Phantom Duck nice sig :P
Printable View
Phantom Duck nice sig :P
παραλιγο να σφαγιαζα μια "καποια υπευθυνη" στην τραπεζα! και μιλαμε να φαει ενα παρτυ γενεθλιων του μικρου Βασιλακη αν γινοταν! πας να παρεις κατι λεφτα που δικαιουσαι και να ψαχνει να βρει λογο να μη στα δωσει, λες κι εχεις ανοιξει το κομοδινο της και λες δωσε μου 500Ε! μεχρι που ακουστηκε και το εξης "και τι τα θελουν τα λεφτα?"!! για να πληρωσουμε τα τεβε τα θελουμε, τη δεη με ειδοποιηση για διακοπη και τον κομμενο ΟΤΕ, τα νοικια και τα κοινοχρηστα και τον razor να γαμησει την κορη σου, παλιοκαργιολα, φαλτσετες στα γονατα!! μας εξυπηρετησε ενας τεμετερον κι ολα κομπλε!!
Mη μου τσατιζεσαι.
το ξεπερασα ενταξει, MLR!
k ti ta 8ete ta lefta?
για να πληρωσουμε τα τεβε τα θελουμε, τη δεη με ειδοποιηση για διακοπη και τον κομμενο ΟΤΕ, τα νοικια και τα κοινοχρηστα και τον razor να γαμησει την κορη της..
γινεται το ενα απο αυτα! FML
ζήλεψα την υπογραφή του θεούλη φάντομ ντακ. :touched:
akouga to papyrus ton ozric tentacles k mpenei i mana sto domatio xorevontas tsifteteli(!) legontas "vre afto einai oraio.ti einai?arvanitaki?".FML
χαχαχα
your mom rocks! \m/
πιστεύω με λίγη δική σου διαπαιδαγώγηση θα μπορέσει να ακούσει από post μέχρι και grind... (ζήτα βοήθεια από το Δήμο, όχι το Δήμο Νεάπολης εε....)
θέλω να σπάσω τα νεύρα σε έναν μαλάκα και σε μια μαλακισμένη.
προτείνετε δοκιμασμένες λύσεις, πχ πίτσες, αναπάντητες με απόκρυψη, κλήσεις στο σταθερό καθε βράδυ στις 3, τέτοια ώριμα πράματα.
Εγω εχω κοιμηθει 4 ωρες και ειμαι παλι σαν ζομπι και πρεπει να κρατησω το μαγαζι και ενω δεν μπαινει και κανενας, και δεν υπαρχει και τιποτα ενδιαφερον σε κανα νετ να τσεκαρω. Κοινως δεν εχει τιποτα να κανω. Τι σου εκαναν ο μαλακας και η μαλακισμενη για να δουμε και πως θα πραξουμε, να παιχτει κατι ταιριαστο.
η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα απάντηση Φιξξξερ περίμενα να διαβάσω κάτι για χορδές. και μπάσο. προφανώς το αστείο πάλιωσε, ε?:P
ο μαλάκας είναι μαλάκας από τη γέννησή του, απλά μου σπάει τα νεύρα όπως και κάθε γνήσιος μαλάκας που θα πετύχω.
η άλλη όμως, είναι μια μαλακισμένη από το περιβάλλον της δουλειάς, όχι της δουλειάς, από το περιβάλλον, you know what I mean, που έχει πετάξει χίλιες δυο αρχιδιές για οτιδήποτε δεν την αφορά, including και για κάτι προσωπικά, έχει γίνει χίλιες δυο φορές ρόμπα όταν μπροστά σε άλλους απέδειξα ότι οι μαλακίες που λέει δεν ισχύουν, και παρ'όλα αυτά συνεχίζει και συνεχίζει σαν το αρκουδάκι της ντούρασελ.
Από ένα σημείο και μετά είπα θα την γράψω στα αρχίδια μου, αλλά επειδή
α)τελειώνει η χρονιά και
β)δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, θέλω να της σπάσω τα νεύρα. να της βάψω με σπρει το αμάξι. να της στέλνω ταχυδρομικά κάθε μήνα φακέλους με αποστολέα τον Πανελήνιο Σύλλογο Αφροδισιακών Νοσημάτων.
Κάτι, οτιδήποτε. Για να περάσει η ώρα. Πείτε.
βρες άδειες κούτες από δονητές και άλλα sex-toys και στείλτα της ταχυδρομικά χωρίς περιτύλιγμα