Mιλάς για κάτι τέτοια φάση?
https://i.imgur.com/KVV0wJt.png
Printable View
Mιλάς για κάτι τέτοια φάση?
https://i.imgur.com/KVV0wJt.png
εννοούσα από την άλλη πλευρά του logo αλλά αυτό που έφτιαξες είναι ενα πραγματικό ποστ-μόντερν αριστούργημα!
Mερσι
Χμ νομίζω από την άλλη πλευρά του banner είναι λίγο μανίκι μιας και αλλάζει όλο το κονσεπτ, τα μεγέθη της γραμματοσειράς κλπ κλπ.
να μπει όμως κιόλας ε
mpa. tha krathsw ton manilla. alla xrhsimo to tip.
έχει μπει για όλους, απλά πατήστε ctrl + F5
Αχ αυτο το ctrl+f5 εχει καψει κοσμο
ΝΑΙ
Quote:Spoiler
Χαχαχχα έχει πλάκα να τον βάλετε.
Μπαν στο σκουπίδι που γελάει, και εννοείται μπάνερ.
οχι μπαν ρε παιδια, προς θεου
ΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ειμαστε
Κυνηγάς ανεμόμυλους, δημιουργείς μόνος σου εχθρούς για να έχεις λόγο ύπαρξης. Άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις, δεν πειράζει καλά να είσαι.
Και θα με κάνεις μπάν, και; Το ΕΡ είναι το 1/10000000 της ζωής μου, καταστράφηκα ξέρεις.
εγω και ενα ολοκληρο φορουμ...
σαλαμοκεφαλε
Αφήνω αυτόν τον εμετό εδώ γιατί μπορεί να έγινε παρεξήγηση αφού άλλα διαβάζουμε κι άλλα καταλαβαίνουμε:
<Λασπόνερα> Εγώ ξέρω ότι αν κάποιος πάει να με κλέψει θα τον κάνω γκάιντα, εσείς πείτε τα δικά σας
<Λασπόνερα> Έλα ρε φίλε, θα πάει να σε κλέψει ο άλλος το σπίτι και θα κάθεσαι να κοιτάς; Τρέλα πουλάς τώρα;
<00i00> σωστα ναζιστακι μου...θα μπει στο μαγαζι μου ενω εγω ειμαι ΟΞΩ το ζακι και θα παει να ψειρισει κι ενω του εχω πεταξει τσιμεντογωνια στο κεφαλι κι ενω εχει περασει απο τζαμαρια εγω θα τον παταω στο κεφαλι μυτους... επηδεις ειναι η ιδιοχτησια μου, MURIKA ρε μλκ
<Λασπόνερα> Ακριβώς
<Λασπόνερα> Διότι έχουμε και νεύρα, διότι μπορεί να τον έχουν ψειρισει άπειρες φορές
<Λασπόνερα> Όλοι έχετε παίξει ξύλο και για πιο ασήμαντες αφορμές, τι κλέψιμο της περιουσίας είναι σοβαρότερη
<Λασπόνερα> Και εσύ το ίδιο θα έκανες αν έπιανες κάποιον να σε κλέβει
<Λασπόνερα> Δηλαδή αν πάει πχ να σας κλέψει το μηχανάκι κάποιος του χεριού σας, θα καθίσετε σα χάνοι και θα πάρετε το 100, τρέλα πουλάτε ρε;
<Λασπόνερα> Γιατί να μη ρίξω θα αφήσω να μου κλέψουν τους κόπους μίας ζωής; Ξύλο και πάλι ξύλο
<Πόσο κάνει 10 συν 7> εγω ειδα εναν ανθρωπο χαμενο να προσπαθει να φυγει ρε βρωμιαρη
<Λασπόνερα> Ο χαμένος ας έπαιρνε μεροκάματο από την ελτζιμπιτικιου κοινότητα
<Λασπόνερα> Βρε φυσικά κρίμα, αλλά μη μας το παίζουν όλοι ψυξοπαρθενες, που αυτοί σε ανάλογη περίπτωση αν παθαιναν κάτι αντίστοιχο θα καθοντουσαν να κοιτάνε, εκεί σπαζομαι
Λασπόνερα, ας ελπίσουμε να μη τα φέρει έτσι η πουτάνα η ζωή που κάποιος να σε σμπρώξει ακόμα πιο βαθιά στα σκατά, όταν θα είσαι πεσμένος. Γιατί τότε θα είναι αργά να αναρωτηθείς για τις πίπες που λες αυτή τη στιγμη.
