Re: "Psaxnw mia tainia pou..."
να κάνω κιεγώ το request μου
αμερικάνικη τινέιτζερ κωμωδία
μόλις έχει τελειώσει το σχολείο
ηλιόλουστο,παραλιακό μέρος,Καλιφόρνια μάλλον
όλη μέρα αραλίκι στη παραλία,πάρτι γύρω απτη φωτιά το βράδυ αλλά το πρωί έχει διαγωνισμό σέρφινγκ (το κύριο θέμα της ταινίας)
σε κάποια φάση γίνεται και μια μεγάλη συναυλία
σε άλλη φάση η άσκημη της παρέας κάνει αλλαγή θανάτου και γίνεται μουνάρα
είναι και μια γκοθού στη παρέα
ma ti malakies ka8este kai vlepete...de sas ponaei o egkefalos?
Quote:
Originally Posted by minmin
Young Sherlock Holmes ontws...kakh vevaias...
...loipon egw psaxnw mia pou eixa dei palia stin ET3:enas fragkatos tetraplhgikos vazei enan typo na phdaei pipitses gia na goustarei klp wspou to xontrainei kai apaitei na ton phdane enw o nearos erwteuete mia kai 3efeugei to 8ema....dinw voh8eia ton anaphro pervert ton epaize o pateras tou Daniel D.Lewis sto In The Name Of The Father
http://www.imdb.com/title/tt0114577/
5 clicks στο IMDB. Και το Young Sherlock είναι μια χαρά ταινία, τι δε σου άρεσε δηλαδή;
Kala egw den kserw an einai kalh h kakh tainia, alla den einai ekei to thema. Nomizw pws ta perissotera requests edw mesa einai tainies pou mas kanane kapoia entupwsh se mikroterh hlikia, h' kapoies skhnes pou mas meinane apo mia asxeth tainia pou eidame methusmenoi sto star stis 3 th nuxta k tespa psaxnomaste na doume wtf htan auto pou eixame dei.
Mhn purovoleis minmin.
Ερώτηση του έκανα του ανθρώπου, δεν τον πυροβόλησα. Εντυπωσιακή ευαισθησία για Χ!
Και η ταινία γαμάει.-
Ennoousa o minmin na mhn mas purovolei kale! :P
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
να κάνω κιεγώ το request μου
αμερικάνικη τινέιτζερ κωμωδία
μόλις έχει τελειώσει το σχολείο
ηλιόλουστο,παραλιακό μέρος,Καλιφόρνια μάλλον
όλη μέρα αραλίκι στη παραλία,πάρτι γύρω απτη φωτιά το βράδυ αλλά το πρωί έχει διαγωνισμό σέρφινγκ (το κύριο θέμα της ταινίας)
σε κάποια φάση γίνεται και μια μεγάλη συναυλία
σε άλλη φάση η άσκημη της παρέας κάνει αλλαγή θανάτου και γίνεται μουνάρα
είναι και μια γκοθού στη παρέα
blue crush ? κάτι μου λέει αλλά δεν είμαι σίγουρος...
oxi re den pyrovolaw siga....
Μάι μπαντ. Έχω συνηθίσει σε κακή γραμματική! :P
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
blue crush ? κάτι μου λέει αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Nope
στο Blue Crash παίζουν ημιάγνωστοι ηθοποιοί,σαυτό που ψάχνω παίζουν υπεράγνωστοι
έχω ψάξει 500 ταινίες με σέρφινγκ κτλ αλλά τίποτα
Λοιπόν, την πέτυχα στο novacinema , δεν θυμάμαι αν ήταν Φλεβάρης ή Ιανουάριος. Το απόσπασμα που είδα έδειχνε ένα παιδί, το οποίο όμως είχε ήδη ζήσει αυτά τα πράγματα (δεν ξέρω τι παίχτηκε πριν) και στο μέλλον ήταν από τους πιο γνωστούς αθλητές baseball. Στο απόσπασμα που είδα για κάποιο λόγο είχε ξαναγίνει παιδί και προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα του ότι τα έχει ξαναπεράσει αυτα. Αυτή τον πήγε σε έναν γιατρό, ο οποίος δεν καταλάβαινε τι είχε. Στη συνέχεια το παιδί πήγε σε μια αλάνα που έπαιζαν μικροί baseball και καθόταν έβλεπε τους (παρελθοντικούς) φίλους του και συζήταγε με έναν για το πως θα γίνουν στο μέλλον (αυτός ήδη ήξερε). Μετά έπρεπε να φύγω και έκλεισα την τηλεόραση αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου έχει κολλήσει η ταινία. Καμιά βοήθεια;
Κι εγώ ψάχνω, κι εγώ.
