1. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 1 characters.
Printable View
edit :malon afto pou leei apo pano :s
Οτι να'ναι λες firenight.
εντιτ:λολ
Ξαναέντιτ: Αυτό με τη σελιδούλα δε γίνεται? Θα δείξει ομορφο πιστέυω και είναι ζήτημα απλώς να της αλλάξεις χρώμα, αφού ήδη εμφανίζεται μόνο στα unread.
kapos etsi http://i43.tinypic.com/rt3wiw.gif 8a itan kalo xroma , i analoga ke me to xroma pou 8a exoun ta grammata .
Ιδιο με τα γραμματα μωρέ. Θα γαμεί πιστεύω.
α τόσο καιρό που λέτε "δε φαίνονται" εννοείτε στο board index; whatever εγώ εννoουσα μέσα στα sections. γενικά πάντως γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη; το "new posts" είναι φίλος σας!
Και για τα δύο λέμε.
βγαλτε τα μοβ ρε...τα ματια μου
εβαλα πριν 1 λεπτο το bright να το δοκιμασω
εχω το dark αυτη τη στιγμη
Γιατί δε βρίσκουμε πώς γίνεται, και μάλλον δεν. Σόρι για το μωβ, το έβαλα από τη δουλειά και τώρα γύρισα σπίτι, απλά έπρεπε να βρω τι διαχωρισμός γίνεται στη συγκεκριμένη επιλογή. Πίσω στο τιρκουάζ.
Γενικότερα, ας ξεπεράσουμε το χρώμα των fonts, ο διαχωρισμός μεταξύ threads με νέα posts και χωρίς γίνεται με bold όπως και στο bright και μάλλον δεν αλλάζει αν δε βάλουμε χέρι στον κώδικα, που δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Θα κοιτάξουμε με tamagothi να φτιάξουμε τα εικονίδια (αυτά ή μπορεί να φτιάξουμε άλλα, θα δούμε) ώστε να γίνεται εύκολα ο διαχωρισμός, ας μην το κουράζουμε άλλο.
@antimusic: Στο 0 το έχουμε, το vbulletin απλά δεν επιτρέπει εντελώς άδειο post (το quote δε θεωρείται ακριβώς κείμενο), το λέει και στο admin panel ότι και 0 να βάλεις θα το εκλάβει ως 1. Με μια τελίτσα λύνεται το πρόβλημα (ή το +1 που μάλλον έχει καθιερωθεί λόγω αυτού σε μεγάλο βαθμό).
ναι ρε, κάπου ξανα-αναφέρθηκε, έβαλα το κείμενο αντί για τελίτσα ή +1.