εντάξει, βασικά μητροπολιτάνοι είναι και παίζει να είναι όσο αναρχισμός είσαι κι εσύ.
Printable View
εγω; ειμαι τοσο αναρχισμος;;;;;
άρα εγώ δεν είμαι αναρχισμός. άρα απλά τρολλάρεις. (απίστευτο)
1. δεν είναι αναρχισμός οι μητροπολιτάνοι;
2. ποιός το καθορίζει αυτό; εσύ;
3. διαφωνείς κάπου με το κείμενο;
1. όχι δεν είναι
2. εκτός από εμένα και όλο τον κόσμο το καθορίζουν και οι ίδιοι. δεν είναι αναρχικοί και το έχουν καμάρι.
3. πες εσύ πρώτα που το έβαλες. και βρες και κάποιον με την όρεξή σου.
Οι ανθρωποι δηλώνουν αυτόνομοι, έχουν σαφείς επιρροές άρα απο καταστασιακούς και καστοριάδη, σίγουρα δεν δηλώνουν "αναρχικοί" αν με αυτό εννοούμε τον μαλατέστα πχ αλλά σίγουρα επίσης είναι "του χώρου", ιδεολογικοπολιτικός προσδιορισμός ευρύτερα αποδεκτός απο όλους γενικά, και απο όλους όσους γράφουν στο θρεντ κάτι που τους τοποθετεί τόσο κοντά σου όσο και μακριά απο οτιδήποτε άλλο ώστε να μπορώ να επαναδιατυπώσω αν σε ενοχλεί ο όρος: "τόσο του χώρου όσο κι εσύ".
Εγώ αρχικά γελάω με την ίδια την ύπαρξη του κειμένου με τη μορφή που παρουσιάζεται σαν αφίσα-άρθρο τοίχου, έπειτα γελάω με το ύφος και τον γλωσσικό του κώδικα και τέλος, γελάω με το περιεχόμενο. Εσύ;
Άλλο ο χώρος άλλο οι αναρχικοί, εξού και το α/α/α/α/α/α/α. Τέσπα τί συζητάμε; Όσοι έχουν μια επαφή δεν τους θεωρούν αναρχικούς, οι ίδιοι δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί και εσύ τα έφερες από εδώ και από εκεί απλά και μόνο για να χώσεις ένα κείμενο μπας και γίνει τζέρτζελο. Πες είπα μια μαλακία και άι.
εγώ λέω να βρεις κάποιον άλλον να μαλακιστείς.
Έλα μωρέ μαλάκα τώρα που θες και ακριβολογίες, το τόπικ λέγεται "αναρχισμός και αντιφάσεις" και ο thread-starter προφανώς εννοεί τον ευρύτερο χώρο, το εξηγεί κιόλας, το ίδιο και όλοι οι άλλοι. Ο βλακοτνικ δηλαδή όταν λέει τους προβληματισμούς τους για το πάρκο λες να κάθησε να ρωτήσει τον κάθε εμπλεκόμενο αν αυτοπροσδιορίζεται σαν αναρχικός, αντιεξουσιαστής, αναρχοσυνδικαλιστής, αυτόνομος, ελευθεριακός, αναρχοπριμιτιβιστής ή όποια άλλη μαλακία; Χώνω εδώ το κείμενο γιατί είναι το τοπικ που και ταιριάζει και γουστάρω να το βάλω και το πιο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι παρα τα 80 οφτοπικ εξυπναδίστικα ποστ που θα κάνεις για να μας ενημερώσεις ποιός είναι τι (γιατί εσένα περιμέναμε να μας πεις τι είναι οι μητροπολιτάνοι) δε μπορείς να πεις ότι διαφωνείς ή συμφωνείς πουθενά με το ίδιο το κείμενο. Δεν έψαξα να σε βρω εγώ για να μαλακιστώ, εσύ με βρήκες, στο καπάκι.
παραδίνομαι, πόσταρε και για ΚΟΕ άμα θες να κάνεις το κομμάτι σου.
Διαφωνείς κάπου με το κείμενο; Είναι κακό που ρωτάω;
το αστειο ειναι οτι κουραζετε τα δαχτυλα σας εδς μεσα και οξω αναθεμα αν πατε αντιθετα στου μπαμπακισας το καναλι....ικονοκλαστ αυτο παει σε σενα...σορρυ αλλα ο κρουξ ετσι λεει
ενα τεστακι .... αμα εισαστανε ''εμποροι'' και ειχατε στην δουλεψη σας εργατε τι θα κανατε?
ερωταω απο ασφαλη θεση
αναρχικοί των pc
.............
εφτά ευρώ.