4th round σήμερα. Ματσάρα Nadal - Del Potro και όχι μόνο. Προβλέπεται ενδιαφέρουσα βδομάδα...
Printable View
4th round σήμερα. Ματσάρα Nadal - Del Potro και όχι μόνο. Προβλέπεται ενδιαφέρουσα βδομάδα...
κολαση. πονταρα σερβο για κατακτηση...πειραζει;
Γω πάλι Federer, αν και πιο πιθανό μου φαίνεται να το πάρει ο ισπανός...
ε ναι.
Η Βικτώρια από την Λευκορωσία παέι πολύ καλά και επιβεβαίβώνει τις αρχικές προβλέψεις μου.Πολλά φαβορί πήραν πούλο νωρίς γιατί έπρεπε έπρεπε (ουστ βρωμογουίλλιαμς....)
Πάντως όποιος με άκουσε κέρδισε (ξανά) παλιοκουφάλες......
Tsonga γάμησε! Αν και Federer κέρδισε συνολικά περισσότερους πόντους έχασε από ένα απίστευτο Tsonga. Πρώτος αγώνας μετά από 178 που ο Fed χάνει αφού έχει προηγηθεί με 2-0 σετ! Ο Fed έχασε τη συγκέντρωσή του στο 4ο και 5ο σετ, αν και δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και πολλά έτσι όπως έπαιζε ο Jo στο service του. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι ο Jo δε βλέπω τον Djoker νούμερο ένα, πάλι θα φάει τα μούτρα του. Αν και είναι πολύ δύσκολο να κάνει 2ο σερί σούπερ παιχνίδι.
Για του λόγου το αληθές:
Tsonga / Federer
1st Serve % 102 of 145 = 70 % 103 of 137 = 75 %
Unforced Errors 22 11 (!!!)
Winning % on 2nd Serve 29 of 43 = 67 % 24 of 34 = 71 % (!!!)
Receiving Points Won 33 of 137 = 24 % 42 of 145 = 29 %
Break Point Conversions 3 of 9 = 33 % 1 of 1 = 100 %
Αν το 'παιρνε θα έφτανε τον Σάμπρας σε κατακτήσεις, τώρα δύσκολα θα 'ξανάχει ευκαιρία. Για να δούμε αύριο, νομίζω ήρθε η ώρα του Murray.
Μακάρι να το πάρει Murray ή Tsonga, αν και πάλι Nadal βλέπω.
Το πήρε ο Σέρβος με την αξία του!
ισχύει, φοβερός.
αν και φανηκε να κουραζεται στο 3ο σετ καποια λαθη του ναδαλ προς το τελος του 4ου ηταν καθοριστικα.
κερδισε πιο ευκολα απο οτι περιμενα και με βαση την εξελιξη στην αρχη του 4ου σετ.
γιορταζουμε σημερα :)
Πολύ άνετα, δεν το περίμενα. Υποθέτω κράτησε δυνάμεις στο 3ο αφού είδε ότι το έχανε, γιατί αν πήγαινε στην αντοχή θα είχε πρόβλημα. Πάντως πλέον μετά από 4+ χρόνια, τουλάχιστον δεν είναι στάνταρ μεταξύ δυο κάθε τουρνουά.
Ξεκινησε και το us open με ουκ ολίγες εκπλήξεις στις γυναίκες (αναμενόμενο...)
Κβίτοβα,Λι και Χαντούκοβα πήραν πούλο νωρίς νωρίς.Καλό είναι αυτό για να βλέπουμε καινούργια κορίτσια.
Στους άνδρες τα μεγάλα ονόματα δείχνουν κουρασμένοι.Μακάρι να δούμε κάποιον Τσονγκά να ξεπετάγεται.Πάντως στον πρώτο γύρο έγιναν αρκετά ματς μεγάλης διάρκειας και προβλέπω μέχρι τα ημιτελικά να περνούν οι πιο ξεκούραστοι.
Στοιχηματικά τώρα ,η αγαπημένη μου Βικτώρια Αζαρένκα έχει δύσκολο ταμπλό αλλιώς το 17,00 που δίνει για κατάκτηση θα το είχα ποντάρει.
Σχετικά καλή στοιχηματική περίπτωση είναι η Πέτκοβιτς.Η Γερμανιδα που δίνει απόδοση 40,00...(πριν τον πρώτο γύρω έδινε 50),λογικά μπορεί να κάνει 3 νίκες και να πέσει στην Βοζνιάκι (αν περάσει και αυτή η ευλογημένη) στα προημιτελικά.
Ίδωμεν....