Έλα ψήσου ψήσου :pink:
Printable View
Έλα ψήσου ψήσου :pink:
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
??????????
O Giovanni θα υπογράψει αυτόγραφα, θα βγάλει φωτογραφίες κτλ προτού φύγει για Βραζιλία, στις 12 στο Red Store. Ψήσου κι εσύ τώρα.
:rofl:
Έχεις δίκιο, είναι τεράστια μαλακία να μαζευτούμε να αποχαιρετήσουμε έναν παίχτη μας. Έπρεπε να φύγει σαν το Μινχ, με τηλεφωνάκι "έλα, τελείωσες, μάζεψέ τα και φύγε, κλικ".
:|
Οριστικό διαζύγιο με Μπασινά
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Μπασινάς.
Ευτυχώς που ανανέωσε ο Κωνσταντινίδης και ο Μάριτς παιδιά!!~!11`
O Mpasinas einai o karkinos tou pao. Eprepe na fygei me tis klotsies meta th rizoupolh.Quote:
Οριστικό διαζύγιο με Μπασινά
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Άγγελος Μπασινάς.
Ευτυχώς που ανανέωσε ο Κωνσταντινίδης και ο Μάριτς παιδιά!!~!11`
Ante pali, konomisate neo melos. Parea me ton antonakh.
Λές έ;
Εγώ προσωπικά δεν τον πολυθέλω στην ομάδα.Πόσο χρονών είναι;καμμιά 30άρα;
30 sta 31 einai.
Den pistevo oti yparxei esto mikromesaia omada ths evrophs pou ton thelei. O typos einai aparadektos. Ara h monh tou epilogh einai o gayros, pou o Kokkalhs exei th synhtheia na agorazei paixtes asxeta me thn "paiktikh" tous aksia.
Τον θέλει και η Πόρτσμουθ και εκεί εύχομαι να καταλήξει, παρέα με τον Χαλκιά και τον Σκοπελίτη.
για την ιστορία και μόνο, το βαζελόπαιδο γεννήθηκε το Γενάρη του 1976 (είναι δλδ 29 στα 30)
o mpasinas einai wraios paixtis mhn lete oti thelete .etsi pou einai omws ta pragmata, ston pao den prokeite na paiksei pote
Ο Νέρι Καστίγιο ήταν πρωταγωνιστής σε ουκ ολίγα επεισόδια της φετινής σεζόν. Είτε με τον προπονητή του, είτε με συμπαίκτες στην προπόνηση, είτε με αντιπάλους σε αγώνες, έδειχνε πάντα τον ευέξαπτο χαρακτήρα του. Η ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε, αλλά τα επεισόδια συνεχίζονται! Σε αυτό που συνέβη, πάντως, το βράδυ του Σαββάτου πιθανόν να μην ήταν εκείνος, απ’ τον οποίο άρχισε το πρόβλημα και απλά να πλήρωσε κάποιες αντιδράσεις του στη διάρκεια αγώνων. Κάποιοι την είχαν φυλαγμένη στο νεαρό και βρήκαν την ευκαιρία να «ανταποδώσουν» προκαλώντας τον σε καυγά σε κλαμπ της παραλιακής.
Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του καλού του φίλου, Ζιοβάνι, ο Καστίγιο βρέθηκε με φίλους του σε κλαμπ και κάποιοι – οπαδοί αντίπαλης ομάδας - φρόντισαν να του πουν δύο λόγια… Ο Ουρουγουανός απάντησε και το επεισόδιο πήγε να πάρει μεγάλη έκταση, όταν η παρέα των οπαδών άρχισε να μεγαλώνει… Η επέμβαση της ασφάλειας του μαγαζιού ήταν άμεση και χάρη σε αυτή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι «άνθρωποι» του κλαμπ φυγάδευσαν τον Καστίγιο, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει, προκειμένου να μην εκτραχυνθεί κι άλλο η κατάσταση…
Το επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε αυτό που συνέβη μεταξύ ποδοσφαιριστών των «αιωνίων» τα ξημερώματα της Παρασκευής στα μπουζούκια, όταν ο Ανατολάκης προκάλεσε την παρέα των Μπασινά, Κυργιάκου, Σεϊταρίδη φωνάζοντας σύνθημα για τους παναθηναϊκούς. Ο Μπασινάς πήγε να αντιδράσει και δεν ήθελε πολύ για να έρθουν… πιο κοντά, αλλά τελικά συγκρατήθηκε και αποχώρησε.
πολιτισμός.Quote:
Originally Posted by freak brother
Anyway, δεν είναι εκνευριστικό το ότι δεν πέρασε ούτε βδομάδα από το τέλος του πρωταθλήματος και μας βομβαρδίζουν με μεταγραφολογία;
diabasa gia to epeisodio me anatolaki
den para3eneythka ka8olou me ton mparmpa giwrgo to ka8iki.
Ellhnika paixnidia apo tou xronou sto stoixhma.. oe oe oe oe..
exei na pesei sthsimo...
Ε, μα τώρα γίνεσαι προκατειλημμένος.Quote:
Originally Posted by S-11
Α, ρε Έλληνα. :P
Της πουτάνας έχει να γίνει 8)
re travate anikste kana logariasmo ston net na ta pezete ola mona na goustarete
opap kai malakies
np Anal Cunt - O Pitchfork einai akoma sto Hrakleio? :D
looooool
Προτείνετε κανένα online site για στοίχημα.
ο γίγας WILLIAM HILL είναι με διαφορά η πιο αξιόπιστη λύση
"Φεύγω για μένα να νιώσω καλά"
Από την στιγμή που η διοίκηση απέφευγε συστηματικά να πάρει θέση, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να ξεκαθαρίσει από μόνος του το τοπίο σχετικά με το μέλλον του. Ο Σέρβος δήλωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θέλοντας να αποφύγει την δημιουργία διχασμού στις τάξεις της ομάδας.
ΟΥΣΤ!
NA ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
:x
ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη προστασία από δημοσιογράφους που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο (ήταν πραγματικά πολύ αστεία η προσπάθεια να παρουσιαστεί ότι οι μόνοι που δε συμφωνούσαν με το να συνεχίσει στην ομάδα, ήταν οι Τσουκαλάδες, ενώ οι αγνοί Ολυμπιακοί τον ήθελαν), αύριο θα αναφέρεται στα εξώφυλλα σαν ο "περήφανος ήρωας", που παραιτήθηκε γιατί δεν τον εμπιστεύονταν, που χάρισε τα λεφτά της αποζημίωσης (ΑΥΤΟΣ! ΧΑΡΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ!) στην ομάδα που τον πίκρανε, που φεύγει με το κεφάλι ψηλά και λοιπές τέτοιες αρλούμπες...
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ
phre ntampl omws
να το βάλει στον κώλο του
σοβαρά τώρα....
δε νομίζω ότι πήρε ο Μπάγεβιτς κανένα νταμπλ... ο Ολυμπιακός που είχε προπονητή τον Μπάγεβιτς ναι... ο ίδιος δεν ήταν που επέμενε στον Οκκά (των 5 γκολ στο πρωτάθλημα) με τον Ζιοβάννι στον πάγκο (των 10); ο ίδιος δεν ήταν που ενώ η ομάδα έχανε στη Λεωφόρο, έβγαλε στο 75 επιθετικό για να βάλει τον Ταραλίδη;
και στο κάτω-κάτω: Αυτός δεν είναι που με τον γλύφτη δίπλα του πουλούσαν μαγκιές στην Τούμπα του Ανατολάκη; Αυτός δεν είναι που για τα λεφτά του Κόκκαλη πούλησε την ΑΕΚ (που αν σήκωνε το κύπελλο θα έμενε για πάντα και μπλα μπλα μπλα...);
τέτοιους (υπ)ανθρώπους εγώ στην ομάδα μου ΔΕ θέλω... χίλιες φορές πέτρινα χρόνια, τρίτοι και UEFA παρά πρωταθλήματα, νίκες και Champions league με καθάρματα.-
dystyxws den exete nootropia evrwphs san ton pana8hnaiko (kaka ta psemata)
fetos prepei na kanete rizikes allages k nootropia evrwpaikou nikhth
an to exane to ntampl tha to exane o mpagevits e?Quote:
Originally Posted by nothingman
are malakes
provlepsi,kovw to pouli m:o kainourios pou tha erthei tha anteksei mono ena xrono kaimeta tha ton dioksoune epidi den tha exei parei prot,kai oloi teleftea agonistiki tha fonazoun dusan dusan
are na ferei kana asxeto pali gelia pou tha riksw me tin kolo 7
na dw ti tha lene oi malakes meta
:moutza:Quote:
Originally Posted by StoRmRideR
βαριέμαι να το λέω συνέχεια, σταρχίδια μου τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα...
το μόνο που θα πω (γιατί δεν έχει κανένα νόημα να μπλεχτούμε σε κουβέντες για το αν ο Ντούσαν τώρα είναι κανένας σοβαρός προπονητής), είναι ότι αν εσύ θες να πληρώνεις για να πηγαίνεις να βλέπεις και να χειροκροτάς τον Μπάγεβιτς, τον Περσία, τον Οκκά, τον Τσάρτα (που θα έφερνε) κ.ο.κ., δικαίωμά σου να στεναχωριέσαι τώρα... για μένα η εικόνα των παραπάνω "κυρίων" με κόκκινα (θα) ήταν αηδιαστική.
kala ta leme tou xronou pou tha kles giati den tha pirou me to prwtathlima.Quote:
na se pw tin alithia?
den dinw vasi sto oti kaname ntampl
egw lew pws an oi kolo organomenoi den ta ixan kanei mpourdelo twra thamastan protathlites 5 agonistikes pxio prin kai kaneis den tha milage gia mpagevits
episis i ikona tou olympiakou stin evropi itan aksioprepestati .
opos kai i mpala pou epekse ston deftero girw o osfp itan aksioprepestatri
protimas enan kainourio matzouraki i ton magevits?
an feroume kalo proponiti MAZI SOU!
alla kati mou leei pws tha feroume enan kalo proponiti tha paei kalitera stin evropi apo mpagevits kais to telsotis xronia tha xasei to protathlima kai tha arxisoun oi gkrinies pali
Quote:
mprabo eisai se kalo dromo arxizeis na skeftesai san bazelos :-o
anyway oi skepseis einai swstes an kai o bajevic eiani kalos paparas gia to ellhniko mas prwta8lhma alla mexri ekei.
nothing symfwnw se ola osa les gia ton mpagebits kai gia ta lefta kai gia ta proponitika. kai gw ton exw faei sthn mapa ton batraxo kai kserw.... pantws mesa se osa tou sourete kai exeis apolyto dikio ksanalew prepei na tou anagnwrisete kai oles tis koupes pou sas efere twsa xronia. den einai kalo pragma h axaristia..
Σκατά..οι Spurs νίκησαν τους Suns και πήγαν τελικό.. :|
καμία σχέση
θα ήταν πολύ ηλίθιο εκ μέρους μου να πω ο,τιδήποτε για τον Μπάγεβιτς της πρώτης θητείας του στον Ολυμπιακό (αν και προσωπικά, όταν με την πασίγνωστη πια συνέντευξη του Καραταϊδη, όπου πλέον αποδείχθηκε -τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου- ότι είχε κλείσει από το Δεκέμβρη στον Ολυμπιακό, έχασε το στάτους του), αφού κάνοντας εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις και με δουλειά, που στο μεγαλύτερο μέρος της οφείλεται στον ίδιο, φτάσαμε να έχουμε ομάδα, κάτι που προφανώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολο...
από εκεί και πέρα, ειλικρινά, όταν τον είδα να σηκώνει το χέρι του και να χαιρετάει τον κόσμο στο ΟΑΚΑ που φώναζε "Ντούσαν, Ντούσαν" στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ (ήμουν και εγώ μέσα) χάρηκα, και για αυτό δεν περίμενα την τσάμπα μαγκιά του στην Τούμπα στο επεισόδιο με τον Ανατολάκη (με το σκουλήκι που είχε δίπλα του δε θα ασχοληθώ...)... επίσης, έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν τώρα είναι σοβαρός προπονητής αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... το έγραψα και πιο πάνω, και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν, ΔΕ θα τον ήθελα στην ομάδα μου
ήμουν σίγουρος ότι τα εξώφυλλα θα ήταν από "φεύγει Κύριος από τον Ολυμπιακό" μέχρι "φεύγει Βασιλιάς από την ομάδα που τον πλήγωσε" και έπεσα μέσα, είναι γνωστές οι άκρες του με δημοσιογράφους και απροκάλυπτος ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι τον στήριξαν (έχουν χτιστεί καριέρες πάνω στον "υπέρ Κόκκαλη αγώνα", στον "κατά Κόκκαλη αγώνα", αλλά το 99,9% ήταν υπέρ του Σέρβου)... εκείνο που δεν περίμενα, ήταν η αφίσα του Πρωταθλητή
αυτά
pantws se ayto pou les gia tous dhmosiografous exeis apolyto dikio. olo ton xrono legane otan o olympiakos den phgaine kala "ta gerontia den antexoun , den paizoun mia klp.." kai meta afou peire to ntabl o osfp o grafane " o prigkipas peire to ntabl pali ta katafere klp.."
Μιλάμε για ύψιστο κρετινισμό. Ε, ρε και να φέρει πάλι κάναν Λεμονή να γίνει της πουτάνας. Αυτοί που τον έδιωξαν τον Μπάγεβιτς τώρα τον βάζουν και σε αφίσα. Μπράβο σας :moutza:Quote:
Άντε να δούμε τώρα ποιόν θα φέρει.
ela nte...Quote:
Originally Posted by dyingfreedom