χααχχαχαχαχα Η. πρεπει να απαντησεις στον πανκη με λωριδα κωμοτηριου αλα casualties ετσι οπως μονο εσυ ξερεις
μπριζακιας-3-
Printable View
χααχχαχαχαχα Η. πρεπει να απαντησεις στον πανκη με λωριδα κωμοτηριου αλα casualties ετσι οπως μονο εσυ ξερεις
μπριζακιας-3-
Θρεντ σπλιτ.
Den perimena kaneis na rwtisei.Quote:
Originally Posted by psychotron
http://www.youtube.com/watch?v=j0SwXrajVHY
Idia xronia exoun vgei. Kamia omoiotita?
ouaou milame gia isa me 10 deuterolepta omoiothtas. To riff tou enos einai to gyrisma tou allou. Sokaristhka twra!!!!!!Quote:
Originally Posted by old_charlie
Den prokeite na akousw mousikh! Re eseis autoi kleboun!!!
Mou 8ymizeis dialogo me to Nekrope8ameno pou prospa8ousa na ton peisw oti oi Anwrimoi exoun klepsei Giokarinh (kai de to kseroun bebaia).
Sobara twra, akou Angel of Death apo Angelwitch kai Dreams of Eschaton apo Manilla Road. Ama bgeis kai peis oti oi men eklepsan tous de olo kai kapoios apo to ER 8a bre8ei na se karpazwsei.
Αγαπητέ σχεδόν συνονόματε 11th ακόμα περιμένουμε τη λίστα σου :mrgreen:
Edit: το ίδιο ισχύει κ για JDM
Μπα, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία. :D
Θα κανω μωρε, αλλα θα αργήσω σίγουρα.
Profanws to oxi kai toso eidikeumeno auti mou kanei kapoio la8os giati eksakolou8w na vlepw tin omoiotita. Oxi oti me noiazei vevaia.Quote:
Originally Posted by munchkin
Episis agapite eirwna file kai wannabe lazopoulos mporeis na deis to arxiko mou post opou lew psilo-klemmeno. Den einai anagi na prospa8oume nato paizoume eksypnoi travontas ap ta mallia tin ka8e aformi!
gia na kanw tetoio prama prepei na perasw th disko8hkh mou apo 1000 koskinaQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
e ligo dyskolo alla an mou r8ei h kaula kati 8a ginei
Χα, όλα τα θρεντς τα παίρνω αργά χαμπάρι. Θα παλέψω να τα βάλω σε μια σειρά, αν και δεν θα ισχύει τόσο (εκτός από το πρώτο το οποίο είναιιιιι *drumroll*)
1. Bob Dylan - One More Cup of Coffee - Γιατί δεν ξέρω αν έχω νιώσει τόσες πολλές φορές για τραγούδι την ανάγκη να το ακούσω ΤΩΡΑ ρε παιδί μου. Με συνοδεύει παντού γενικά.
2. A Perfect Circle - Noose - Γιατί όταν κόβουμε αμαξοβόλτες στα βουνά το καλοκαίρι ακόμα το τραγουδάμε και λέμε "πω αυτό είν' το καλύτερο κομμάτι που χει γραφτεί:!:"
3. Legendary Pink Dots - I Love you in Your Tragic Beauty - Γιατί όταν μου το χε στείλει ιαρίτης μου χε γαμήσει τη ζωή και τον ευχαριστώ γιαυτό!
4. King Crimson - Epitaph - Γιατί κονφιούζιον/*ουάααα*/γουίλ μπι μάι έπιταφ και τα χετε πει πριν.
5. David Bowie - Space Oddity - Γιατί όσα τραγούδια του Bowie κάθομαι τώρα και μπαίνω στο τριπάκι να υπολογίζω κατά πόσο το ξεπερνάνε με αφήνουν στο "εχμ, μπα, αυτό".
6. Gheorghe Zamfir – The Lonely Shepherd - Γιατί μπαίνει κει που μπαίνει στο Κιλλ Μπιλλ, και γιατί σε αφήνει και αφού τελειώσει να φαντάζεσαι πεδιάδη και όρες. Πολλές.
7. Pink Floyd - Set the Controls for the Heart of the Sun - Γιατί μ'αρέσει περισσότερο από τους Πινκ Φλόιντ (!)
8. Bjork - Pagan Poetry - Γιατί αγαπάω τη Μπγιορκ τρομερά και ίσως ξεχωρίζω λίιιιγο αυτό από τα κομμάτια της.
9. Queensryche - Promised Land - Γιατί είναι το κομμάτι που με άγγιξε περισσότερο από το δίσκο που με έχει αγγίξει περισσότερο έβερ.
10. Μανώλης Μητσιάς - Ερωτικό - Γιατί είναι το καλύτερο (άντε μαζί με τη Γιορτή) Ελληνικό κομμάτι.
Επιτέλους μπακ ον τόπικ. Ανέβασέ τα κιόλα.
Εν καιρώ. Αύριο.
Un-Holy-Shit :!: :!: :!:
Αυτή η 10δούλα, δικέ μου, αγγίζει την τελειότητα κατά ένα ποσοστό 40%-50% ξέρωγω.
Πατάει εύκολα δλδ απότι φαίνεται, κάθε λίστα στις τελευταίες 76546185 σελίδες αφτού του thread!
Και τι τρυφερή επιλογή αυτή του Zamfir, ε?
Αμπράβο.
auto einai to diko mou noumero 1 pantws. kai to mono sigouro mallonQuote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
[quote=Jim Dandy Mangrum]auto einai to diko mou noumero 1 pantws. kai to mono sigouro mallon[/quote:2f0y7ke0]me mprizosate xtes na to xanakousw olo to albumaki kai suneidhtopoihsa giati to evriza. sthn pura. evala to empirre sta kapakia kai hremisaQuote:
Originally Posted by "_UnHoLyMaRtYr_":2f0y7ke0
omg kai 3 lol