Re: Κύπελλο UEFA 2008-2009
σοβαρά τώρα μετά το ντελίριο κραξίματος. πραγματικά θα περνούσα το ματς αψήφιστα, μετά κ τη χαρά που πήραμε από το μπάζερ μπίτερ του ΑΣΤ, αν έστω ένας gayρος είχε τα αρχίδια να κάνει μια συνολική αυτοκριτική... να πει "γιατί ρε πούστη έχω 11/12 και όταν βγαίνω στην ευρώπη με ξεκωλλιάζει το κάθε τελευταίο γαλλικό χωριό, ο κάθε μαστουρωμένος ολλανδός, ο κάθε μεθυσμένος σκανδιναβός ξυλοκόπος κ ο κάθε ταλαίπωρος μεσο-ανατολίτης?" όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από τις μέτριες ελληνικές ομάδες που κερδίζετε κάθε κυριακή με κατεβασμένα χέρια? γιατί συμβαίνει αυτό? πραγματικά το έχετε σκεφτεί ποτέ? ατυχία? κακή ψυχολογία? ο πάνος ανέφερε τις 4-5άρες στη χέρτα κ την μπενφίκα. πλην του γεγονότος ότι αυτά τα ματς θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά αν οι επιθετικοί τους έδειχναν μια στιχειώδη ευστοχία, τα σκορ αυτά ήρθαν μια εποχή που δεν είχαν αρχίσει οι γκρίνιες για τη διαιτησία κ ο gayρος στα περισσότερα - εντός έδρας ματς τουλάχιστο - έπαιζε καλύτερα.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
σοβαρά τώρα μετά το ντελίριο κραξίματος. πραγματικά θα περνούσα το ματς αψήφιστα, μετά κ τη χαρά που πήραμε από το μπάζερ μπίτερ του ΑΣΤ, αν έστω ένας gayρος είχε τα αρχίδια να κάνει μια συνολική αυτοκριτική... να πει "γιατί ρε πούστη έχω 11/12 και όταν βγαίνω στην ευρώπη με ξεκωλλιάζει το κάθε τελευταίο γαλλικό χωριό, ο κάθε μαστουρωμένος ολλανδός, ο κάθε μεθυσμένος σκανδιναβός ξυλοκόπος κ ο κάθε ταλαίπωρος μεσο-ανατολίτης?" όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από τις μέτριες ελληνικές ομάδες που κερδίζετε κάθε κυριακή με κατεβασμένα χέρια? γιατί συμβαίνει αυτό? πραγματικά το έχετε σκεφτεί ποτέ? ατυχία? κακή ψυχολογία? ο πάνος ανέφερε τις 4-5άρες στη χέρτα κ την μπενφίκα. πλην του γεγονότος ότι αυτά τα ματς θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά αν οι επιθετικοί τους έδειχναν μια στιχειώδη ευστοχία, τα σκορ αυτά ήρθαν μια εποχή που δεν είχαν αρχίσει οι γκρίνιες για τη διαιτησία κ ο gayρος στα περισσότερα - εντός έδρας ματς τουλάχιστο - έπαιζε καλύτερα.
η συνολικη αυτοκριτικη ειναι να πουμε οτι μας σπρωχνει η διαιτησια και γι αυτο δεν κανουμε ομαδα και γι αυτο χανουμε απο τη Σεντ Ετιεν.
Quote:
Originally Posted by Darkling
η συνολικη αυτοκριτικη ειναι να πουμε οτι μας σπρωχνει η διαιτησια και γι αυτο δεν κανουμε ομαδα και γι αυτο χανουμε απο τη Σεντ Ετιεν.
τώρα τα εξήγησες όλα :roll:
πάντως, σοβαρά ρωτάω... πραγματικά θέλω να δω τι πιστεύετε ότι φταίει.
ε γιατι πρεπει να φταιει κατι "σουπερ αληθεια της 12ετιας"
και αν φταιει η διαιτησια και ολα αυτα που θες να μου πεις, με Μπενφικα και Χερτα τι εφταιγε? Μαλλον οι 4ρες σε λεωφορο και καραισκακη.
Οταν εχεις 9/11 παικτες κακιστους, τοτενες αυτα τα αποτελεσματα γινονται. Δε μπορουμε να πουμε πολλα για το ματς. Δεν εχει αξιοπιστες λυσεις ο Ολυμπιακος πισω απ την εντεκαδα και φανηκε. Τιποτα νεο, τα εχουμε πει εδω και καιρο. Ντιογο, Ντουντου, Γκαλετι, Μπελουτσι σκασμενοι, και σεις μου γραφετε μαλακιες γιατι δεν τους εβαλε και στην Τουμπα.
Η Σεντ Ετιεν, ηταν ομαδα σχετικα χαμηλοτερου επιπεδου, με καλυτερη φυσικη κατασταση. Επαιξε και πολυ πολυ σωστα στο α ημιχρονο και γεια σας, τα λεγαμε.
