bebinio to xei
Printable View
bebinio to xei
dosto ligo akrivos, giati sto bebinio pou mpaino ego to deixnei offline :(
πλεον ναι :( ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
vrika ayto
Spoiler
δε δειχνει :(
ΒΥΝΤΡΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! χαχαχαχ
ό,τι ναναι είναι αυτό το παιδί, κρίμα για τον τερματοφύλακα
δεν το βλεπω δυστυχως αλλα απο οτι ακουω πρεπει να εχει κανει τεραστια εμφανιση ο ζιλμπερτο και ο τζορβας
edit: αν γενικα μετα καποιος βρει λινκ που να εχει τις βασικες φασεις/γκολ απο το ματς ας κανει την καλη :)
to goal tou karkinou
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...ID=34061&Ln=Gr
kai to goal tou cisse
http://www.goal4replay.net/VideoWatc...ID=34063&Ln=Gr
ωραιος
Πανηγυρισμος Βυντρα ρε φιλε :touched::touched::touched:
μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. γελαώ ακόμη με το κλάμα των gayρων. έχουν βγει σε όλα τα ΜΜΕ. ε ρε πώς γυρίζει ο τροχός μερικές φορές. δεν αντέχεται το 50-50.
raven, εχουμε ριξει εμεις γελιο με την κλαψα σας παρα πολυ . ας γελασει και σας λιγο το χειλακι σας
όταν πάρουμε 4-5 σερί πρωταθλήματα με τη διαιτησία θα έχετε κάθε δικαίωμα στην κλάψα. τώρα μόκο
re raven agori mou xese mas pou einai 50-50. Magia sas pou pirate to panw xeri sthn diaithsia, alla stamtiste na paristanete tous ithikous. Koitaxte na to xareite oso to exete.
Kata ta alla sta toy olympiakou egw den milaw gia diathsia giati prwta apo ola exw mathei na koitaw thn omada mou. Kai otan h omada mou einai gymnh apo paixtes kala na pathoun. To matsaki me ton Irakli alles xronies tha to eixame katharisei sto hmixrono...
eykairia fetos na vgei kanas paixths toulaxiston, min tous kapsoun olous...
αυτό είναι 50-50 φίλος. όταν γίνονται λάθη, να γίνονται τυχαία και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, να τιμωρούνται οι ένοχοι. όχι να γίνονται διεθνείς διαιτητές ;)
κοίτα τι απέγιναν αυτοί που υποτίθεται μας ευνόησαν φέτος. και κοίτα τι θα πάθει ο προχθεσινός επόπτης.
Και χαρά τα βαζελάκια... Λοιπόν:
Δεν θα αναφέρω την διαιτησία, μου φτάνουν τα αγαθά ποστ του Ρέηβεν και οι ψύχραιμες αντικειμενικές αναλύσεις του Οντόνιαν. Αυτό που μου φταίει είναι ο Ζίκο που δεν είδε τις τρεις φορές που έμπαζε η δεξιά πλευρά του Γκαλίτσιου και δεν έβαλε τον Παντούρου, τον οποίο γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον έχει στο ψυγείο. Πολύ κακή διαχείριση του τελευταίου δεκαλέπτου, από τα πιτσιρίκια δεν περίμενα τίποτα, από τον Ζίκο όμως...
Η ιστορία με τους τραυματισμούς είναι ανέκδοτο. Τα πιτσιρίκια ΟΚ, πολύ απειρία και θέλουν ακόμα ψωμί να φάνε, πάντως δείχνουν καλά δείγματα για την ώρα, δεν βλέπω λόγο για αποθεώσεις και θαψίματα. Και πάλι καλά να λέμε αλλά το ρεζουμέ είναι ότι το ρόστερ μας είναι αποδεκατισμένο και αν συνεχίσει αυτό το βιολί δεν πάμε πουθενά γιατί δεν βλέπω και τον Ζίκο ακόμα να έχει καταλάβει τι παίχτες έχει και τι δουλειά μπορούν να του κάνουν.
