Αχα, έτσι πάει δηλαδής. Δεν είναι το μοναδικό άθλημα, ο Αλλάχ να το κάνει, που δε κερδάει κανείς.
Printable View
Αχα, έτσι πάει δηλαδής. Δεν είναι το μοναδικό άθλημα, ο Αλλάχ να το κάνει, που δε κερδάει κανείς.
Οι ρακέτες δεν ειναι ο προορισμός, είναι η διαδρομή. Για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια ενός σοφού.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Για δουλειά εκτός Ευρωπαικής ένωσης στέλνουμε Europass ή κάποιο άλλο βιογραφικό?
ρε παιδιά κανένας ελληνικός τράκερ με ελληνικά τόρρεντς έχει ξεμείνει?
blue white, greek tracker τέτοια φάση.
α ρε γαμάτο.ινφο που είσαι
kapaki info δοκίμασε.
Δεν ξέρω τί ακριβώς ψάχνεις από ελληνικά, δοκίμασε το http://p2planet.net/
Αν χρειαστείς ιnvitation πες
mytog.net επίσης
Οι καινούργιες (εγώ τουλάχιστον τώρα τις είδα) διαφημίσεις του Jumbo με κάνουν να πιστέψω (μαζί με το anekdota thread εδώ που τα λέμε) οτι το σύνδρομο της Στοκχόλμης ισχύει και στο χιούμορ...
kai edo!
2 έχω, στείλτε e-mail
Ψάχνω τις βίδες για το το εξής κρεβάτι ικεα.
Από αυτά τα product numbers που έχει μπορώ κάπου/κάπως να βρω πληροφορίες για τις διαστάσεις κλπ;
Γιατι δεν τις παιρνεις απο το ΙΚΕΑ? Νομιζω τις πουλανε ξεχωριστα σε πακετακια τις βιδες, μπορει να κανω και λαθος.
Εχω κατι ραφια κανα χρονο και επειδη δεν εχω βιδες, απλα δεν τα χω ανεβασει ποτε, ειναι στη ντουλαπα (και επειδη εδω και ενα χρονο "θα μετακομισω σε λιγο καιρο").
Βλέποντας ποια σαιτ στα οποία είμαι γραμμένος λειτουργούν είδα και το www.kryve.com στο οποίο έχουν ανοιχτές τις εγγραφές.