Χθές τερμάτισα το Soldier Of Fortune 3....Πολύ μικρό παιχνίδι και εύκολο.... Πάμε για Crysis τωρα....
Printable View
Χθές τερμάτισα το Soldier Of Fortune 3....Πολύ μικρό παιχνίδι και εύκολο.... Πάμε για Crysis τωρα....
πως αντεξες και επαιξες τοσο
το sof3? 3 ώρες θαρρώ μου πήρε να το τερματίσω...
Μόνο και μόνο για την μνήμη του π΄ρωτου.
Απαράδεκτη κυκλοφορία εν έτη 2007-08 με τόσο ανταγωνισμό...
Αλλά οκ η ώρα πέρασε κομπλέ....
Χθές τερμάτισα και το Timeshift. Not Bad....
Πάμε για το Orange Box, το Portal το τερμάτισε ο αδερφός μου εγώ το άφησα στιο 13 Level.
Έχω ταυτόχρονα και το Call Of Duty 4..
και να καταφέρω να κάνω install to Bioshock....
Μιλάμε για πολύ δουλειά...
eve online
Termatisa CoD4 kai mporw na pw 2 pragmata. PAIXNIDARA, kai tautoxrona isws to pio mikro game pou xw pai3ei ever :P
Kai sto diko mou pc at least, ta grafika tou mou aresan pio poly apo tou crysis.
Kata ta alla leiwnw sto supreme commander: forged alliance pou einai pragmatika to kalytero rts pou xw pai3ei apo epoxes starcraft.
Χαχ κι εγώ το είχα παρατήσει στη μέση αλλά το ξανάπιασα τελικά προχθές και με αντάμειψε δεόντως. Τα γραφικά του Crysis δεν πιάνονται γενικώς με τις full ρυθμίσεις αλλά όντως το CoD έτρεχε και πιο όμορφα και πιο γρήγορα στο πισί μου. Φοβερό gameplay πάντως, κρίμα που δεν το 'χω ορίτζιναλ για να το σκίσω στο μούλτι =]
Σειρά παίρνει το Still Life.
Αρχίσαμε το Secret files: Tunguska.
Φαίνεται έμπειρο. Φτιάξαμε λάστιχα, βάλαμε μπαταρίες στη μηχανή και όλα μια χαρά. :)
:!: :!: :!: :!:Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
oreo einai. kai sxetika eukolo.
the witcher.
ntaksei tpt tromero wraies idees wraio story alla genika gamiountai otan vgazoun ta games hmitelh kai xwris na exoun dwsei thn prepousa emfash se yperbugs!
Heroes of Might and Magic 5, φαίνεται αρκετά καλό, πολύ καλή δουλειά στα γραφικά επίσης, θέλει ψάξιμο πάντως ακόμα.
Βασικά Γκάρντιαν, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι σκληροπηρυνικοί της σειράς δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ το 3. Παρόλα αυτά, βρήκα το 5 θαυμάσιο, γεφύρωσε τα τεράστια κενά του gameplay του 4 με πιο σύγχρονα γραφικά και γενικά το παιχνίδι αξίζει να του δώσεις ώρες. Το σοβαρότερό του μειονέκτημα είναι ότι θέλει πολύ καλό επεξεργαστή αλλιώς οι αλλαγές από μέρα σε μέρα, ειδικά αν είναι πολλοί οι παίχτες του υπολογιστή διαρκούν παααααααρα πολύ. Btw, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα δύο expansions του, τα Hammers Of Fate και Tribes Of The East.
Κ γω το 3 είχα παίξει πρώτο, αλλά είχα κολλήσει για πολύ καιρό με το 4 (παρόλο που πολλούς τους ξενέρωσε - έχω διαβάσει πολλά αρνητικά). Το ξέρω κ για τα expansions, χάζευα τις προάλλες ένα κουτί που τα έχει όλα μέσα, κανονικό κ expansions. 50 ευρώ κάνει.
Επίσης πήρε το μάτι μου μία υπερπολυτελή συσκευασία με όλα τα Heroes μέσα, 1-5 :D.
λολ τι λέτε; αφού δεν υπάρχει 4.. υπάρχει 3 και μετά 5. :!: :!: :!: :!:
Α, επίσης το φήλινγκ του 2 δεν το έχει ούτε το 3 ιμο.