Για τη ζέλα μπορώ να πω ότι άλλη μια φορά η Νόβα κάνει μια από τις πιο άθλιες μεταδόσεις έβερ και ήθελα να κοπεί το κεφάλι των καθυστερημένων που στέκονταν μπροστά από τις κάμερες. Μου άρεσε αυτός ο Σισόπουλος πώς τον λέγανε, του Λεβαδειακού.
Αυτά.
χαχαχαχαχχα, τραγικοί. απλά.
Ποιοι είναι οι τραγικοί; Εσείς μας έχετε ζαλίσει (πάλι) για την διαιτησία, μόνο που τώρα την υπερασπίζεστε. Εκτός και αν δεν πρέπει να αναφέρουμε ότι το γκολ ήταν πεντακάθαρο γιατί πέρυσι έπρεπε να πάρετε 4-5 πέναλτι καθαρά (λολ).
δεν υπερασπίζομαι κανέναν. είναι όλοι τραγικοί. απλά φέτος τιμωρούνται.
Τι δεν υπερασπίζεσαι μωρέ; Έχει πιαστεί το χέρι σας να γράφετε για το πόσο οφθαλμοφανές είναι ότι είναι τυχαία και ανθρώπινα τα λάθη τους. Όποιος έχει την σφίγγα...
:moutza:
Ξεπιάνεσαι ε;
Ford βλέπεις οργανωμένο σχέδιο εναντίον του γαυρου φέτος; Έχουν γαμηθεί όλοι να λένε ότι πήραμε τη διαιτησία με ένα ματς να μας έχει δώσει βαθμούς (με τον Άρη που ο ίδιος έγραψες ότι το θεωρείς ανθρώπινο λάθος). Κράζει ο Πανιώνιος για σφαγές όταν έχει ακυρωθεί κανονικό γκολ δικό μας στον αγώνα! Έχουμε συνηθίσει τόσο τα στημένα ώστα πάντα να πρέπει να υπάρχει δόλος; Ξέρουμε ότι οι διαιτητές δεν είναι καλοί, δε θα κάνουν και κανένα λαθάκι εις βάρος του γαυρου, αν παίζουν 50-50;
Δείτε και λίγο τα υπόλοιπα ματς κάθε αγωνιστικής, έχουν γίνει πολύ χειρότερα από αυτά που γίνονται στα ματς των "μεγάλων".
κατα πάσα πιθανότητα τελευταίο ποστ στο αθλέτικς (μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον), και αντί για τοποθέτηση για ένα ματς που σχεδόν δεν είδα αλλά άκουσα (για το ΛΕΒ-ΠΑΟ ντε) επισυνάπτω το άρθρο του Βέργη σχετικά με το "50-50" : http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6063638
κατα τ' αλλα, βλέπουμε την πρώτη σοβαρή άδικια στο πρωτάθλημα, σε βάρος του γαύρου απο το 1997 και έχουν αρχίσει οι καρκίνοι σε επόπτες και οι πράσινες παράγκες.ε εντάξει, γελάει ο κόσμος (ή περιστασιακά κλαίει τελοσπάντων...)
Odonian, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή όχι, ξέρω ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ ύποπτες πολλές φάσεις, ακόμα δεν έχει υπάρξει καθαρό ριπλέι για το οφσάιντ πριν, η Νόβα αρνήθηκε να δώσει στον Πανιώνιο το υλικό και το δικό σας ακυρωμένο γκολ δεν έχει σχέση με το δικό μας. Το δικό σας ήταν πράγματι στο όριο, είσασταν μπροστά στο σκορ και ο Πανιώνιος κλάταρε από το 75 πλέον. Εμάς ήταν πεντακάθαρο και με την γραμμή της περιοχής βολικότατη για να δεις το προφανές.
Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος γενικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι πρόκειται για τυχαία λάθη. Στην περίπτωσή μας νομίζω είναι αρκετά φανερό ότι τουλάχιστον πάνε να μοστράρουν ότι δεν σφυρίζουν Καραϊσκάκη. Το έχουμε δει σε οφσάιντ, σε κίτρινες που δεν βγαίνουν και 2 ακυρωμένα γκολ.
