κοιμησιαρικο/ταξιδιαρικο, αμπιεντοειδες(που ναι ο ικονοκλαστ οταν τον χρειαζεσαι?)
απλα ανεφερα τα προηγουμενα γιατι με λιγο ψαξιμο ισως εβρισκες καποιο σχετικο-και ποιο σαφες σχολιο απο καποιον αλλο
Printable View
κοιμησιαρικο/ταξιδιαρικο, αμπιεντοειδες(που ναι ο ικονοκλαστ οταν τον χρειαζεσαι?)
απλα ανεφερα τα προηγουμενα γιατι με λιγο ψαξιμο ισως εβρισκες καποιο σχετικο-και ποιο σαφες σχολιο απο καποιον αλλο
O χρήστης zoonchild δεν έχει πει πουθενά ψέμματα. Αγαπημένο ambient/electronica με κάποια στοιχεία post rock είναι αυτό που παίζουν οι αθρώποι.
Drumsick, αποκλείεται να σου αρέσουν. Για του λόγου το αληθές:
Το καινούριο είναι τω όντι εξαιρετικό. Επενδύστε στο αριστουργηματικό afraid to dance του '07 ή αν είστε στη ΦΑΣΗ στο σπλιτ τους με τoν "δικό μας" absent without leave.
πω..
μπράβο Diamantakos
θα ψαχτώ καλή φάση.
το 2ο που αναφέρεις που το βρίσκουμε;
άψογοι οι φορτ μπουαγιάρντ.
πιπέτο εμένα μου αρέσουν τρομερά οι hammock, τους ακούω αυτούς;;;
Όχι, στο δίσκο μου το έχω κι αυτό. Για να το βρω έψαξα κάτι σαν "magnitogorsk megaupload" στο google και πάτησα "Αισθάνομαι τυχερός!".
http://img442.imageshack.us/img442/5718/300mq.jpg
δε το κατεβασα/ακουσα...το ποσταρω για οποιονα ενδιαφερετε...320 και ολα τα οξωφυλλα
κιεδο
πωπω ρε παιδί μου.
Ένα απολαυστικό βιντεάκι για το πως στήνεται το smack my bitch up με επεξεργασία μερικών βασικών samples (κλάστε πάνω σας με το bulls on parade) στο ableton live (o liam βεβαια δουλεύει reason γιατί είναι φλωρούμπα). Δεν το βάζω στα γιουτιουμποθρεντς γιατί μου τη σπάνε και θα χαθεί.
irreligious κλπ τσεκάρετε: