χεστηκα...απανω μου
Printable View
Δισκογραφια ρε.Και Λη βαν Κλιφ.
Mitropanos....
Τέλος οι διακοπές τσόνε;
o καινούριος δίσκος Red Hot Chili Peppers είναι ο ορισμός του ξερατού.
Τζον γύρνα.
:(
http://1.bp.blogspot.com/-MQKr_ab9T-...ogwaiearth.jpg
1. Get to France
2. Hound of Winter
3. Drunk and Crazy
4. Does This Always Happen?
δεν ακουσα...ενημερωνω απαλα
καινούριο κορράαααπτεεεεεντ <3
To Corrupted φαίνεται πάρα πολύ καλό (όπως πάντα) αλλά χρειάζεται ακροάσεις ακόμα (όπως πάντα).
Σε άλλα νέα σε σχετικά παρόμοιο ύφος, άλλο ένα νέο κομμάτι Rwake.
http://www.mediaboom.org/uploads/pos...miles-2011.jpg
εψαχνα στο mediabook.org και ειδα νεο Exxasens...το πρωτο ηταν ΠΟΛΥ καλο για το ειδος του...για να δουμε αυτο τι λεει
Έχει κανείς τη σειρά "Έλληνες και Ινδοί" σε ανεκτή ποιότητα ή σε cd ακόμα καλύτερα;
εγω
μπαινω στο nodata.tv και βλεπω Scenic - 2011 - Another Sky...χαρα,στυση,χαμογελο κλπ
και μετα βλεπω tag Electronic,Nu Disco
γαμω τις πιστες σας γαμω
λίγο σαχλαμάρα το καινούριο beirut ε;
Κάποιος έχει ρίξει μούτζα σε όλη τη σελίδα.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, κάτι παίζει για The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble και The Mount Fuji Doomjazz Corporation στην Αθήνα στις 11.11.11
1.) αυτοί δεν είναι οι ίδιοι;
2.) πουτάνες αθηνέζοι γαμωτοσπίτι σας
3.) βρήκα πότε θα κατέβω στην αθήνα
4.) τη μέρα που βγαίνει το SKYRIM ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ;;;
1) α, περιπου ναι
2) νια-νια-νια, εμεις μαλλον θα βαρεθουμε να παμε
3) ---
4) δεν εχω απαντηση
http://cdn.7static.com/static/img/sl...590910_350.jpg
Έχουμε πεί πόσο μεγάλος δίσκος είναι αυτός εδώ? Το ΣΟΚ το ίδιο στην αρχή με dorset perception, μετά χασίματα όλος ο δίσκος με διάφορες επιρροές από ambient μέχρι αφρικάνικη μουσική και σάλσα(?),φυσαρμόνικες και του πουλιού το γάλα.
Αγαπημένο επίσης το shpongleyes με το μπάσσο στην αρχή που θυμίζει ύπουλο περπάτημα,και around the world with a tea daze(τι τίτλος) με έγχορδα και αμανέδες.
Ονείρωξη θα ήτο και να τους βλέπαμε live. Τσακώστε ένα δείγμα δωρεάν.
Τους θεωρω φουλ overrated τους Shpongle. Για μενα μονο το πρωτο τους ειναι αξιοπρεπες ...
re ti wraioi pou einai oi kiss the anus of a black cat?!
David Bowie’s ‘Space Oddity’ Transformed Into Picture Book for Kids
http://www.wired.com/underwire/2011/...29%29&pid=4702
^ γαμησε. θελω.
τι εχουμε να πουμε για τους your hand in mine; δεν ειναι καταπληκτικοι;
ρε με χρονοκαθυστερηση ανακαλυπ.... ααααα νεβερμαιντ
λοιπον επειδη σας βλεπω λιγο δυσκοιλιους εδω μεσα σε ο,τι αφορα
το ντοπιο πραμα και μεχρι τωρα εχω δει μονο τον μαριλλιον να κανει σχετικη αναφορα
και τον ψαγμενο σιριμε στο ριλιζ παρτυ φυσικα
ο υπερδισκαρος των bliss κυκλοφορει τζαμπα στο διαδικτυο
μην με αναγκασετε να σας δωσω ετοιμο λινκ
Ένα επτάιντσο (ή ''επτάιντσο''), δεν έχει το πολύ δύο κομμάτια;
αν παιζεις γρήγορα εχει 19
Έστω, σε χρόνο πόσο είναι; Αν και νόμιζα ότι αν έχει πάνω από τέσερα θεωρείται EP όσο μικρά και να 'ναι.
Quote:
7 inch records; how long can they be?
Quote:
I pestered a friend of mine who presses records (and was SUPPOSED to be out of town. Pays to ask I guess). The answer:
8.5 minutes at 33rpm
6.5 minutes at 45rpm
Quote:
I just got off the phone with Aardvark Mastering, a company that presses vinyl records (and makes and sells the plates you use to press them yourself). I was told that it's usually 4-7 minutes, but you can push it further at the expense of volume and high end detail. He says he's pressed records at up to 9 min per side on a 45 RPM 7", but beyond that is really noticeable.
<3
καητπέρα. νέο κορράπτιντ. ω γιαία.
απο κρακ χιτλερ:
Quote:
Nα κάτι πραγματικά κακό. O Jack White για κάποιο λόγο έκανε την παραγωγή στο επερχόμενο album των Insane Clone Posse. Κάποιος μου έλεγε ότι οι τύποι αυτοί έχουν το σεβασμό πολλών στην Αμερική επειδή είναι DIY, αλλά μετά κατάλαβα πως οι πολλοί είναι ουσιαστικά οι Juggalos, που σημαίνει πως είναι σαν να έχεις μια γαμάτη μπάντα και το κοινό σου κατά 99% να αποτελείται από τσιγγάνους. Δεν έχω τίποτα με τους τσιγγάνους, αλλά σκέφτομαι πως αν είχα μπάντα, αν ήμουν η Μόνικα πχ και έπαιζα στην Επίδαυρο, θα ήθελα ο κόσμος από κάτω να είναι ακομπλεξάριστες φατσούλες (που έλεγε και η Lifo παλιά) και όχι συγγενείς του Παϊτέρη.