Στα παπάρια μου η διαιτησία, το μόνο που με νοιάζει είναιη αδράνεια του Ζίκο, αλλά δεν χρειάζεται να την ακούμε κι από πάνω γιατί έχετε μαζεμένα χρόνια. Εσείς ειδικά φέτος δεν μπορείτε να μιλάτε, μια χαρά σας έχει πάει τουλάχιστον. Τα 50-50 και λοιπά είναι το κόμπλεξ από την ανάποδη. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι αν τα σφυρίγματα ήταν από την ανάποδη εδώ θα είχε γίνει βατερλώ από όλους που τώρα κοροϊδεύουν ότι και καλά κλαιγόμαστε και θα σκίζονταν για παράγκες και τέτοια. Δεν τολμώ να φανταστώ καν τα παραληρήματα του πιτσφορκ αν σας ακύρωναν τέτοιο γκολ και είμαι αρκετά σίγουρος ότι και πολλοί που λένε για 50-50 θα τραγουδάγανε αλλιώς... Τέσπα.
Τάιλερ καλά κρασά. Έκρινε το οφσάιντ τον αγώνα λέει ο άλλος.
παρτε παιχτες και αφηστε τη γκρινια
η τουλαχιστον πειτε μας οτι θα παιξουμε με τους νεους και οτι κατσει
εγω στηριζω
και μια :moutza: γενικα
Μακάρι να έβγαινε η διοίκηση να πει ότι φέτος θα πάμε με αυτό το ρόστερ, λυπόμαστε, ας κάνει προετοιμασία για του χρόνου ο Ζίκο κλπ, κλπ. Οι περισσότεροι θα στηρίζαμε. Αλλά παπάρια. Δεν ξέρω πόσο σκοπεύουν να σπρώχνουν από τις κωλοφυλλάδες τα της διαιτησίας, είναι φανερό ότι ο Πρωκταθλητής ειδικά έχει γαμηθεί να αποπροσανατολίζει για να μην κράξουν τον γέρο που μας άφησε άδειους. Αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί και το Δεκέμβρη, αρχίδια παίχτες θα πάρουμε.
Έτσι είναι. Κι αν τελικά χάσουμε το πρωτάθλημα (που εγώ προσωπικά δεν έχω ακόμα πεισθεί ότι κι έτσι όπως είμαστε μπορούμε να το χάσουμε από αυτόν τον βάζελο) θα φταίει ο Ζίκο και οι βαθμοί που μας έφαγε ο κόρακας. Και ο γέροντας θα προσλάβει νέο κόουτς και θα βγει λάδι. Deja Vu.
Ύποπτες πολλές φάσεις με Πανιώνιο, αλλά όσα ριπλέη έχω δει δικαιώνουν εμάς και στο γκολ που μας ακύρωσαν και στο "οφσάηντ" του Σισέ. Δηλαδή να υποπτευόμαστε δόλο επειδή η Νόβα δεν κάνει καλή κάλυψη του αγώνα; Παλιά, εμείς οι ρομαντικοί, θελαμε να δώσει μπέναλτυ ένα φάουλ 2 μέτρα έξω από την περιοχή για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι να μιλάμε για δόλο όταν οι φάσεις είναι είτε "ύποπτες" είτε λάθος κατά του Παναθηναικού; Μια κάρτα στον Δάρλα ήταν όλα κι όλα τα επιχειρήματα του Πανιωνίου, ε κι εμείς βάλαμε γκολ που ακυρώθηκε. Αν έβαζε ο Πανιώνιος μια ευκαιρία στο τέλος θα είχαμε αλλοίωση.