Τσιμπου ευχαριστω για τις ευχες. Οταν ο άλλος σε κλέβει, δε ζητάς να σου φέρει χαρτί γιατρού, πιστ. Οικ κατάστασης, Ε1 κτλ, αντιδράς. Και έχω έχω το θάρρος και λέω ότι και εγώ θα του τις έριχνα. Εσείς όμως οοοοολοι, αν σας έκλεβαν θα καθοσασταν να κοιτάτε, αυτό μου λέτε, οκ σας πιστεύω.
σκατονερα...indeed
Τέτοια απάνθρωπα και εξευτελιστικά περιστατικά, βγάζουν στην επιφάνεια όλη τη σαπίλα της κοινωνίας και το γενικότερο συμπέρασμα είναι πως τελικά, πιο επικίνδυνη φάρα από τους νοικοκυραίους και τους ισαποστάκηδες, δεν υπάρχει. Θλίβομαι με τα όσα έχω διαβάσει ως τώρα, εξοργίζομαι που αυτή η μηχανή του κιμά η οποία ονομάζεται "πολιτική ορθότητα" έχει γαμήσει κάθε ίχνος κριτικής σκέψης και δεν μπορεί το μυαλό μου να χωρέσει το πόσο στρεβλή είναι η κοινωνική ηθική, εκατέρωθεν, αλλά και πόσο τελικά ΔΕΝ απέχουμε από το μεσαίωνα.
Ντροπή για το ανθρώπινο είδος, μόνο ντροπή.
23/09/2018 07:12 <Raven Lord> κ εγώ διαφωνώ σε αυτά τα θέματα με τον λασπόνερο, αλλά δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια και στην "επιλεκτική ευαισθησία" των υπόλοιπων.
23/09/2018 07:13 <Raven Lord> όταν ο σεξισμός/ρατσισμός/κτλ κτλ προέρχεται από συγκεκριμένα άτομα, είστε πρώτοι στο κράξιμο
23/09/2018 07:14 <Raven Lord> όταν όμως προέρχεται από άτομα που το παίζουν ιστορία και φρικιά κ έτς, όλοι μόκο
23/09/2018 07:14 <Raven Lord> 'νταξ' 'οχι όλοι. να μην αδικώ και κόσμο
23/09/2018 07:15 <Raven Lord> τεσπα, καλή καρδιά
23/09/2018 07:39 <Λασπόνερα> Και iron maiden
23/09/2018 09:56 <paddy honey> Today 07:14 <Raven Lord> όταν όμως προέρχεται από άτομα που το παίζουν ιστορία και φρικιά κ έτς, όλοι μόκο Today 07:14 <Raven Lord> 'νταξ' 'οχι όλοι. να μην αδικώ και κόσμο
23/09/2018 09:57 <paddy honey> + ∞
23/09/2018 09:57 <paddy honey> πες τα ρεηβεν χρυσοστομε
23/09/2018 10:59 <FANTASMA> αυτοαποκαλυφθηκα λεει ο αλλος, ηθελα να ξερα τι εχει στο μυαλο του
23/09/2018 11:01 <FANTASMA> λες κριμα που εχασε τη ζωη του ενας ανθρωπος, και σε κραζουν αν δεν βγαλεις πυρσο να καψεις εναν αλλον ανθρωπο σε φορουμ ρε μλκ, σουρρεαλ
23/09/2018 11:13 <paddy honey> υποκριτικαθικια
23/09/2018 11:27 <saloth sar> Γαμιεστε ολοι. Ανεξαιρετως κατευθυνσεων.
(...)
23/09/2018 12:34 <paddy honey> α σέυχαριστουμε για το κοπλιμαν
23/09/2018 12:34 <paddy honey> ε φιλοφρονηση εννοουσα
23/09/2018 12:35 <saloth sar> Υπενθυμιση ειναι οχι φιλοφρονηση.
23/09/2018 12:36 <paddy honey> memento mori
23/09/2018 12:37 <paddy honey> et in arcadia ego
23/09/2018 13:33 <Raven Lord> 12:27 <saloth sar> Γαμιεστε ολοι. Ανεξαιρετως κατευθυνσεων.
23/09/2018 13:33 <Raven Lord> το πιο σωστό πράγμα που έχει γραφτεί στο φόρουμ
(...)