Δεν ηρθε καμμια καταστροφη, σιγουρα ειναι μαλακιαρα αποτελεσμα και αποτυχια βεβαια, αλλα τι να κανεις. Οταν γινεται τοσο κακο ματς δε μπορεις να πεις κατι.
Αν εσυ θες να το εξηγησεις με παραγκοκοσμοθεωριες, μπη μαη γκεστ. Αλλωστενες, ολα μπορουν να εξηγηθουν ετσι. Το προβλημα παραμενει δικο σας.
πάντως, πάλι αποφεύγεις τη συνολική αυτοκριτική καταφεύγοντας σε φτηνή ειρωνία. για το συγκεκριμένο ματς, ευχαριστώ πολύ. αυτές τις κλισεδούρες θα γράψουν κ οι αθλητικές αύριο.
Μια χαρά είπε ο Μιτς περί σκασμένων παιχτών και κακής βραδιάς (είτε είναι είτε δεν είναι, έδωσε γνώμη), τι απέφυγε και τι ειρωνίες ρε Ρέηβεν.
Quote:
πραγματικά θέλω να δω τι πιστεύετε ότι φταίει.
κακή βραδιά και πουτάνα υπεροψία.
δλδ εκτος απο χερτα και μπενφικα και με την αεκ , ποσα καλα παιχνιδια εχετε κανει για να καταλαβω?
sygxarhthria ston olympikako...krima mporouse na parei tin isopalia
xwris kamia eirwnia
Ρειβενλορντ να σε ρωτησω κατι. Οταν χανει ο ΠΑΟ με 2-3 απο τον Εργοτελη πρεπει να ερθουμε εδω ολοι οι κομπλεξικοι Ολυμπιακοι και να αρχισουμε γραφικα αποφθεγματα του στυλ "εδω φαινεται ποσο ευρωπαιος ειναι ο βαζελος" και αλλα τετοια τραγελαφικα οπως αυτα που λες?
Ειναι λες και ζεις περιμενοντας να ξεφτιλιστει ο ΘΡΗΝΟΣ στην Ευρωπη για να γραψεις μετα πτυχιακη εργασια για το πως τα 11 πρωταθληματα ειναι στημενα.
Ον τοπικ, γελιο ειχε το ματς. Ανυπαρκτος Ολυμπιακος, αν τρωει γκολ στην αρχη του αγωνα ειναι γτπ μετα. Το πεναλτυ, λολ. Ουτως η αλλως, τι 32, τι 16... αφου αποτι φαινεται περναει η Μιλαν. Ηλπιζα για Βερντερ, αλλα πλεον οτι και να γινει δεν εχει σημασια.
Quote:
πάντως, πάλι αποφεύγεις τη συνολική αυτοκριτική καταφεύγοντας σε φτηνή ειρωνία. για το συγκεκριμένο ματς, ευχαριστώ πολύ. αυτές τις κλισεδούρες θα γράψουν κ οι αθλητικές αύριο.
αντιληπτικη ικανοτητα μηδεν.
που ειδες την ειρωνια, μονο εσυ μπορεις να το εξηγησεις.
Κατα την αποψη σου, πρεπει να εξηγουμε μια νικη του Ολυμπιακου (π.χ. το 5-1 επι της Μπενφικα) με αποψη μιας βραδιας, αλλα μια ηττα εξηγηται με σουπερ ουαου αναλυσεις επι αναλυσεων για την διαιτησια σε μια δωδεκαετια, λες και το 2002 ξερω γω, ηταν ο Μπελουτσι με τον Ντιογο στο ροστερ μαζι με τον Ντομι. Οτινανισμοι ολκης.
Απο κει και περα αυτα που γινονται με σωρεια ποστ, ατομων που αν αντι για τον Ολυμπιακο ηταν ας πουμε το ματς Τβεντε - Σεντ Ετιεν, δε θα το εβλεπαν ποτε, με συνεχομενη εκφραση χαρας, σε ποστς, ραδιοφωνα, και δρομους, με τα πρωτοσελιδα (δε μιλαω για χτυπηματα στην πρωτη σελιδα, δε θα λεγα τιποτα, μιλαμε για ολοκληρα πρωτοσελιδα) για πανηγυρια για την ηττα του Ολυμπιακου, με τον Παναθηναικο να μην ειναι πουθενα στο γηπεδο αφου δεν επαιζε, εχουν περασει πια, τα ορια της ξεφτιλας. Σκεφτειτε το λιγο. Για μενα ειναι ξεφτιλα.
Η Σεντ ετιεν ειδικα, εχει πολυ φιλοτιμους παικτες, προφανως 22 χρονοι μαυρουκοι του Σαμπιονα που τρεχουν σαν πουστηδες με μερικες μοναδες (δεν μιλαω για τον Γκομις που τον ειχανε και στο Εουρο - οπου παντως δεν εκανε τιποτα) που ειναι πραγματικα καλες, γιατι ωραια η εξισωση της Σεντ Ετιεν με τον Εργοτελη και τον Πανιωνιο απ οτι καταλαβα απο προτερο ποστ σου, αλλα ο Γκομις και ο Ιλαν κανουν απο 6 εκατομ. ευρω, ο Γκομις ισως και παραπανω. Αμα εχουνε τετοιους παικτες οι μικρομεσαιες ομαδες στην Ελλαδα, η αμα δεχοταν ο Ταυλαριδης (για μενα, για ευρωπαικο επιπεδο ειναι απλα καλουτσικος αμυντικος) να ερθει ας πουμε πισω στην Ηρακλαρα να παιξει, ελα να μας το πεις.