Όσο για τις κάρτες που δε βγήκαν στο καραισκακη, είδαμε και στο ματς με τη γρια 2 φορές παίκτες του γαυρου να πηγαίνουν με τάπες και να μη δίνεται η κάρτα - όπως δε δώθηκε και στους παίκτες του Ηρακλή όταν έκαναν το ίδιο. Το δεύτερο ακυρωμένο γκολ υποθέτω ήταν με την Καβάλα, που για μένα είναι σωστή απόφαση, μια χαρά πήγε στη μπάλα ο ντιογος και είχε συμμετοχή στη φάση. Έχετε καλομάθει με τις διαιτησίες στο καραισκακη και δεν αντέχετε το 50-50 (να πω κι εγώ την κλισεδιά μου). Αν θέλεις και ματς που πήρατε σφύριγμα, δες το μπέναλτυ του κάγκουρα με τον λεβαδειακο, άσχετα αν δεν το είχε ανάγκη ο γαυρος για να πάρει το ματς. Λάθη γίνονται παντού, πραγματικά κακές διαιτησίες (από αυτές που μπήκαν για να βγάλουν αποτέλεσμα) έχουμε δει λίγες.
ΕΝΤΙΤ: ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΩΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΩ) ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΗ ΦΑΣΗ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. 50-50 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
καυλώνω με τελευταίο post odonian :malakia:
ουστ ρε, εσύ βρίζεις τον Τεν Κάτε :D
ακόμη με αγχώνει η παρουσία του. :fear:
Να κάνω σχολιάκι για το ξύλο στις κερκίδες. Ως επίσημος σοβαρός οπαδός καταδικάζω κλπ, αλλά ρε παίδες, 35 και 45 ευρώ για να μπεις σε ΑΥΤΟ το γήπεδο; Ξέρεις ότι θα έρθουν τόσες χιλιάδες κόσμος, έχεις ενημερώσει για 25ρι και δεν τα βγάζεις ποτέ στους γκισέδες, αλλά βγάζεις μόνο 35 και 45. Τι περιμένεις δηλαδή ότι δε θα πάνε να μπουν κάποιοι τσάμπα; Γύφτοι κομποτηδες.
ενα εμετικο που ειπε χτες ο ρεπορτερ του γαυρου στην ερα - δεν νοειται στον ολυμπιακο να του ακυρωνουν κανονικο γκολ στο καραισκακη-.δλδ ρε παπαρι πουτανας γιε σε αλλες ομαδες γινεται , εκτος απο τον ολυμπιακο στο καραισκακη?εχει υπογραψει καμια συμβαση ο προεδρας και δεν το ξερουμε?
Ρε Οντόνιαν, σου λέω ότι δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος και ουσιαστικά σου εξηγώ γιατί κάλλιστα μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι υπάρχει δόλος, λογικό είναι όταν *ακόμα* δεν έχουν παιχτεί σωστά ριπλέι παρόλο που τα έχει ζητήσει ο Πανιώνιος και του έχουν ρίξει πόρτα στην μάπα. Δηλαδή ότι δεν καταλαβαίνω την σιγουριά που έχεις για την τυχαιότητα και τα ανθρώπινα λάθη. Παπάρια σιγουριά δηλαδή, αφού κάθεσαι και μου αναλύεις για νιοστή φορά γιατί δεν έχεις ευνοηθεί, ότι εσύ είδες τα ριπλέι να σε δικαιώνουν (οποία έκπληξις), γιατί εμείς δεν αδικηθήκαμε. Στο καπάκι, οργισμένο υστερόγραφο ότι εμείς πέρυσι ήταν χειρότερα, άλλα έλεγες τότε και τέτοια, δηλ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
Το ρεζουμέ είναι ότι αν τα πράγματα ήταν ανάποδα θα είχαμε πάρτυ εδώ και δεν θα συζητούσαμε για δόλο (που εγώ το συζητάω απλώς, δεν έχω εκφράσει καμία σιγουριά, για ύποπτο μιλάω), θα ήταν δεδομένο το δάχτυλο του πράκτορα. Ή δεν είναι έτσι; Για πες.
