"Μία μέρα να είχα ακόμα".
Printable View
'εγινε παλι σκουπα και δεν πηγα επειδη βαριομουνα/με πηρε ο υπνος/ημουν αδιαβαστος'
οντοπικ δεν ειμαι μηχανολογος ειμαι μηχανικος περιβαλλοντος(λολ) και το προγραμμα σπουδων αυτης της πουτσιας περιεχει απειρη χημεια, διαφορα μαθηματα πολιτικων μηχανικων(στατικη,αντοχη υλικων,εδαφομηχανικη,σεισμολογια,οπλισμενο σκυροδεμα) ρευστομηχανικες,μετεωρολογιες,ρυπανση νερων και αερα, διαφορες διεργασιες(φυσικες,χημικες,βιοχημικες,βιολογικες) για τον σχεδιασμο βιολογικων καθαρισμων και μαθηματα διαχειρισης απορριματων(αστικων-τοξικων) και σχεδιασμου ΧΥΤΑ.σε αυτα προσθεσε λιγο ανανεωσιμες πηγες ενεργειας,θερμοδυναμικες και φαινομενα μεταφορας και ολα τα μαθηματικα(διαφορικος1,2,διαφορικες εξισωσεις,γραμμικη αλγεβρα,βελτιστοποιηση συστηματων),μερικα προγραμματιστικα(fortran,C,matlab,autocad),ενα μαθημα οπου σχεδιαζεις απο μονος σου μια εγκατασταση(προμελετες,μελετες,εργα πολιτικου μηχανικου,σχεδιασμος συστηματων,οικονικηκη μελετη κτλ)που στην ουσια ειναι δευτερη διπλωματικη,την κανονικη διπλωματικη και εχεις αυτον τον αχταρμα που ονομαζεται προγραμμα σπουδων.
ασχολουμαστε δλδ με σκατα και σκουπιδια.
επισης ειχε ακουστει οτι το τμημα θα μετονομαζοταν σε 'πολιτικοι μηχανικοι και μηχανικοι περιβαλλοντος' αλλα διαφωνησε σε αυτο ο εγωκεντρισμος του πρυτανη γρυσπολακη που ηθελε να ιδρυσει ξεχωριστο τμημα πολ.μηχ. για να δειξει ποσο γαματος ηταν καθως και ο φοβος των καθηγητων(στην συντριπτικη πλειοψηφεια τους χημικοι μηχανικοι) πως θα χασουν τις καρεκλες τους και ετσι δεν προχωρησε.
και ολα αυτα για να βγεις μεθαυριο στην αγορα για μισθους των 500 ευρω εκ των οποιων τα 250 θα τα δινεις στο τσμεδε.εχεις δεν εχεις δουλεια.μαυρα χαλια δλδ.
Και χωρίς δικαιώματα.
Μεγαλύτερο ποστ αττίλα έβερ?
edit:σε έκταση
Γράφω τελευταίο στις 30 ιουνιου, αλλά μέχρι τότε πρέπει να έχω παραδώσει εργασία στο SPSS στη στατιστική.
Το εν λόγω πρόγραμμα δεν διδάχθηκε ποτέ. fml
Snorkmaiden απο μηκοτομες πως πας;
για σηραγγες θες?
για συριγγες να μη θελει το παιδι!
βια και νοθεια χτες ευτυχως δεν μας επιτηρουσαν τσιρακια των καθηγητων αλλα σοβαροι ανθρωποι
αν κατσω τωρα μιαμιση ωριτσα να κανω ενα περασμα ξανα την υλη μπορω να γραψω και βαθμο στο αυριανο. τωρα ειμαι στο περναω/δεν περναω. αλλα βαριεμαι θανατερα. βαριεμαι. πληττω. πεθαινω απ'την βαρεμαρα.
α, και εχω εξεταστικοκαταθλιψη.