Today 14:09 <paddy honey> ανθρωπο που κλωτσας ενω ειναι γονατισμενος χωρις να σου χει επιτεθει καν μαλιστα δεν εχεις καμια δικαιολογια
Today 14:09 <OniBocho> κι αυτό που λέει η Σταυρούλα είναι ολόσωστο και to the point
Today 14:09 <paddy honey> οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι κτηνος πολυ απλα
Today 14:09 <OniBocho> οι τύποι έβγαλαν σκατίλα και άχτι στον ανήμπορο
Today 14:09 <paddy honey> ολα τα αλλα ειναι περιττα
Today 14:09 <OniBocho> γιατί εκεί που τους ΓΑΜΑΝΕ κανονικά, κάνουν τις κότες
Today 14:09 <Λασπόνερα> Το ξύλο στους μετανάστες ήταν καλό στην Αθήνα γιατί προκάλεσαν, γυρίστε λίγο πίσω να δείτε τι έλεγαν διάφοροι τενεκέδες
Today 14:09 <00i00> σκατονερα... αυτο ειναι λυντσαρισμα...το αλλο που λες ειναι καθαρο ΦΑΝ... https://www.facebook.com/photo.php?f...4lU7&__tn__=-R
Today 14:09 <OniBocho> προφανώς θα τρώνε και καμιά ψιλή απ' τις γυναίκες τους
Today 14:10 <00i00> οπα, λολ, ο σκατονερας λεει για ''μεταναστες'' και οχι για ''λαθροπακιδες'' λολ
Today 14:10 <00i00> ρε τι σουργελο Ναζι εισαι συ
Today 14:11 <Λασπόνερα> Μου ξέφυγε, λαθροορκ ήθελα να πω
Today 14:12 <paddy honey> οπως και το να χτυπησεις καποιον που φοραει χειροπεδες βεβαια
Today 14:13 <00i00> σταματα να μας περιγραφεις το σεξ που εκανες με ΕΡιτη ρε γιουλαι, νυσαφι
Today 14:14 <paddy honey> τραβα ψοφα επιτελους ρε σαπακι
Today 14:15 <saloth sar> Ειρωνεια τοσο πηχτη που την κοβεις με σιδεροπριονο.
Today 14:15 <00i00> γκαυλα μου
Today 14:15 <paddy honey> το οτι δε σου κανα τοσα χρονια μηνυση δε σημαινει πως δε μπορω να σου κανω τωρα
Today 14:15 <paddy honey> γιατι ποτε δεν ειναι αργα να σαπισεις στη φυλακη σαπακι
Today 14:15 <00i00> γκαυλα μου
Today 14:15 <paddy honey> σιχαμενε εμετε
Today 14:16 <paddy honey> γιατι δεν εχεις ψοφησει ακομη
Today 14:16 <00i00> γκαυλα μου
Today 14:17 <paddy honey> ψοφα να κανω παρτυ
Today 14:18 <00i00> μη σταματας
Today 14:18 <saloth sar> Ειρωνια τοσο παχγια που την περναμε απο πλαστιγγα.
Today 14:24 <paddy honey> https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sn...ro_(2011_film)
Today 14:26 <paddy honey> https://www.imdb.com/title/tt1852006/
Today 14:26 <paddy honey> αυτην να δειτε
Today 14:27 <paddy honey> και να εστιασετε στη σκηνη που ειναι με χειροπεδες και του δινει μια ξαναστροφη
Today 14:27 <00i00> σενα περιμεναμε...βλαχακι
Today 14:27 <paddy honey> εμενα λες βλαχακι σαπακι?
Today 14:27 <croissant429> Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έρχεστε σε αντιπαράθεση τόσο εύκολα & τόσο έντονα για έναν νεκρό άνθρωπο που πιθανόν να μην γνωρίζετε καν, ενώ την ίδια στιγμή εύχεστε με τόση ευκολία ο ένας στον άλλο θανάτους και καρκίνους...
Today 14:28 <paddy honey> λοιπον επειδη δεν ψοφας και βαρεθηκα να διαβαζω τους εμετους σου καθε φορα αθρωπινο σκουπιδι πιο σιχαμενος πεθαινεις
Today 14:28 <paddy honey> απλα σε κανω ιγκνορ κι οταν ψοφησει ενημερωστε με να κανω παρτυ και να καλεσω και τον ικονοκλαστ
Today 14:29 <00i00> τι ιγκνορ λολ, εδω αλλαζει συνεχεια γιουζερνεημ να με ενοχλαει στο σλσκ.... Κρουασαν μαλλον κατι λαθος καταλαβες
Today 14:30 <croissant429> Πιθανόν, πιθανόν και όχι....
Today 14:31 <paddy honey> θα σου κανω και μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση σαπακι
Today 14:31 <00i00> γκαυλα μου
Today 14:31 <paddy honey> και για συκοφαντικη δυσφημιση και για παρενοχληση και για μπουλινγκ
Today 14:31 <paddy honey> θα χασεις και τη θεση σου στο δημοσιο ρε πασοκακι
Today 14:32 <OniBocho> κρουασάν <3 πάλι άλλαξες γειτονιά;
Today 14:32 <00i00> και για bowling, γιατι οχι? τωρα που γυρναει
Today 14:32 <croissant429> Νο
Today 14:32 <paddy honey> τελος παντων επειδη ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ
Today 14:33 <paddy honey> https://www.azquotes.com/quote/1242528
Spoiler
Today 15:33 <paddy honey> επίσης https://www.imdb.com/title/tt0292963/
Today 15:35 <paddy honey> https://en.wikipedia.org/wiki/Before..._You%27re_Dead
Spoiler
Λασπόνερα φύγε μόνος σου, αντιμπάν είμαστε ως φόρουμ.