Και επειδη ειπαμε, αντιληπτικη ικανοτητα μηδεν, δεν εννοω οτι η Σεντ Ετιεν ειναι η σουπερ ομαδαρα, καμμια σχεση. Ισα ισα που μου δοθηκε η εντυπωση (χωρις να μπορω να το τσεκαρω ψες, αφου δεν το καναμε σχεδον ποτε) πως αν τους πιεζες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, το λαθος απειριας το ειχαν ευκολο.
Αλλα οι περισσοτερες αναλυσεις ειναι στα ορια του αστειου.
Οι αλλοι ψαχνουνε να δουνε αμα το πρωτο μου ποστ ηταν σοβαρο ξερω γω.
ε, Ροφλ.
υ.γ. αυτο με το παπουτσελειο πεναλτυ παντως μ αρεσε.
Βασικά για χθες ο Βαλβέρδε φταίει για 2 πράγματα: α) για το ότι δεν ξεκούρασε σε προηγούμενα αχρείαστα ματς (Πανθρακικό, Άρη) βασικές μονάδες και β) όταν έφαγε το γκολ δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Χωρίς να είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά γιατί είναι πρωί και το πρωί καταλαβαίνω ότι να 'ναι, το επιχείρημα ότι αν είχε χάσει βαθμούς σε 1-2 ματς στο πρωτάθλημα θα είχαν σφίξει λίγο οι κώλοι έχει μια βάση ε. Αλλά όπως είπα δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό λέτε οπότε πάω να διαβάσω ανάλυση και ξαναγράφω σε λίγο
Βλέποντας τον αγώνα με 2 φίλους γαύρους, ένα θα πω. Βασικά το είπαν ήδη στο θρεντ.
Quote:
Originally Posted by Neuroscar
Ενα μονο πραγμα εχω να παρατηρησω. Μου εκανε τεραστια εντυπωση η εμφανεστατη η εκπληξη (στα ορια του φρικαρισματος ε) εκφωνητη, φιλαθλων, οπαδων και τηλεθεατων (φιλαθλων οσφπ) για το 50-50 του διαιτητη. Εκει εχουμε φτασει??
Διασκεδάζω αφάνταστα τελικά με την ευρωπαϊκή πορεία του γαύρου. Να προχωράτε πιο συχνά στας Ευρώπας. Με ένα χαμόγελο κολλημένο ήμουν χτες με όσα άκουγα.
Αυτοί είστε :!:
ρε πούστη μου, πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε αυτό που ρωτάω?
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ. σκασμένοι παίκτες, λάθη της στιγμής, έλλειψη συγκέντρωσης κτλ κτλ κτλ. οκ το εμπεδώσαμε. επίσης, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. γτπ ομάδα, λάθος διοικητικοί χειρισμοί, λάθος μεταγραφές, λάθος προπονητές. και αυτά τα ξέρουμε.
εγω ρωτάω ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ Ο GAYΡΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΛΝΤΕ? δεν έχει γίνει μια φορά! αυτό γίνεται κάθε χρόνο με 2-3 φωτεινές εξαιρέσεις. παρά-είναι επαναλαμβανόμενο για να είναι συμπτωση.
Εμένα και πέρσι και φέτος με άρεσε η φάση, αν και πέρσι πχιότερο. Επίσης με άρεσε η πρώτη χρονιά, με Πόρτους και Ρεάλς και κάτι χύμα ισοπαλίες στα τελευταία λεπτά. Επίσης με άρεσε η χρονιά των 8, και η χρονιά που αποκλειστήκαμε στο Ουέφα από τη Νιουκάσλ, σα χαβαλές εννοώ, σε φάση "χαχ, πλάκα είχε και φέτος ο Ολυμπιακός". Άντε, με αφαίρεση λέμε πως κάναμε 7 σκατά ευρωπαικές σεζόν, για τις οποίες φταίνε Απειρία (οι 2 πρώτες πχ), υποτίμηση του αντιπάλου με Μόλντετέτοιες, ανυπαρκσία διοίκησης (κύριος υπαίτιος) σε κρίσιμες στιγμές (ΠΟΤΕ δεν παίρναμε παίχτες Γενάρη ένα πράγμα), και λίγοι προπονητές για εκτός συνόρων ματς.
Αν θέλεις να ακούσεις "ΜΑΣ ΚΣΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΚΙΑΖΜΕΝΟΙ", ή πες τα μόνος μου, ή να σου δώκω το ακάουντ μου να τα γράπσεις από μένα και να τα δγιαβάζεις μετά να χοροπηδάς χαρούμενος ε.