας :pink:
αμα ικανοποιησει το πιο πιθανο ειναι να κανει προταση και για αγορα
αλλωστε αποτι διαβαζω ο οσφπ ηθελε να βαλουν οψιον αγορας αλλα οχι η μπλακπερν
θα δουμε
Μαγκελάνε, ήμουν σίγουρος ότι έτσι είναι, ότι ο γαύρος ήθελε οψιόν (!) αλλά δεν ήθελαν οι Άγγλοι. Οπως το κατάλαβα οι άνθρωποι τον πιστεύουν και τον δίνουν αλλού να πάρει παιχνίδια όπως κάνουμε κι εμείς συνέχεια. Δύσκολά θα τον πουλήσουν και το καλοκαίρι, ειδικά αν κάνει καλά παιχνίδια.
ναι προφανως εχεις δικιο
απλα πιστευω πως αν και ο οσφπ μεινει ευχαριστημενος απο τον παιχτη και ο ιδιος ο παιχτης απο την ομαδα ωστε να τον ενδιαφερει η παραμονη του και αλλο , τοτε μπορουν να γινουν διαπραγματευσεις με την μπλακμπερν υπο καλυτερες προυοποθεσεις και χωρις την πιεση του χρονου, οπως τωρα που καιγοντουσαν κυριως να βρουν καποιον μεχρι το καλοκαιρι
εκτος και αν στην μπλακμπερν τον θεωρουν τοσο απαραιτητο ωστε να μην διαπραγματευτουν ακομα και μια καλη προσφορα :P
οποτε με οψιον η οχι το καλοκαιρι βλεπουμε
και προφανως δεν πιστευω κανεις να γουσταρει τους "για 6 μηνες και βλεπουμε" αλλα ετσι οπως ταχουν κανει φετος παλι καλα λεμε
τουλαχιστον να βοηθησει οσο παιξει, αλλωστε πολλα λεφτα για μεγαλο ονομα δεν επαιζε να εδινε ο σωκρατες
τεσπα
θα δουμε
Καλά ναι, αν περάσει καλά εδώ, φάει σουβλάκι, είναι και το τσάμπιο λιγκ του χρόνου... Αν ο παίκτης θέλει να μείνει, αλλάζουν τα δεδομένα.
To κακό είναι ότι έριξε άκυρο στην ΜανΟυ γιατί είναι β(λ)αμμένος Μπλάκμπερν. Το καλό είναι ότι σκούπιζε πολύ τον πάγκο και ήθελε μόνος του τώρα να φύγει μπας και παίξει.
Αν βγει, εμείς θα τον κάνουμε να ερωτευτεί το λιμάνι της καρδιάς του κι ετς.
Πουλο ο Βελιτς! τα πιο ευχαριστα τα αφηναν για την τελευταια μερα της μεταγραφικης περιοδου :P
οσο εχεις αντωνιου κοιμομαστε ηρεμοι :sk8:
Στην Πόρτσμουθ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Γκέκας για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από την Λεβερκούζεν.
Οι "πομπέις" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα άσου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, ενώ υπάρχει και όρος απόκτησής του το καλοκαίρι.
Λολ.
πηρε και ντος σαντος.
Ας πω κι εγώ το κομμάτι μου για τις μεταγραφές.
Με το πρωτάθλημα χαμένο και την ομάδα να μη δείχνει να χρειάζεται ενίσχυση για τα ευρωπαικά ματς, η μεταγραφική περίοδος ήταν για μένα περισσότερο μια ευκαιρία για τη διοίκηση να δείξει τη νοοτροπία της. Το ερώτημα ήταν για μένα αν θα ρίξει λεφτά ώστε στο τέλος να μπορεί να πει "τι άλλο να κάνω;" όπως οι αγγελόπουλοι στο μπασκετάκι ή θα μείνει στο τεχνοκρατικό πλάνο που στηρίζει από την αρχή, βρέξει - χιονίσει. Επέλεξαν το δεύτερο, έψαξαν δηλαδή στόχους που πραγματικά πίστευαν οι "ειδικοί" της ομάδας ότι κάνουν και αφού δεν μπόρεσαν να τους πάρουν με τα λεφτά που ήθελαν να δώσουν, δεν πήραν (σχεδόν) τίποτα. Με τη λογική αυτή δεν έχω τρομερό πρόβλημα, εξάλλου και τον Ρονάλντο (τον Κριστίανο ντε) να αγόραζαν, τι θα έκανε, θα έδινε αρνητικούς βαθμούς στον γαύρο;
Κρίνω τον καθένα από αυτά που έχει πει ότι θα κάνει και οι επιτυχίες και αποτυχίες στις μεταγραφές πρέπει να χρεωθούν σε Αντωνίου και τους σκάουτερς. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τις τωρινές προσπάθειες δείχνουν ότι κάτι κάνουν στραβά. Ο Βέλιτς την πλήρωσε και ακούγεται ότι οι σκάουτερς θα οργανωθούν διαφορετικά. Αν και το καλοκαίρι έχουμε τις ίδιες μαλακίες, είναι σειρά του Αντωνίου. Από τη διοίκηση αυτή περιμένω να κάνει πράξη αυτό που δήλωσε, ότι θα βάλει τους κατάλληλους ανθρώπους στις θέσεις που πρέπει και ότι όλοι κρίνονται. Για τον Αντωνίου συγκεκριμένα, εγώ δεν ήμουν και πολύ σίγουρος από την αρχή. Προτιμούσα να πάρουμε κάποιον έμπειρο και δοκιμασμένο ξένο - οι παλαίμαχοι μπορούν να αξιοποιηθούν και αλλού.
