Ξέρει κανείς καμιά μεταφορική εταιρεία για επαγγελματίες που να κάνει μεταφορές στο εξωτερικό; χονδρικό εμπόριο φάση κλπ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Printable View
Ξέρει κανείς καμιά μεταφορική εταιρεία για επαγγελματίες που να κάνει μεταφορές στο εξωτερικό; χονδρικό εμπόριο φάση κλπ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τσέκαρε και αυτό, σε φάση ebay είναι. Λες τί θες και πότε και παίρνεις προσφορές από μεταφορικές.
Amar Gopal Bose (November 2, 1929 – July 12, 2013)
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Bose
παρακαλω το γαμημενο ψυχακι που μπαινει σε διαφορα τσατ και μιλαει σε διαφορους ΕΡιτες ως ''μινμιν'' να βρει κατι καλυτερο να κανει στην ζωη του
δεν ειναι αστειο, δεν εχει πλακα, δεν διασκεδαζει κανεις
αντιο και παλι
Ακόμα συνεχίζεται αυτό ή μας τρολάρεις ρε; :P
τι να τρολλαρω ρε...
εδω αναμενουμε για να μας κοψουν το ΦΩΣ
Σχεδόν 3 ώρες χωρίς κανένα πόστ για να εμφανιστεί ένα στα βυζόμπαλα. Αυτοί είστε.
Ρε σεις, πως σκατά δουλεύει το site του ΟΣΕ για αγορά εισιτηρίων και που φαίνεται αν έχει με 9ευ για σαλονίκη? Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Έχω την εντύπωση πως εκεί που λέει προσφορές ακομα να "ανοίξουν" θα πρέπει να είναι διάφορο του μηδενός, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτού του είδους το εισιτήριο.
kamia sxesi to parapanw
den exoun anoiksei tis prosfores tou avgoustou akoma, prepei na leei
kostos web
apo 9e
opws edw
protip i timi tou vradinou trenou pou ftanei ksimerwmata ksekinaei panta apo 19.2 euro, idaniko an kleineis teleytaia stigmi (ta 9eura theloun toulaxiston vdomada prin)
Το βάζω και εδώ για τους μη-watersικούς...
*Ψιλοεπείγον
Watersικοί ή μη, erίτες και erίτισσες,
μετά την αγορά του εισιτηρίου με σκοπό να απολαύσω το ζάμπλουτο roger waters για δεύτερη (2) φορά, προκύπτει ένα μικρόοοο μικρόοοοο θεματάκι με τα διαδικαστικά της καθόδου από καλαμπάκα. Αυτό που φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο καθόδου είναι ότι κατεβαίνω τρίτη απόγευμα (30/7) με το τρένο και αθήνα ειμαι γύρω στις 10μισή το βράδυ. Την άλλη μέρα, 31/7, γύρω στο μεσημεράκι, θα γυρίζω στις γειτονιές των αθηνών, με σκοπό να δω την πόλη, τις ομορφιές της, να γνωρίσω ό,τι θηλυκό δεν έχει φάει ο μπέρνις, να πιω καφέ στο φλοράλ, και κάποια στιγμή να συναντήσω τα ορκ που θα κατέβουν από θεσσαλονίκη και να ενώσουμε τις δυνάμεις που θα μας παν αργά-αργά προς μαρούσι.
Το χρονικό διάστημα που λείπει από το παραπάνω πλάνο είναι το βραδινό (22:30 έως 13:00 περίπου), συνεπώς...
"αναζητείται οικία διαμονής για διανυκτέρευση το βράδυ της τριακοστής του ιουλίου
μέχρι περίπου το μεσημερι της επομένης, στην περιοχή της αθήνας (ευκολα προσβάσιμο το κέντρο γιατί δεν σκαμπάζω τίποτα)".
Δεσμεύομαι ότι:
- έχω μάθει να πηγαίνω τουαλέτα μόνος μου και να σηκώνω το καπάκι της
- θα έχω πλυθεί μια μέρα πριν. Θα φέρω και δικιά μου οδοντόβουρτσα
- είτε είσαι αγορι είτε είσαι κορίτσι, δεν μπλέκω επαγγελματικά με συναισθηματικά. Νόμος.-
- δεν θα ρθω με άδεια χέρια
- η πλειονότητα των ανθρώπων διατείνεται πως είμαι γλυκούλης
είναι γλjυκούλjης ο πούστης
Κοριτσια σπευσατε!