:hungry:
Printable View
:hungry:
το ειχα ξεχασει τελειως και μου το θυμισαν πριν λιγο.και επειδη σιγουρα δεν ειμαι ο μονος,αντε σε καλη μερια:
και καλη σεζον να χουμε =pCode:http://safelinking.net/p/f3cb68344e - pass: fredxf
.....................
Spoiler
Spoiler
Πάρα πολύ καλό, τώρα η σεζόν έχει τρελές προοπτικές, μέχρι και τα αυτοτελή θα έχουν ενδιαφέρον. Για το spoiler
Spoiler
Spoiler
Γενικά πάντως, όντως φοβερό ξεκίνημα κύκλου. Οι προοπτικές είναι ανοιχτές για οτιδήποτε.Spoiler
δευτερη επεισοδιαρα στη σειρα.καλα παμε.
έχουμε ελληνικούς;
xsubs.tv
Ωραίο ήταν, γενικά όπως είναι τώρα η κατάσταση με τις Ολίβιες δύσκολα να υπάρξει κακό επεισόδιο.
ποσο γουσταρω που τα ξεκαρφωτα με το main plot αυτοτελη επεισοδια ανηκουν στο παρελθον;
πονταρω οσα-οσα οτι θα μιλαμε για την καλυτερη σεζον fringe στο τελος της.3/3.
^+1.
Το ότι δε θα ήταν όλα ομαλά με τη "μετατροπή" της δικής μας Ολίβιας ήταν σίγουρο, αλλά περίμενα τουλάχιστον να το αφήσουν για αργότερα. Καλή φάση, σούπερ επεισόδιο και πάλι.
Τελικά ίσως είναι και καλό που οι πρώτοι δύο κύκλοι ήταν γεμάτοι fillers, έτσι ξεκαθάρισε η pop σαβούρα που το παρακολουθούσε και μείναμε μόνο οι tr00 οπαδοί. Και αυτό μας αποζημιώνει τώρα με το παραπάνω 8) :D
Βεβαίως αν εξαιρέσει κανείς τα σημεία πνευματικής ανάκαμψης της Olivia, όλο το επεισόδιο ήταν ένα γενναίο filler του Απέναντι Fringe. Καλό ήταν
:touched:Ωραίο ήτανε, γενικά ανυπομονώ να τα δω όλα, φιλλερ δεν θα το έλεγα. Ο Charlie νομίζω πως θα την βοηθήσει να γυρίσει πίσω(μακάρι δλδ), η μουσική Lost :touched:
4/4 και συνεχιζουμε