Ότι σε σφύριζαν σαν μικρή ομάδα πέρυσι, ναι, το είπα. Πολύ καιρό είχες μικρύνει και δεν τα λέω εγώ, ο εμπαθής γαύρος, μόνοι σας τα λέγατε και είχατε (έχετε) εμφυλίους για το ποιος ευθύνεται. Τα 4-5 πέναλτι, εσείς τα πιπιλίζατε ότι ήταν πεντακάθαρα και κάθε χρόνο κάθε αμφισβητούμενη φάση την έχετε ήδη κατοχυρώσει ως σφαγή σε βάρος σας, ποιος θυμάται τώρα, ο άλλος επαγγελματίας και καλά, και γράφει για κομμένο οφσάιντ που έκρινε αποτέλεσμα, εσείς θα κωλώσετε;
στηριζουμε καθε ειδους επεισοδια που γινονται στα γηπεδα για δωρεαν εισοδο (με αυτες τις τιμες)
http://www.youtube.com/watch?v=gZpXUQl2TWY
Μη με συμπληρώνεις Φορντ, δεν έγραψα πουθενά "καλά να πάθετε". Απλά με πολύ χειρότερα πράγματα πέρσι και στα δικά μας αλλά και στα δικά σας ματς, δεν έβλεπες δόλο, τώρα έχεις υποψίες με ριπλέη που δε δίνει η Νόβα.
Την απάντηση για το τι θα λέγαμε αν τα πράγματα ήταν ανάποδα, μπορώ να στη δώσω μόνο για μένα - δεν παίρνω ευθύνη για το τι θα έλεγε ο οποιοσδήποτε γιούζερ ή η πράσινη. Και θα στη δώσω όχι υποθετικά, ρίχνοντας μια ματιά στην προηγούμενη χρονιά. Τέτοια εποχή δεν μας είχαν σφυρίξει κάτι μπέναλτυ αν θυμάσαι και είχαν γίνει περισσότερα ματσάκια για τα οποία είχαμε παράπονα από το ένα (1) δικό σας με Πανιώνιο. Τέτοια εποχή λοιπόν ο Odonian δεν είχε γράψει κουβέντα για τη διαιτησία. Έγραψε το Δεκέμβρη με ακόμα μεγαλύτερο δείγμα αγώνων και φυσικά έγραψε περισσότερα μετά τις σφαγές αντιπάλων του γαυρου για τις οποίες ακόμα και δικοί σας οπαδοί είχαν αμφιβολίες. Για του λόγου το αληθές ορίστε το πάρτυ του Odonian με σαφώς περισσότερους αγώνες με παράπονα (μέσα σε ποστ σεντόνι, στις 11/12/08 ):
Πέρα από αυτό, μια ακόμα διαιτησία υπέρ γαυρου (χωρίς να είχε προηγηθεί η αλλοίωση με Πανιώνιο) θα δικαιολογούσε περισσότερη γκρίνια απότι μια κατά του γαυρου γιατί θα ήταν συνέχεια πολλών ετών ίδιας ιστορίας. Κατά έναν τρόπο καλό σας κάνει μια στο τόσο να έχετε κάτι να λέτε για να έχουν αμφιβολίες μετριοπαθείς οπαδοί όπως εγώ για το αν ελέγχετε ακόμα το παρασκήνιο. Πέρσι με τόσο καλές (!) διαιτησίες, αναγκαστήκατε να κάνετε σημαία τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην προσπάθεια να αποδείξετε ότι δεν σας έπαιζαν 70-30. Δεν είναι καλύτερο να έχετε ένα κανονικό λάθος να λέτε;Quote:
Η διαιτησία έκοψε βαθμουλάκια στην αρχή. Φυσικά έπρεπε να πάρουμε τα ματς όπως και να 'χει, αλλά αν σφύριζαν τα πέναλτυ και ήμασταν στους 5 πχ και όχι στους 9 πίσω, θα ήταν λίγο διαοφορετικά τα πράγματα.
