τωρα εστρωσε...
Printable View
τωρα εστρωσε...
εδω ακόμα να στρώσει. και το φλερτάρω το εκδικητικό φορμάτ.
btw, παίζει κανείς Need for speed most wanted? θέλω μια βοήθεια.
επαιζα,για πες
τι να κάνω για να μην πηγαίνει σαν ανάπηρο το frame rate ανα 10 secs? Αρχικά πήγαινε γαμώ κ ύστερα χωρίς να αλλάξω τίποτα πήγαινε σα γκώλος. έχω διπλοπύρηνο ιντελ και 2 γκιγκα ραμ, δεν παιζει να 'ναι θεμα επιδοσεων.
tha sou elega na tsekareis tipota emule, azureous ktl pou otan einai anoixta trwne tou pousth ta resources alla me 2pirino intel kai 2g ram, mallon gia format se kovw filosch~!
λογικα...
google it
και εγώ για εκεί το βλέπω. το defrag είναι μια κοκκινίλα ολάκερη από τα ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ.Quote:
Originally Posted by Angrafan
κλαψ.
χμμμ το PerfectDisk πάντως είναι τριγαμάτο για defrag. Οπότε βασικά αυτά. Defrag και κλείσιμο οτιδήποτε άχρηστο τρέχει στο backround. Τι κάρτα έχεις btw? Μπας και φταέι κανας ντράιβερ η κάτι
μα έπαιζε καλά στις αρχές και για καιρό μάλιστα :(
7300le 256 pci xpress
Exei kaneis problhma me to MSN? Grafw sa malakas mia wra k meta apo 3 meres naoume mou leei oti den paredw8hsan ta mhnumata! Ti sto mpoutso? K pses mou ekamne ta idgia koula, enw to bradu (...) duo wres milousa, htan ok...
Quote:
Originally Posted by mess.be
εγω δε μπορω να κανω καν sign in πολυ καιρο τωρα
νομιζα οτι εφταιγε το peerguardian or smth...μου εσπασε τα νευρα και δε πολυασχοληθηκα μετα
Μπα, το δικό σου είναι κάποιο_πιο_ανεξήγητο_καπρίτσιο του ΜΣΝ.
Με το καινούριο πισί θα' σαι τζετ και τέτοια.
και εγώ το 'χω αυτό με τα μηνύματα. ω τι χαρούμενη μέρα.
Meta apo poles meres pou den ekane sign in to msn 8, alla kai apo diafora provlimata se filous klp, girisa pisw sto 7.5 ki ola kala pali.Paparies tis ms....Apo ton augousto douleve ok to 8 kai tora apla ta pexe.
βάλε τελευταίους drivers, κάνε defrag. Τώρα αυτό το ανά 10 secs είναι ή πρόβλημα fragmentation ή κανά spyware. Δοκίμασε κανά xoftspy / whatever. Επίσης άμα σου κάνει προβήματα μόνο το nfs , ψάξε και σε κανά forum μήπως είναι καμιά μαλακία με οτιδήποτε (από καινούργια java μέχρι updates windows.)Quote:
Originally Posted by Atheist
και ναι το msn τον πίνει για ακόμη μια φορά
έντιτ: ξέχασα ένα μάλλον κάπου κει. μπορέι να να ικαι από τροφοδοτικό ως σκληρό ή Mobo ή χουνόουζγουάτ. (duck knows)
τελικά είναι ψιλοστάνταρ μπαγκ του παιχνιδιού για τους 2πλοπύρηνους. δε ρωτάω γιατί στις αρχές δούλευε, του σατανά. ψήνει πατς η ΕΑ για να το φιξάρει. ευχαριστώ άπαντες που ψαχτήκατε :)
μιας και το φερε η κουβεντα,το νεο νιντφορσπιντ τι λεει?