Βάλτε το μπάνερ.
2005 κοσμηματοπωλης ομονοιας: τι θα γινει μαυτους τους κωλοπρεζακηδες πια
2010 κοσμηματοπωλης ομονοιας: τι θα γινει μαυτους τους κωλοπρεζακηδες πια
2015 κοσμηματοπωλης ομονοιας: τι θα γινει μαυτους τους κωλοπρεζακηδες πια
2016 κοσμηματοπωλης ομονοιας: τι θα γινει μαυτους τους κωλοπρεζακηδες πια
2017 κοσμηματοπωλης ομονοιας: τι θα γινει μαυτους τους κωλοπρεζακηδες πια
2018 κοσμηματοπωλης ομονοιας: ωωωωπ να η ευκαιρια τωρα θα σου δειξω εγω
μπασταρδε
εντωμεταξύ ακούγεται ότι απλά κλειδώθηκε μέσα για να προστατευτεί,δεν πήγε καν να ληστέψει
Εξευτελιστικα ή ξεφτιλιστικα?
Καλα στην πραγματικοτητα κανενας δε μπορει να ξερει, ομως απο τι ακριβως προσπαθουσε να προστατευτει πριν ξεκινησει το σκηνικο και βρεθηκε μεσα στο μαγαζι?
Η ουσια ειναι πως το παλικαρι φαινεται τοσο τριπαρισμενο, που δυσκολευεται με βασικα motor skills και δε μπορει να σηκωσει καν τον πυροσβεστηρα να σπασει την πορτα για να βγει εξω. Στη συνεχεια ερπεται μεσα απο την τζαμαρια χωρις καμια μα καμια απειλη προς τον οποιονδηποτε, και τρωει βρωμοξυλο στο κεφαλι επι 1 λεπτο απο δυο καθαρματα, οσο εχει γεμισει με αιματα απο τα τζαμια παντου. Δηλαδη ανατριχιαστικη κατασταση και δεν παιζει κανενα ρολο το αν ειχε μπει να κλεψει ή οχι.
Ακομα κι αν εξαντλησουμε τα οποιοδηποτε ορια κατανοησης προς τον μαγαζατορα και το αλλο σιχαμα διπλα του, ρε φιλε αν νιωθεις απειλη επειδη δεν ξερεις τι μπορει να κανει ο αλλος, επειδη μπορει να εχει μαχαιρι, επειδη ξερω γω εισαι λυπηρο τρομαγμενο ανθρωπακι και νομιζεις οτι η περιουσια σου εχει τοσο μεγαλη αξια πια, οπως βγαινει απο την τζαμαρια αρπαξε τον και βαλτον κατω..... αφου ο ανθρωπος δεν ειναι καν σε θεση να κουνηθει καλα καλα, τι αρχιζεις τα κλωτσιδια στη μαπα. Απιστευτα απανθρωπη δολοφονια.
Σωστή η ορθογραφική παρατήρηση. Διορθώνω πάραυτα.
Ctrl + F5
έλα ρε μαλάκα υπερσυντέλικε, γιατί το έβαλες? αφού είμαστε μάτσο ομοφοβικοί φασίστες εδώ μέσα. μας χαλάς το image. :roll:
πάντως επειδή πάω να ξεράσω με την υποκρισία μερικών από το σάββατο και μετά, ας μας πει κάποιος πόσες φορές έχουν φάει ξύλο μέχρι λιποθυμίας πρεζάκια στα εξάρχεια.και χωρίς απαραίτητα να έχουν κάνει ψειριστική.
Για ένα χρόνο δούλευα στου Ψυρρή, πίσω από την Κουμουνδούρου, που γενικά γίνεται ο χαμός από τοξικομανείς. Ξύλο μέχρι λιποθυμίας δεν είδα, αλλά οι τραμπουκισμοί του τύπου "μη στέκεσαι μπροστά στο μαγαζί μου", "να πας αλλού να πάρεις την πρέζα σου", κλπ ήταν καθημερινοί
Η υπόθεση Εξάρχεια-φρικιά-πρέζα είναι μια πολύ βρώμικη ιστορία που δεν έχει όμως καμία σχέση και παραλληλισμούς με αυτό που έγινε στην Ομόνοια.