Ντροπή ρε. Μπορούμε να έχουμε υποψίες για δόλο όποτε γουστάρουμε, το θέμα είναι πότε είναι δικαιολογημένες. Φυσικά και μπορεί να έχουμε στήσει τα πάντα φέτος, αν θέλεις. Εγώ επιμένω να ζητάω περισσότερα από έναν δυο αγώνες για να μιλήσω για δόλο. Όσο για τις φάσεις που είδα όπως είδα, εδώ μαζέψου λιγάκι γιατί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω δείξει ότι έχω μια γνώμη για τα σφυρίγματα που δεν επηρεάζεται από τα χρώματα της φανέλας. Θα θυμάσαι να έχω παραδεχτεί τις περιπτώσεις που ευννοήθηκε η ομάδα μου. Και το έχω κάνει όχι για εύκολα μεμονωμένα σφυρίγματα, αλλά συνολικά για αγώνες που η διαιτησία, χωρίς να κάνει τη μεγάλη μαλακία, έπαιζε ΠΑΟ. Δυο αγώνες που έχω πρόχειρους είναι φέτος με ΠΑΟΚ και πέρσι με ΑΕΚ στα πλέη οφ.
Είναι ηλίθιο και προσβλητικό να προσπερνάς τη γνώμη μου για τις φάσεις του ΠΑΟ όταν τις θεωρώ υπέρ μας, ως μια ακόμα προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν ευννοηθήκαμε. Είναι η γαμημένη γνώμη μου. Εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική, αν και δε λες καν κάτι τέτοιο, σου αρκεί το ότι δεν είσαι σίγουρος για τη φάση που δεν έχουμε καθαρό ριπλέη για να υποπτέυεσαι δόλο. Συνοπτικά, όσο και να λέτε, έχετε φάει τα σκατά του θειου με το κουταλάκι, βλέπετε σφαγές από την αρχή του πρωταθλήματος και έχουν γίνει πταίσματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Δες απλά τα ματς τα δικά μας με τη γρια πέρσι και θα δεις τι εννοώ.
PS: Η γνώμη μου είναι ότι η Νόβα μαλακίστηκε και καλύτερα ριπλέη δεν υπάρχουν. Μπορεί να ψώλαρε ο κάμερα μαν εκείνη την ώρα ή να είχαν τεχνικό πρόβλημα. Να πιστεύουμε ότι έθαψε τα ριπλέη για να βγει λάδι ο ΠΑΟ είναι εξωφρενικό λίγο.
odonian kai mono oti kathese kai grafeis 2 meres gia na dikaiologiseis ta adikaiologita ftanei. Mou thn spaei pou me vazeis sto trypaki ths diaithsias alla imerton...
alliosh apotelesmatwn
Olympiakos - kavala
Olympiakos - iraklis
Panathinaikos - aris
Panathinaikos - panionios
Kavala- panathinaikos
sou ftanoun?
χαχ
Με την Καβάλα είναι η γνώμη μου ότι ορθώς σας το ακύρωσαν. Με Πανιώνιο πώς αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα ακριβώς; Ακόμα και οφσάηντ να δεχτούμε ότι ήταν (που απλά "αμφιβολίες" έχετε και δε βγαίνει η Νόβα στο τηλέφωνο), δε μας ακύρωσε κανονικό γκολ; Αλλοίωση είχαμε ναι, έπρεπε να γράψει 3-1.
έντιτ: Μέχρι να γίνει κάτι άλλο δεν ξανασχολούμαι με τη διαιτησία. Έχω πει τη γνώμη μου, κουράζω. Φορντ αν θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο για να απαντήσεις, δικός σου.
Σοβαρά τώρα υποστηρίζετε ότι το γκολ του Ολυμπιακού με την Καβάλα έπρεπε να μετρήσει ; Άλλο το να λέμε ότι φαίνεται ότι ο διαιτητής στήριξε περισσότερο κάποια ομάδα και άλλο κατευθείαν να μιλάμε για αλλοίωση. Ειδικά όταν αυτό γίνεται από άτομα που κάθε χρόνο αλλάζουν άποψη για τις διαμαρτυρίες απέναντι στους διαιτητές ανάλογα με τι τους βολεύει.