Πάμε στα συγκεκριμένα. Οι θέσεις που πονούσε ο ΠΑΟ πολύ πριν τη μεταγραφική περίοδο (ο ΠΑΟ που έπαιζε ένα καλό 4-4-2 στο πρωτάθλημα και ένα 4-3-2-1 στην Ευρώπη) ήταν για μένα το αριστερό μπακ (κανένας πίσω από τον Σπυρόπουλο) και ο αριστερός μεσοεπιθετικός. Ένα φορ καλύτερο από αυτά που έχουμε οπωσδήποτε δε μας χάλαγε, αλλά αν έπαιρνα 2 παίκτες, θα ήταν οι παραπάνω.
Αριστερός πίσω: Ο Πολωνός γλωσσοδέτης που πήραμε είναι το είδος πάικτη που θα ήθελα, αριστερό στόπερ που παίζει εύκολα και μπακ για να ξεκουράζει Σπυρόπουλο όταν πρέπει και να έχει και τη θέση του ενός από τους 3 στο 3-χ-χ που έχουμε δοκιμάσει έξω. Αυτό αφορά μόνο το ΕΙΔΟΣ του παίκτη, γιατί την ποιότητα του δεν την ξέρω. Αν βγει καλός, μαγκιά που πήραμε άγνωστο διαμάντι (!) αν όχι, δείτε παραπάνω, όλοι κρίνονται.
Αριστερός μπροστά: Στη θέση αυτή βασικός είναι ο Καραγκούνης και έχουν δοκιμαστεί Ίβανσιτς, Κλέυτον και Χριστοδουλόπουλος. Κανείς δε με ικανοποιεί εκεί (ο Κλέυτον τα καλά του ματς τα έκανε στον άξονα) και το καλοκαιράκι είναι καιρός να γίνουν αλλαγές. Δεν έγινε σοβαρή προσπάθεια να αγοραστεί κάποιος εκεί, ίσως επειδή έκλεισε ο Λεονάρντο από τώρα για καλοκαίρι. Όπως και να 'χει αφού έχουμε λεφτά περίμενα κάτι καλύτερο.
Φευγάτοι: Ο Τζιόλης που έφυγε δε με χαλάει και πολύ, αρκεί να αρχίσει να αξιοποιείται ο Μάτος. Αν όχι, ειδικά με το δεδομένο ότι η ομάδα έκανε τις εμφανίσεις που έκανε στην Ευρώπη με 3 αμυντικά χαφ, προβλέπω πάλι δοκιμές Τεν Κάτε τύπου "Ρουκαβινα μόνος φορ" και στα νοκ άουτ δε μας παίρνει για τέτοια. Ο Σιόντης οκ.
Γενικά λοιπόν, οι ελπίδες μου για μεταγραφές ουσίας ήταν λίγες, λόγω -12 και Γενάρη. Κρίνουμε Αντωνίου και κράζουμε αν δε βγει και ο Πολωνός. Περιμένουμε το καλοκαίρι εκκαθάριση και παίκτες εκεί που υπάρχει ανάγκη.
Σε εμας τα πραγματα ειναι απλα.
εναν η δυο επιθετικους ακομα, δυο στανταρ αν δεν κρατησουν δανεικο τον Νταρμπησαηρ ενα χρονο ακομα (πραγμα που δεν το βλεπω απιθανο.)
ενα μπακ απ του Γκαλεττι τωρα που χασαμε τον Μιρνες.
ενα χαφ ακομα τυπου Λεντεσμα οχι ο ιδιος ο παιζω ενα και ποναω 6 ματς εκτος αν ειμαι στην Αργεντινη οποτε βγαζω φουλ σαιζον Λεντεσμα. Και αξιοποιηση μερικων χαφ ακομα.
ενα μπακ απ του Λετο γιατι αν δεν παρουμε και παρει χαμπαρι η Ποκαχοντας οτι θα εχει τη φανελα σπιτι της, θα σπασουν πολλα παπαρια του χρονου.
ενα στοπερ αν σταματησει ο Αντζας, και αν δεν σταματησει, δωκετε επιτελους συμμετοχες στον Κυριακουλη.
και ενα γκολκηπερ που θα περνα τις πυλες του Ρεντη, την ιδια ωρα που θα σουταρουμε τον Κοβατς.
κοινως παλι 10 παικτες θελουμε. Χελλ γιεα.
Σε τελευταία νέα ο Μπασινάς πάει Πόρτσμουθ
/sadface
κατσε μην αρχισει παλι τα πρωτοσελιδα το ΦΩΣ.
Κάπως έτσι, αλλά είναι οι περισσότεροι για μπακαπ. Αν μείνουν οι βασικοί σας, μπαίνετε με το πόδι στο γκάζι του χρόνου με χρόνο για τα μπακαπ να προσαρμοστούν.Quote:
Originally Posted by Darkling