Λογικά δε θα σε ρωτήσουν.
Άμα σε ρωτήσουν πες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άμα θέλουν να μάθουν για πόσο καιρό, ρώτα πόσο καιρό σκοπεύουν να σε κρατήσουν :P
Printable View
Λογικά δε θα σε ρωτήσουν.
Άμα σε ρωτήσουν πες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άμα θέλουν να μάθουν για πόσο καιρό, ρώτα πόσο καιρό σκοπεύουν να σε κρατήσουν :P
Όλοι όσοι με καλέσανε με ρωτήσανε ανεξαιρέτως. Και δεν είχα πάει και έχασα κανά δυό δουλειές.
...ή θέλεις να πιστεύεις ότι τις έχασες γι αυτό.
Ή μου το είπανε στα ίσια αμέσως μόλις απάντησα στην ερώτηση.
υπάρχει κανένας που διέκοψε την αναβολή για φανταριλίκι για να με προϊδεάσει για το τι πρέπει να κάνω με χαρτιά κλπ?
An 8ymamai kala mia bebaiwsh foithshs xreiazesai apo to panepisthmio an htan gia logous spoudwn h anabolh. Otan pas stratologia symplhrwneis ena xarti pou sou dinoun aytoi, ektos an exoun allaksei ta pragmata apo to 2005...
thanx man. σκέφτομανε πως το ιδανικό θα ήταν να μπω νοέμβρη. ισχύει το "κάνω τα κουμάντα μου 2 μήνες πριν"?
gia na mpeis to noemvrio kala einai mexri to telos tou Iouliou , na tin exeis kopsei tin anavoli .
πριν 2 χρόνια ίσχυε ότι πρέπει να κοψεις την αναβολή πριν μπει η προηγούμενη εσσο. Δηλαδή για Νοέμβριο μέχρι τέλη Ιουλίου. Αλλά με ένα μικρό τηλεφώνημα στο στρατολογικό γραφείο θα σου πούν ότι χρειάζεσαι και όλα όσα ισχύουν σε 5 λεπτάκια...
ακόμα αυτό ισχύει. οτι απορίες, εδώ :
http://www.stratologia.gr/legislation.php
ψάχνοντας το αποπάνω λινκ δεν βρήκα πληροφορίες για το ερώτημα μου :
(1) Αν κάποιος είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού δικαιούται να μην πάει στρατό ?
(2) Αν ισχει κάτι τέτοιο, ποιές είναι οι προυποθέσεις για θεωρηθεί κάποιος κάτοικος εξωτερικού ?
νομίζω πάνω από 40 εξαγοράζεις την θητεία, πιο πριν πρέπει να πας.
35.πας μετα 40 μέρες και την υπολοιπη την εξαγοράζεις.Αλλά δεν συμφέρει.