ολοι αυτοι που εφαγε ο σαγιντ δεν μετρανε σαν στρατοπαιδο widmore;
Printable View
ολοι αυτοι που εφαγε ο σαγιντ δεν μετρανε σαν στρατοπαιδο widmore;
για μένα όπως το'χω σκεφτεί όχι
παίζει να'ναι κ λεφτοβερς της ντάρμα
παίζει να'ναι κ άλλοι που δεν ξέρουμε ακόμα
μπορεί να λέω κ απίστευτες μούφες
μια δική μου θεωρία είναι μη με παίρνετε στα σοβαρά8-)
γουηλ ση
Δεν παλευεται μια βδομαδα μεχρι την αλλη Πεμπτη ε
BE: In Episode 509, “Namaste,” there’s a woman seen standing behind Sun. Was it a production error?
DL: (Long pause) We don’t know what you’re talking about.
χαχαχα
στο abc λεει
"The Oceanic 6 Special" April 22nd at 9/8c
Tonight at 9/8c on ABC a new special explores the story of the Oceanic 6 from a different perspective as we count down to the time of reckoning in the explosive 100th episode one week from today!
εχει κανείς link να το κατεβάσουμε?
Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο, κι επειδή πλέον δε μπορώ να παρακολουθώ post to post αυτό εδώ το thread, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι έχει παίξει παλιότερα με το ποσό των 3,2 millions και τον Ben, που είναι και το διπλάσιο της αμοιβής του Miles "συμπτωματικά". Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
οταν κυνδινεψε ο ben ειπε ρωτησε τον Mails πόσα πηρε για να έρθει στο νησί. Δε θυμάμαι αν του είπε 1.6 ή 3.2 αλλά ο Ben του είπε ότι θα του δόσει 3.2 για να φύγει απο το νησί.
Κάτι τέτοιο
o Μαιλς του ζήτησε 3.2 για να πάει και να πει στους δικούς του πως ο Μπεν δεν είναι στο νησί. Και μάλιστα θυμάμαι ότι ο Μπεν αναρωτιόταν γιατί 3.2 συγκεκριμένα
τα διπλασια απο τα λεφτα που του εταζε ο γουιντμορ δλδ (1.6) και τα λεφτα που δεν του εταξαν(ενω τα ζητησε) οι "δε ουανς δατ γκονα γουιν" τυποι
the variable - sneak peaks
Το δα εγώ, ντάξει είναι συμμαζεύει λίγο ότι έγινε στους o6