:moutza:
Printable View
τέσπα. δεν παίζει να πείσω κανένα. και στην τελική δεν θα γίνω εγώ ο δικηγόρος ενός μαλάκα βρέθηκε και μας ευνόησε μια φορά. η καλύτερη απάντηση για μας, θα είναι η ομάδα βρει το ρυθμό της και να μπαίνει και να ρίχνει τόσα γκολ σε κάθε ματς και με τέτοιο τρόπο που όλοι θα το βουλώνουν. Προφανώς αυτό θέλουμε όλοι.
Πέρυσι γεννήθηκε αυτός,δεν εξηγείται αλλιώς...Quote:
Originally Posted by Mαρινάκης
λοιπόν επαναλαμβάνω ότι πέναλτυ δεν υπάρχει και γελάει ο κόσμος με αυτές τις φάσεις. το κακό είναι ότι μου θύμισε μια αντίστοιχη φάση με κάποιον θαρσύβουλο, που για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, είχε ακουστεί η κορυφαία ατάκα "υπάρχει επαφή, δεν έχω δυναμόμετρο, οπότε είναι πέναλτυ". ατάκα που τη στήριξαν κ κάποιοι φορουμίτες. προσωπικά, γαύρος δε γίνομαι και δε θέλω τέτοια ματς, επειδή τα έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια "ο άλλος".
άκυρο, αλλού πήγαινε αυτό
σωστο διπλο για την αγαπη τον εργοτελη
ΛΕΡΑ Μαρινάκη.
χαχ, κόλλησα γιατί ο Ίβιτς αγωνίστηκε και στον Άρη και υπήρξε ένα κάποιο μπέρδεμα στο νόημα (!!;;!;!) του ποστ.
είναι εκπληκτική η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία μετατρέπεσαι σε καθυστερημένος άθρωπας ώρες-ώρες. αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου ηταν οι δηλώσεις του Βύντρα και γενικά γαμώ το βάζελο να πούμε σκατόφλωροι, εμείς οι γαύροι δεν τα κάναμε ποτέ αυτά.
δατς δε σπίριτ \m/.
:touched:
Spoiler
Ο Μπερνς δεν πρέπει να ξαναβγεί από την 11άδα.
Έγινε ο Λαγός μπακ :shock:
Ο Λαγός είναι μεγάλη μου αγάπη, και είναι αμαρτία το κράξιμο που έχει φάει ....
+1
Πάντως το πήρα απόφαση ο Γιάχιτς θα είναι πάντα βασικός :|