-
Re: Παρακαλουνται
εχει ξεφυγει γιατι ενω το φορουμ σας υποτιθεται οτι ειναι "μεταλ",εχει μαζεψει ενα καρο ασχετους να μιλανε για την καθε κουλαμαρα...πανκηδες,γκοθαδες και χιλιες δυο μαλακιες...στηνετε πλατη σε ολους αυτους και παρασιτουν εις βαρος του καθαρου μεταλ...και μετα πεφτετε ολοι σαν εξυπνοι πανω στον steel assassin και πουλατε πνευμα...ε βεβαια,βλεπεις αυτος δεν βαλετε εκ των οπισθεν...
-
είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ κε δεν ακούω ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ
μη μιλάς μαζί μου θα σε μολύνω
-
ΜΕΤΑΛ ΑΠ ΓΙΟΡ ΑΣ!
φιλε o.p.m. εισαι φολς μεταλ, λιβ δε χωλ! κατι ποζερια σαν και σενα που κανουν το μεταλ μας να φαινεται φλωρικο τα κρεμαμε απο τις ατσαλινες χορδες μας στην πλατεια του χωριου!
-
ε φυσικα...αφου εχουν προλαβει και εχουν μολυνει τον χωρο ο καθε ιωνικος του τρομου και ο καθε σιχαμενος πανκης πως να μην μολυνθεις...γιατρεια υπαρχει παντα βεβαιως,εστω και αργα μπορεις να ξυπνησεις προβατα μπαφοστονερα και να δεις ποιοι ειναι οι καλυτεροι...η κορυφη ολων...και οχι οι καθε τυχαιοι queens of the stone age των τριων ακορντων...
-
χαχαχαχα
μου 'φτιαξες τη μέρα να'σαι καλά
-
-
και πως να ξεχασεις φαντομ-βλακα?τι λεει το καινουργιο κνουτ αγορινα?πουλησε πανω απο 100 κοπιες(συγγενεις και φιλοι)...που θα τολμησεις να κοροιδεψεις τους καλυτερους...σε αφηνω στην κουλαμαρα των tool,και στην ιδιοφυη βλακεια που περνιεται για το μελλον του χεβυ μεταλ,τους isis....
-
-
o.p.m γιατι μου κανεις για φεικ του πανκη ? :D
-
όχι, είναι γνωστός πετσάκιας.
-
:rofl: :rofl: :rofl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΖΕΡ!
αζορ,μακαρι να ημουν τοσο ενημερωμενος και αντι-προβατο εγω ρε! :D
-
μην μου πεις ειναι ο γνωστος πετσακιας ποζερας? δεν θυμαμαι το νικ του
-
χαχα τα φαινομενα αυτο δειχνουν!ας μην τον κανουν μπαν και παλι μονο ρε γμτ,να προλαβουμε και εμεις να πουμε καμια κουβεντα!
οφφ τοπικ-ειδες ρε μλκ που οταν σου λεω καποια πραγματα θα με ακους?αρχισαν οι μαλακιες οι χοντρες τωρα. :(
-
-
diakrinw mia epistrofh Joey Allen tou 8riambeuth?