Παπάρια ποστ αποχώρησης, αφού καλα το έλεγε ο Οντόνιαν, φέρυ μπωτ ήταν αυτό, όχι εμπάργκο, άσχετο που είμαι μικρόψυχος και δεν του έδωσα πόιντ :P
Αλλά ναι, καλό μου κάνει η αποχή. Κάθε φορά που διαβάζω ποστ εκεί μέσα γίνομαι πολύ σκατόψυχος.
Printable View
Παπάρια ποστ αποχώρησης, αφού καλα το έλεγε ο Οντόνιαν, φέρυ μπωτ ήταν αυτό, όχι εμπάργκο, άσχετο που είμαι μικρόψυχος και δεν του έδωσα πόιντ :P
Αλλά ναι, καλό μου κάνει η αποχή. Κάθε φορά που διαβάζω ποστ εκεί μέσα γίνομαι πολύ σκατόψυχος.
ειδικά με αυτούς του lamb of god δεν καταλαβαίνω τι παίζει και έχουν τόσο κοινό στις μικρές ηλικίες κυρίως... έφαγαν προώθηση? επειδή δε διαβάζω έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο παρά σε σπάνιες περιπτώσεις, δεν ξέρω από πού ξεφύτρωσαν. δεν είναι ότι με αηδιάζουν κιόλας, αλλά τους βρίσκω αφόρητα βαρετούς. και σήμερα σίγουρα με την πιτσιρικαρία που θα σκάσει νωρίς θα παιχτούν κανα 2 κομμάτια. έφτασα σε σημείο να προτιμάω τα γκομενάκια που ζητάνε savatage :P
η τελευταια δημοσιευση γαμάει, έχει και οντοπικ κλιφφχανγκερ
αν και πανκη το μεταλχαμερ για μεταλκορ για να λεμε και του στραβου το δικιο τρελό promotion δεν έριξε. κάτι μικροαφιερώματα που και που κανενας δίσκος του μηνα και αυτό ήταν, τπτ μαζικό. για την ιστορία αυτό
:-(
Κοπλιμεντο εκανα (κι εγω και ο Leech ταυτοχρονα) :!:
Σιγα μην ξεραμε ποια ειναι, ασε που ποτε δεν ποσταριστηκαν φωτο της. Επισης αν μιλουσαμε για οποιοδηποτε αλλο ατομο στον κοσμο απο τον κυριο Ζαχαροπουλο, και υπηρχαν λινκς απο facebook και τετοια, θα ειχε γινει εδω μεσα τρελος κανιβαλισμος επιπεδου σκηνικων deadinmagazines - kathy και χειροτερα.
Τελος, ξερεις ποτε να καταλαβαινεις αν μιλαει καποιος σοβαρα ή οχι :thumbsup:
βρε μασκαρά τι φιλαράκι και τα παιδιά του Πειραιά ? ένας προγκμέτσαλος συντάκτης είναι και τον έχω κάνει αντ στο ΦΜΠ, όπως έχω κάνει και άλλα 50 άτομα που δεν έχω καμμία ιδιαιτέρα σχέση μαζί τους. και στην τελική το σκρήνσοτ δεν το έβαλα για να κοροιδέψω ορ σάμθιν, εκτός αν έχεις καταλάβει οτι είμαι από αυτούς που δεν γουστάρουν τον ΒΖ. το είδα στο ΦΜΠ, ξέρω οτι κάποιοι τραβάτε γκαιλέ και έχει παίξει και σκηνικό στο παρελθόν, θεώρησα οτι για να κάνουν αυτή την συζήτηση στο ΦΜΠ με τις 5000 επαφές τους ο καθένας δεν ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως αν θα παραμείνει μυστικό και το κατέβασα αμέσως όταν μου το ζήτησε ο κοιλιάς που τον σέβομαι πολύ σαν χρήστη.
αν έχεις καμία άλλη απορία με λες.
δεν ξερω αν ειναι πιο λουζερ αυτος που λεει για μηνυσεις η αυτος που ασχολειται εν ετη 2011 με συντακτη χαμερ..
ψυχραιμία,απαντήσαμε στις προκλήσεις.
http://punkfromthegutters.blogspot.c...y-side-of.html
κοιλιά σου έθιξε κανείς την Αναδυόμενη Αφροδίτη?
Πήγα να ασχοληθώ, το μετάνιωσα :P
Προς Σαμπρέλα (και Φορντ για να δούμε και ποιός δεν ξέρει να διαβάζει κιόλας).
Ποτέ δεν είπα ότι η άποψή μου είναι ότι οι Ζαχαρόπουλοι θα έπρεπε να δείρουν τον πάνκη. Ο Σαμπρέλας ποστάρει ένα σκεπτικό και σύμφωνα με αυτό, οι Ζ έπρεπε να έχουν αυτή την αντίδραση και όχι μυνήσεις. Προφανώς οι Ζ έχουν άλλη άποψη, η οποία κατά τη γνώμη μου ψιλοεκθέτει και τον συμπαθέστατο Σαμπρέλα αφού άλλα απαιτεί από τον Χ χρήστη και άλλα κάνουν οι φίλοι του.
Βασικά ήταν τελείως υποκειμενικό αυτό περί ξύλου.
όταν δεν γουστάρω κάποιον απλά δεν ασχολούμαι μαζί του, ακόμα και αν με θίξει, είναι πιο πιθανό να του κάνω ένα redirect στο /dev/null παρά να πάω και να τον δείρω.
Δεύτερον άλλο να βρίζεις κάποιον και άλλο να τον απειλείς με μήνυση, συμφωνούμε ότι είναι διαφορετικά πράγματα?
Σχετικά με την μήνυση , και εγώ γέλασα , ιντερνε ιζ σιριουζ μπιζνεζ, αλλά εντάξει ο καθένας με το πως το βλέπει, από κει και πέρα, όταν με κάποιον είσαι κολλητός και σε δένουν κάποια πράγματα είσαι πρόθυμος και να εκτεθείς για αυτόν (εδώ θα έκανα άλλα και άλλα δηλαδή).
KoiliaSamprela ο βασίλης ζαχαρόπουλος είναι κολλητός σου;
να πούμε και κανα σοβαρό ακόμα για το blog. είχα το πρώτο gun club στην επανέκδοση από last call records (συμπαθές αλλά δεν μου είχε κάνει κλικ, σορρυ) και άκουσα death party ep απ'το blog πριν λίγο καιρό και ενθουσιάστηκα.
σήμερα βρήκα τις επανεκδόσεις της cooking vinyl του miami & death party με 13 ευρώ το ένα (διπλα σιντί με live υπόψιν) και ακούω απ'το μεσημέρι. θα μπορούσαν να ήταν πιο μερακληδικες αφού έχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα στα εγκυκλοπαιδικά (promotional flyers της εποχής) αλλά τα live τα σπάνε.
τι λένε τα επόμενα gun club, ας πει κάποιος, να ανοιχτούμε κιαλλο αν είναι.