τίποτα. παρακολουθώ απλά ER και βλέπω ανά καιρούς τα ξεκατινιάσματα σε στυλ "Παρατράγουδα" που συμμετέχεις ως main character και διασκεδάζω.
Printable View
τίποτα. παρακολουθώ απλά ER και βλέπω ανά καιρούς τα ξεκατινιάσματα σε στυλ "Παρατράγουδα" που συμμετέχεις ως main character και διασκεδάζω.
kai sou lene meta oti oi XONTROI einai kalokardoi.. :(
μα είμαι. τι περισσότερο να πω για να σου αποδείξω το πόσο σε εκτιμώ ?
ΜΑΓΟΥΛΕΛΟΣ ειναι ο κρουξ
Θα έρθεις Riverside το Σάββατο ρε μουνί να ακούσεις prog να γίνεις άνθρωπας επιτέλους ? Κερνάω !
Τελικά Riverside στο principal ε? Θα μιλήσουμε.
Επίσης, πρώην της Γιουλάι, ζηλεύεις που σου έφαγα το ομορφόπαιδο τον Κρουξ κι έμεινες με τον Σπύρο? Δεν κατάλαβα..
Οχι Principal. Γαία live στο λιμάνι λέει. Απλά η Principal ltd τους φέρνει.
Να δω και πως στο πέος θα κατέβω. ακόμα με το δίπλωμα. αναπηρία.
κατέει κανένας από Tangerine Dream?
βοηθήστε το πτοχό
Phaedra
σωραίος
θα κάνεις την καλή με κάνα λινκ λινκ γιατί ότι βρίσκω είναι νεκρό
akou kai to rikochet, ego mauto eixa kollisei
8a breis o,ti xreazesai sto btjunkie
και μετά απ'όλα αυτά, πέρνα και μια βόλτα από το "Atem", προσωπικό μου βίτσιο.
Ακούς "Electronic Meditation", "Alpha Centauri" και "Zeit".
Το τρίτο δεν είμαι βέβαιος αν θα το αντέξεις ολόκληρο. Αλλά ειδικά το "Electronic Meditation" είναι από τα πλέον άπιαστα albums της μουσικής ιστορίας, δημιουργία από το μηδέν σχεδόν, θαυμαστά πράγματα.
"Phaedra" και "Rubycon" επίσης εξαιρετικά, αλλά δεν ήταν νομίζω τόσο διαστημικά όσο τα τρία που ανέφερα.
Σε άλλα νέα, οι Tangerine Dream διασκεύασαν πολύ πρόσφατα το "Norwegian Wood" των Beatles, που είναι το αγαπημένο μου κομμάτι των Βeatles. Είναι σε ένα EP νέο λέει. Μήπως έχει κανείς την studio εκτέλεση;
Ακούστε Joe Satriani!!!!!!!!!
τι ακούω από fugazi καλοί μου άνθρωποι;
Repeater και The Argument.
κανα οπαδακι πεννυγουαιζ εχουμε η ειμαι ο μονος ΠΑΝΚ ΡΟΚΕΡ?
βασικα εχω λιωσει τις τελευταιες δυο βδομαδες ξανα την δισκογραφια τους και νταξει οι τυπαδες το ΚΑΡΑΕΧΟΥΝ
:moutza:
μαλλον το χειροτερο τους για μενα εκτος απο κανα δυο καλα κομματια το fight till die και running out of time.Παντως γενικα δεν εχουν ΤΟ αλμπουμ απλα ολα περιεχουν ωραια και γρηγορα κομματια
είσαι τόσο άμπαλος μέχρι που η λέξη χάνει το νόημα της πλέον.
the beta band
kai grigora
Εγώ είχα ξεκινήσει με το "The Three E.P.'s" του '99. Η καλυτερη τους δουλειά.
Για το best of που βγαλανε, δεν έχω γνωμη.
ε ενταξει το θρεδ απο ''δεν εχω ακουσει αυτο το υπεργνωστο πραγμα''
εχει γινει ''δεν εχω ακουσει''
ή ανηπουστο οπως λεει ο τανγκας ( ναθινμαν ;) )
Πείτε για Momus.
Wipers.'Εχω ακούσει μερικά κομμάτια και μου άρεσαν αλλά ποτέ μου ολόκληρο δίσκο.
Από που να ξεκινήσω;
over the edge kai meta youth of america.
Ωραίος ρε cancer,thanx.
Oxi, par'ta me th seira. Is this real, youth of america, over the edge. Meta kai ta alla.
Θα τα ακούσω όλα,μην ανησυχείς.=)
Ante mpravo. ;]