Είναι η συνέχεια του most wanted με την προσθήκη των Drifts κι ενός νέου τύπου race, το Canyon. Καλό είναι αλλά μικρότερο από τα προηγούμενα και μία από τα ίδια όσο να 'ναι.
i c
Κατεβάζω το Wing Commander Prophecy. :touched:
Το'χα αυθεντικό αλλα κάποιος το καβάντζωσε και μου έμεινε μόνο το κουτί. :evil:
pio einai afto? to 3 h to 4? egw eixa gnhsio to 3 pou htan 4 cd kai to epeza ston 486 mou alla kai emena kapoios pousths mou to kavatzwse kai emeina me to kouti
http://www.criticalmassinteractive.c...s/Prophecy.jpg
Καλά που μας αφήσανε και τα κουτιά οι μπάσταρδοι! :P
a oxi to diko mou einai paliotero, einai afto pou epeze kai o mark hammil an den kanw lathos
Αα τότε πρέπει να έχεις το Wing Commander:Armada. Αυτο το είχα πάρει απο ένα περιοδικό τοοοτε και όταν πήγα στο γραφείο του πατέρα μου να παίξω(δεν είχα πισι τότε) δεν έπαιζε. :(
Η απογοήτευση. :(
oxi, den htan afto, htan afto omws
http://www.oldzieymusic.com/images/g...ommander_3.jpg
Quote:
Πρέπει νάσαι κάποιας ηλικίας ε? :D
Μαυτο δεν ασχολήθηκα ποτε αν και είχα διαβάσει καναδυο πραγματα.
Εχεις δει καμια ταινία?
nai ta exw ta xronakia mou, kai mia tainia eixe vgei aposo kserw kai htan trellh malakia
Βασικα θα ψαξω να την βρω.Αν την δω θα σου πω γνώμη!Quote:
loipon h katastash exei ws ekshs :
Exw sto desktop mou kai trexei enas SQL server. To desktop exei eswterikh ip kathws einai pisw apo router. Pws mporw na katefthinw tis sindeseis gia SQL sto pc mou kai oxi px sto pc tou wanker?
Αν το ρουτερι σας εχει ΝΑΤ, 8α κάμεις ένα port forwarding στην πόρτα 1433 ή σε όποια πορτ το έχεις μοντάρει εσύ να παίζει, στην private ip σου μέσα στη λαν.
μπορουμε να τρεξουμε google desktop & utorrent μαζι χωρις να παιρνουμε το error message του google indexing sto torrent?
θενκ γιου
koita na deis kati pragmata. O isp mou mplokarei thn 1433 eksetias kapoiwn worms pou eixan vgei paliotera kai xrisimopoiousan thn porta. Allaksa thn porta mesa apo to programma mou kai doulevei, twra. thanks pantwsQuote:
Originally Posted by ikonoklast
ω μα ποσο γαμαει το σαραουντ πλαγκιν 5.1 για το μιντια πλειερ 11?
Προς Bullet ή όποιον άλλο γνωρίζει:
Πώς θα ριπάρω ένα βιντεάκι που έχω γραμμένο στον σκληρό δίσκο του DVD recorder και να το ανεβάσω στο ίντερνετ?
Το γράφω σε DVD-RW, μετά το βάζω στο κομπιούτερ, τι; Για έναν άσχετο σαν εμένα θα είναι εύκολο να το κάνει ή χρειάζεται προγράμματα και μλκίες;
δεν εχω ιδεα απο επιτραπέζιους dvd recorders προσωπικά,sozz
http://www.scummvm.org/
ΤΟ ΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΚΙ ΙΣΛΑΝΤ ΚΑΙ ΜΠΙΝΙ8 Α ΣΤΙΛ ΣΚΑΗ ΚΑΙ ΣΑΜΕΜΑΞ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΒΛΕΡO EINAI ΠΟΛΥ.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.
<----------
(νταξ υπήρχαν κατι ντοσμποξ και πούτσες αλλα δεν είχα δώσει πρέφα κι αυτό τυχαία το είδα αλλα τσάρος το όνομα πούτσαρος το έμβλημα ακούτε μυμ)
Χω, τι νιούμπης. Λούκασαρτς και Μπινήθ από ντοσμποξ;!