Λοιπόν, η ταινία είναι πασίγνωστη ξέρω γω, με γνωστούς ηθοποιούς, αλλά έχω πρόβλημα με την μνήμη μου όσον αφορά τα ονόματα ηθοποιών, περιορίζεται στον Τζόνι Ντεπ και τον Τζιμ Κάρει. Α, και τον Μάικ Μά(γ)ιερς.
Είναι που λέτε ο πρωταγωνιστής, και τον κάνουνε ίτσι μπίτσι τίνι γουίνι και τον βάζουν σε μια σύριγγα, μέσα σ' ένα μυστήριο σκαφάκι, και η σύριγγα κατά λάθος καρφώνεται στον κώλο ενός, και εκείνος ταξιδεύει στο σώμα του τύπου, βλέπουμε τα αιμοσφαίρια και τα λιπίδια, και ο τύπος φτερνίζεται eventually και εκσφενδονίζεται από το σώμα του ο πρωταγωνιστής με το σκαφάκι του, ε και μετά δεν θυμάμαι και πολλά.
Είναι από τις κλασσικές ταινίες του Ant1, μεσημέρι Σαββάτου ή Κυριακής, αν και έχω να την πετύχω αρκετά χρόνια.
Quote:
Originally Posted by funishment
Κι εγώ ψάχνω, κι εγώ.
Λοιπόν, η ταινία είναι πασίγνωστη ξέρω γω, με γνωστούς ηθοποιούς, αλλά έχω πρόβλημα με την μνήμη μου όσον αφορά τα ονόματα ηθοποιών, περιορίζεται στον Τζόνι Ντεπ και τον Τζιμ Κάρει. Α, και τον Μάικ Μά(γ)ιερς.
Είναι που λέτε ο πρωταγωνιστής, και τον κάνουνε ίτσι μπίτσι τίνι γουίνι και τον βάζουν σε μια σύριγγα, μέσα σ' ένα μυστήριο σκαφάκι, και η σύριγγα κατά λάθος καρφώνεται στον κώλο ενός, και εκείνος ταξιδεύει στο σώμα του τύπου, βλέπουμε τα αιμοσφαίρια και τα λιπίδια, και ο τύπος φτερνίζεται eventually και εκσφενδονίζεται από το σώμα του ο πρωταγωνιστής με το σκαφάκι του, ε και μετά δεν θυμάμαι και πολλά.
Είναι από τις κλασσικές ταινίες του Ant1, μεσημέρι Σαββάτου ή Κυριακής, αν και έχω να την πετύχω αρκετά χρόνια.
http://www.imdb.com/title/tt0093260/
Quote:
Originally Posted by rincewind2k
http://www.imdb.com/title/tt0093260/
Γιέεεεη, ευχαριστώ. :rainbow:
amerikaniki teen movie.
einai i kali gkomenitsa pou exei to gkomeno tis, tous filous tis, tragoudaei kai se mia mpanta.
se kapoia fasi skaei i kakia pou to paizei kali omws, mpainei k auti sti mpanta tragoudistria kai meta kati ginetai kai i kali feugei apto proskinio.
telospantwn auti i mpanta eixe ena hitaki pou legotan ''stop'' kai mou exei kollisei k psaxnw xronia na to vrw, to opoio stop ithele na to tragoudisei i kakia otan efuge i kali alla oi band mates tis legan pws auto tha itan wrong kai oti einai to tragoudi tis allis(tis kalis).
mpa e?