στο Μουσείο Επιστήμης να πας. nemo science museum. ειναι για παιδια αλλα εχει πολλα πολυ ενδιαφεροντα.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sterdam%29.jpg
κ πουτάνες μην χαζέψεις μονο!
Printable View
στο Μουσείο Επιστήμης να πας. nemo science museum. ειναι για παιδια αλλα εχει πολλα πολυ ενδιαφεροντα.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sterdam%29.jpg
κ πουτάνες μην χαζέψεις μονο!
αμαν αμαν,τι όμορφη πόλη θεε μου......
μείναμε στο μποτελ,δεν σταματήσαμε στιγμή να τρώμε και να περπατάμε,τιμήσαμε bulldog,kadinsky και abraxas(έκοψε το σύμπαν στα δυο),χαζέψαμε πουτάνες,πήγαμε βόλτα στα κανάλια,ήπιαμε μπύρες παντού και καταλάθος βρεθήκαμε στο mersen(ή κάπως έτσι) κοντά στο maastricht,ένα απίστευτο χωριουδάκι-κανας χτικιός μπορεί να ξέρει απο κει περισσότερα...
το κακό είναι ότι σε 2μισυ μέρες που είχαμε στη διάθεση μας δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά πράγματα(από μουσεία σχεδόν τιποτα) και η πόλη χρειάζεται το λιγότερο βδομάδα
για να φχαριστηθείς.....
τρια ζήτω για την μαροκινή κρέμα που βρήκαμε abraxas.10/ε το γρ. όταν στην ελλάδα βρίσκεις με 15 της σειράς......
είμαι εκεί
για πείτε για δισκάδικα, πήγα σ'αυτό που λέει ο carheart στο sonicdeathmonkey, το Distortion
αλλά δε βρήκα τίποτα να μ'αρέσει, πέρα από κάτι ραπς λολ
τα ποδήλατα είναι γαμώ τις φάσεις
οι μπυραρίες επίσης
οι χαλαροί Ολλανδοί επίσης
οι μπάτσοι και γενικά οι δημόσιοι υπάλληλοί τους είναι γιατομπούτσο.
ολλανδαράδες
βρεχει ΚΑΘΕ μερα κι οταν δε βρεχει εχει ΚΡΥΟ. εχε χαρη που ειναι το αμστερνταμ
εδώ και δέκα μέρες που είμαι εδώ αυτό γίνεται, πρόλαβα και αρρώστησα κιόλας :touched:
δυομιση χρόνια μετά, ακόμα τις ίδιες μαλακίες παίζει, αλλά πλέον εκτιμώ όλη αυτή την υποκουλτούρα που ζέχνει πολύ καλύτερα (μπιτάκια αλλαγη με κάτι ντεθ αλλαγή με lady gaga και μόνο :touched:. Ο πάνω όροφος και το κοινό είναι κεφάλαιο μόνο του)
σε άλλα νέα, όποιος από αμστερνταμ θέλει να μείνει καμια βδομάδα βερολίνο, μου λεει για αλλαγη διαμερίσματος
χρόνια το ακούω αυτό
phge kollhts amsterdam. an pote vrw douleia kai vgalw kana frggo tha paw. xerei kaneis kana kalo site na tsekarw sunaulies kai festival ekei?
Τι να το κανεις ρε το σαιτ.Μια βολτα να κανεις ψιλονυφαλιος δεν παιζει να μην πετυχεις κατι σε παμπ η μπαρ.Τωρα αν θες κατι μεγαλο γραψου στο Ticketmaster.nl να σου στελνουν νιουζλετερς.
Πήγα πριν καμμιά 10αριά χρόνια, 2 φορές στο καπάκι για αναζήτηση δουλειάς τότε. Πρέπει να έχουν τις πιο άσχημες γυναίκες στην Ευρώπη.