Θα συμφωνήσω περισσότερο προς το overprised. Σε σχέση με το γυμνό τους ναι βλέπονται...Μούναρος όχι, αλλά 2 χέρια τα κερνάς.
Printable View
Θα συμφωνήσω περισσότερο προς το overprised. Σε σχέση με το γυμνό τους ναι βλέπονται...Μούναρος όχι, αλλά 2 χέρια τα κερνάς.
Ας πω την ιστορία :P
Είμαι στο αμάξι του BLiTzER και ψάχνουμε να παρκάρουμε, περνάμε τη Σβώλου και στα δεξιά μου βλέπω μια υπεργλυκιά κοπέλα να κοιτάει μια μηχανή. Ακούω τον BLiTzER να λέει "μουνάρα" και μετά να προσθέτει "και κωλάρα", οπότε πήγα να κάνω το αστείο μου (αφού δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά το "μουνάρα" σε τέτοιο context) και τον ρωτάω "για την κοπέλα λες ή για τη μηχανή;". Τελικά εννοείται έλεγε για τη μηχανή, ούτε που είδε την άλλη :touched: :pink:
"Κοπελιά κάνεις λίγο στην άκρη γιατί μου κρύβεις την κωλάρα της" φάση.
e nai 2.500 euro extra gia to fering einai polla. sumfwnw.
Ξανθιά γλυκούλα με τατουάζ στο ένα μπράτσο, ούτε που την είδα την αλλη
Μπεμβέ ήταν, αλλά δεν το γνώρισα από πίσω. :lol:
Spoiler
EDIT: Κλάμα με το αποπάνω.
Κοιτούσα για sidecars γιατί η γυναίκα δεν αντέχει να είναι πάνω στη σέλα για ώρες (άσε που το έχω και εγώ μεράκι απο πάντα), και θέλουμε να πάμε ταξίδι ευρώπη και να γουστάρουμε. Χάζευα βίντεο λοιπόν, και έπεσα πάνω σε αυτό και ακόμα γελάω γαμώ τη μπουτάνα μου:
https://www.youtube.com/watch?v=rFIr8BZCaLk
πω!πλακα ειχε. αλλά πρώτα πρέπει να πάρω μηχανή και μετά να βάλω την γυναίκα επάνω ... πάρε ενα moto guzzi.
Πρώτα χάρλεϊ, μετά τρίκυκλο... Σιγά σιγά μας το φέρνεις. Γιατί δεν παίρνεις ένα κάμπριο, να είστε όλοι άνετα KAI να σας χτυπάει ο αέρας; :p
Γεράματα ρε φίλε, πονάνε οι κλειδώσεις μου. Μην ξεχνάς, δεν έχω αυτοκίνητο, χειμώνα καλοκαίρι με μηχανή είμαι.
Σε πειράζω, είσαι αρχηγόπουλος. Εγώ είμαι αδερφή, δεν κυκλοφορώ με βροχή. :p
Παρ'όλα αυτά, διόρθωσέ με αν έχω άδικο, νομίζω οι χάρλεϊ έχουν εξαιρετικά κακή θέση οδήγησης για τη μέση. Η ιδανική θέση είναι ελαφρώς επιθετική, αυτή που προτιμούν τα περισσότερα γυμνά.
εξαρτάται το μοντέλο και πως την έχεις.
Πχ ψηλό τιμόνι στο ύψος των ώμων που την έχω εγώ και πιθανότατα με forward controls (που δεν έχω) να είναι από τα πιο άνετα πράγματα σε δίκυκλο.
Ειχα δει ενα ντοκιουμενταρυ στο οποιο ελεγε πως προεκυψαν οι θεσεις οδηγησεις στα διτροχα με βαση το πως καβαλαγαν αλογα οι ανθρωποι. Πχ αμερικη οι καομπουδες κανανε roaming οποτε αραζαν πισω και απλωναν ποδαρες. Αντιθετα ευρωπη που οι ιππεις ετρεχαν να προλαβουν εσκυβαν μπροστα για αεροδυναμικη. Αυτο δειχνει αντιστοιχα τη φαση με τις harley και τα σπορ μηχανακια αλλα και με τα ταξιδιαρικα που ειναι μια ενδιαμεση κατασταση (πιο ορθια απο σπορ αλλα οχι ξαπλα πισω)
ας θεωρήσουμε την μοτοσυκλέτα ποδήλατο με μηχανή η στάση των χαρλει φαντάζει όχι τόσο ιδανική.
Μάλλον εννοούσε ότι στο ποδήλατο δε βολεύει να είσαι ξαπλωμένος με τα πόδια μπροστά. :p
e kati tetoio.
Ναι, αλλά στο ποδήλατο κάνεις πετάλι, στη χάρλευ είσαι κάπως έτσι:
Attachment 3
ο κάθε ανισόρροπος θα αρχίσει να καβαλάει μηχανή... (θετική εξέλιξη για τα φανάρια να μην πατάμε κάτω)
Καλή τύχη να το κάνεις αυτό με πάνω από 20 χλμ/ώρα.
Ήδη καβαλάει ο κάθε ανισόρροπος. Σκούτερ.
Ναι, το ίδιο λέμε. :lol:
τι νέα μοντελάκια περιμένουμε να δούμε στις εκθέσεις;
Εγώ δίποδα καθότι άσχετος με μηχανάκια
Το καινουργιο SH 300i.
είναι μια καλή συγκεντρωτική φάση για μια πρώτη ματιά. Από κει και πέρα με βλέπω για μεταχειρισμένο άνοιξη οπότε απλά για το μάτι θα πήγαινα.
γιατί δεν παίρνεις μια καινούρια άνοιξη και πας για μεταχειρισμένη
Spoiler
lol.
Και ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις, μειώνει το κράτος την φορολογία στα αυτοκίνητα και κατά επέκταση και στις μηχανές. Το versys 650 πλέον μόνο 13.000, 2.500 λιγότερα. Δεν το λες και άσχημα!
Το Καβασάκι...... 650 κυβικά........ 13.000...... και 2500 λιγότερα.
Δεν παρακολουθώ νέες μηχανές εδώ και 4-5 χρόνια αλλά κάτι δεν πάει καλά.
δεν είμαι Ελλάδα..
8200 στην ελλαδα λεει.
σχεδον 5000 χιλιαρικα λιγοτερα.
δεν ξερω τι παιζει με πινακιδες κτλ αλλα εγω θα ερχομουνα εδω να το παρω και θα εκανα και το roadtrip για πισω
Μου στείλαν πρόσκληση απο τη Harley εδώ να πάω να δοκιμάσω μηχανάκια για το 2018. Θα προσπαθήσω να πάω το επόμενο Σ/Κ και να σας πώ εντυπώσεις για το νέο Softail.
Τις ξύστρες μην ξεχάσεις.