Επίσης πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνο γενικά στις υψηλές θέσεις της ΕΠΟ ήταν στελέχη ενεργά την εποχή της Παράγκας (δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πχ να συζητήσουμε για τον Γκαγκάτση). Επομένως ,ήταν λογικό να υπάρχει καχυποψία, άσχετα με το ότι επίτηδες κάποιες φορές ο παναθηναικός (είτε μέσω των εφημερίδων του είτε όχι) προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για την εικόνα του μέσω της διαιτησίας Φέτος ο οπαδικός τύπος του Ολυμπιακού προσπαθεί να απομακρύνει την ευθύνη από τη διοίκηση για την έλλειψη μεταγραφών και να τη στρέψει στους διαιτητές, γι 'αυτό και διαβάζουμε τέτοιες υπερβολές.
Λοιπόν, γενικά γνωρίζεις ότι σε έχω υπόληψη επειδή σε θεωρώ μετριοπαθή και συνήθως κουβεντιάζουμε. Αλλά μη μου κλαίγεσαι για το πώς σου απευθύνομαι όταν έχεις άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Καθετί που ποροσάπτω σε ΠΑΟ οπαδούς το αντιπαρέρχεσαι "εγώ όμως έλεγα αυτό" (το οποίο από μόνο του σηκώνει συζήτηση, δεν σημαίνει ότι τα λές πάντα πανέμορφα!) αλλά όταν πας να μιλήσεις για γάβρο επικαλείσαι κάθε πρόβατο και κάθε πρωκτοσέλιδο.
Λοιπόν, το γνωρίζεις ότι η συνολική αντίδρασή μας (εμού και των υπόλοιπων γαύρων εδώ, αλλά και γενικά -πλην της πράβδα του Σώκου και τους αναγνώστες της) στην φανερή αλλοίωση αποτελέσματος είναι ένα αεράκι μπροστά στον τυφώνα που θα είχε το ΕΡ σε ανάποδη περίπτωση. Το ξέρεις αυτό, μην μου επικαλείσαι την προσωπική μετριοπάθειά σου, στο κάτω-κάτω δεν θεωρώ και τόσο αντικειμενικό να ζητάς 4-5 πέναλτι σε ισάριθμα ματς. Οπότε ακούω βερεσέ αν έχουμε φάει τα σκατά του θείου, που τα έχουμε φάει αλλά όχι εκεί που νομίζεις.
Δεύτερον και για να απαντήσω στην αρχική σου πρόταση, για χαλάρωσε λίγο ή μίλα με γιουτιούμπ βιντεάκια. Ποια είναι τα "πολύ χειρότερα πράγματα" που έγιναν με μας λοιπόν πέρυσι σε σχέση με φως φανάρι ακυρωμένο γκολ; Το μόνο αντίστοιχο που θυμάμαι είναι το φετινό ακυρωθέν του ΠΑΟΚ που επίσης το θεωρώ πολύ ύποπτο. Θέλω μόνο 2 παραδείγματα και ας υποννοείς σωρό. Την μετριοπάθειά σου γενικά την έχεις ρεζερβέ για την επόμενη μέρα γιατί τον επόμενο χρόνο μια χαρα υιοθετείς τους όρους σφαγή και τέτοια και καλά κάνω και στα προσάπτω. Περιμένω διάψευση.
Τέλος, υποψίες δεν έχω μόνο από το ριπλέι που δεν δίνει. Υποψίες έχω από το ριπλέι που ΕΙΔΑ, το είδα το ματς και ξέρω και μόνος μου να κρίνω αντικειμενικά και ό,τι έχω δει έως τώρα είναι ασαφή στην καλύτερη. Και όταν έχω άπειρα ριπλέι για την κάθε πορδοφάση αλλά όχι τις επίμαχες και μάλιστα κατόπιν αιτήσεως, ε, ναι, εντείνεται η υποψία μου και γίνομαι πιο καχύποπτος. Εσύ πιστεύεις ότι είχαν τεχνικό πρόβλημα ή ψώλαρε ο καμεραμάν, εγώ πάλι δεν το πιστεύω, γιατί αυτό κάνει εμένα εμπαθή και όχι εσένα αφελή δηλαδή; Εγώ είπα δεν ξέρω, εσύ είσαι σίγουρος πάντως. Ε.