τι σημασία έχει ποιος το λέει?
Printable View
Καμία.
Δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαλακία που λέτε, εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα ξένο review και όλα όσα έγραψε ο κουσουρής - και μερικά ακόμα - τα έχω σκεφτεί κι εγώ και είναι απολύτως φυσιολογικά.
Όλοι οι πολυάσχολοι εδώ έχετε μαζευτεί και σχολιάζετε "αυτούς που γράφουν τέτοια κατεβατά κι έχουν ελεύθερο χρόνο" στο μεταξύ;
Σταματήστε επιτέλους να κάνετε σαν θείτσες σε οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική γίνεται για το GoT, δεν αποτελείται ο κόσμος από τόσα πολλά κομπλεξικά άτομα κι ούτε είναι όλοι βαλτοί για να σας τη σπάσουν ή να αλλάξουν την δική σας γνώμη ή το viewpoint ή την ευχαρίστηση που παίρνετε από το να την βλέπετε. Η σειρά όντως έχει κατρακυλήσει από το πως ξεκίνησε και αυτό δεν αλλάζει, περνάμε καλά (όσοι μπορούμε) με αυτό που βλέπουμε κι αυτό είναι όλο.
Το πόιντ, το οποίο δυσκολεύεστε να κατανοήσετε, είναι ότι είναι πολύ εύκολο να βρεις "τρύπες" σε οτιδήποτε έχει παίξει σε σινεμά/τιβί έβερ. Το να γράφεις 15 σελίδες για οτιδήποτε δε βγάζει νόημα ή είναι χαζό σε μια φάντασι σειρά, ξεπερνάει το όρια της γραφικότητας και φλερτάρει επικίνδυνα με την πλήρη καθυστέρηση. Ναι, χαίρω πολύ, Σέρλοκ, μπράβο, συγχαρητήρια, είσαι πιο έξυπνος από πίθηκο.
Και αυτά από ένα άτομο που θεωρεί το GoT μια πολύ μέτρια σειρά και το έχει κράξει αρκετές φορές για ασυνέπεια, μεταξύ άλλων, όπως έχει κράξει και τους φανμπόιδες για αδικαιολόγητο excitability. Εμένα εννοώ.
Ε, και? Γυιός σου είναι? Το δικό σου χρόνο σπαταλάει? Αν δεν έχεις τόσο χρόνο, γιατί κάθεσαι και διαβάζεις όλο αυτό το κατεβατό? Απλά για να μπορέσεις να βρίσεις/κρίνεις αυτόν που το γράφει? Μπορεί να είναι άνεργος, ανάπηρος σε καροτσάκι, με γάτες και δεν έχει τι να κάνει. Εσένα τι σε πειράζει?
1ον δεν το διάβασα όλο. :lol:
2ον γράφει δημοσίως, όσο και όπως γουστάρω θα τον σχολιάζω. Γι'αυτό γράφει άλλωστε, για την προσοχή.
3ον έγραψα εγώ κάτι για χρόνο; Είμαι διακοπές, είναι μεσημέρι, έχω άπλετο. Γι'αυτό γράφω εδώ. Από κινητό.
Εγώ αυτό το "επειδή είναι fiction δημιουργία δεν είναι subject σε κριτική επί της δημιουργίας" το βρίσκω οριακά εγκεφαλική δυσλειτουργία.
Από κει και πέρα κρίνεται και η κριτική προφανώς.
Κι εγώ το βλέπω ευχάριστα το GoT (σίγουρα δεν είναι πλέον μέσα στα καλύτερα πράγματα που έχω δει, το fantasy theme και τα cgi δεν έσωσαν ποτέ την κατάσταση), δεν είπα ποτέ ότι σε όποιον αρέσει η σειρά είναι θείτσα όμως. Το πως αντιδράς σε μία καυστική κριτική (και το πόσες φορές, κάθε φορά που γίνεται μία τέτοια) είναι που σε κάνει θείτσα (ή αν δεν σ'αρέσει ο όρος, λιγάαααακι γραφικό).
μάριε και εμείς καυστική κριτική του κάναμε, εσείς γιατί αντιδράτε;