εγω που μπαινω αυριο πρωι πρωι και ειμαι ακομα στο er δλδ
Printable View
εγω που μπαινω αυριο πρωι πρωι και ειμαι ακομα στο er δλδ
καλύτερα που είσαι στο er παρά να είσαι εξω.Να σου έρθει πιό γλυκά η αυριανή ήττα.
α,και μην μασας,δεν μπαίνεις "πρωί-πρωί".Και κατα τις 3 το μεσημέρι να πας κανείς δεν θα σου πεί τίποτα.
πωωω, τελευταία μέρα Αθήνα πριν φύγω, πήγαμε κραφτ για μπύρες, μετά nightstalker και ο παναθηναϊκός κάπου στο ενδιάμεσο έχανε στον τελικό κυπέλλου. τι ωραία μέρα που ήταν!
το μετά είναι σκατά αλλά παλεύεται, τις ευχές μου σε όλους τους φρουρούς του έθνους μας! ποθτάνα όλα σταρχίδια σας οι μαλάκες κτλ
αδερφια μη χαιρεστε περιμενω επισκέψεις σε λιγο
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ
ρε παιδιά εμένα μου χε έρθει το χαρτί ναυτικό αλλά πήρα αναβολή. που θα πάω άμα τηνε κόψω;
@Ingolemo: Εννοείται πως αν έχεις την δυνατότητα πας Πόρο. Τελειότερη κατασκ...ε στρατόπεδο εβερ. Ιντερνετ και δικό σου γήπεδο ποδοσφαίρου για γυμναστική, τι άλλο θες.
Ναυτικό. Πρακτικά αυτό που λένε πως το Ναυτικό σταματάει κτλ. σημαίνει πως από τότε που έγινε αυτό, δεν μπαίνει κανενας νεός σαν Ναυτικό. Όσοι ήταν ήδη επιλεγμένοι για Ναυτικό στο φακελό τους, σαν εσένα (χαρτί πριν από 10 χρονια κτλ. όπως κι εγώ), θα πάνε κανονικά και θα είναι λογικά οι τελευταίοι.
Καλή θητεία σε όσους μπαίνουν αύριο και αυτές τις μέρες γενικά λοιπόν.
πωπω παρουσία του ερ στο φανταρικό δυνατή.
μέταλ και υπομονή.
Λοιπόν, για προπαίδευση αν θες να είσαι σε πιο καλές εγκαταστάσεις με λίγο πιο "σφιγμένους" προπαιδευτές, πήγαινε Πόρο. Αν θες πολύ χειρότερες εγκαταστάσεις(χάλια στρώματα και τουλέτες, βέβαια εξαρτάται από το κτήριο που θα είσαι), αλλά πιο χαλαρούς προπαιδευτές, μείνε Κανελόπουλο.
Αυτό που δεν θα άλλαζα, είναι τσιγάρο απογευματάκι, πίσω από την εκκλησία στον Πόρο, να βλέπεις θάλασσα και να αράζεις. Αν πας Πόρο λοιπόν, μην σε ψαρώσουν με την πρωινή γυμναστική, μπορείς να μην την κάνεις(αλλά πηγαίνεις στο γήπεδο). Φαγητό μια χαρά. Η πιο δύσκολη αγγαρεία είναι τα μαγειρία, οπότε όταν θα σου τυχαίνει, να ξέρεις ότι απλά θα είσαι πτώμα μετά.
Συν ότι στον Πόρο, την μέρα που θα έχει επισκεπτηριο, θα είσαι από το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα εκτός στρατοπέδου, ενώ στον Κανελόπουλο, μέσα στο στρατόπεδο και λιγότερες ώρες αν δεν κάνω λάθος.
Γενικά καλα θα περάσεις, θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις. Και μετά ετοιμάσου για κανα 10ημεράκι τιμητική(αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο περσι). Α ναι, πάρε μπόλικες κάλτσες να αλλάζεις κάθε μέρα. Και καλού κακού βάλε φορτιστή, είτε πάνω σου σε τσεπες να μην φαίνεται, είτε μέσα σε κάλτσες. Ότι ψάξουν από μόνοι τους, μην τους ανοίγεις εσύ. Τα ρούχα που θα πάρεις να είναι περίπου για 10 μέρες και όχι περισσότερο (αν μπορεί να σου φέρει κάποιος τα υπόλοιπα στο επισκεπτήριο που θα είναι λογικά την άλλη κυριακή) γιατί την πρώτη και δεύτερη μέρα (αν πας Πόρο) θα κουβαλάς τον σάκο σου και το λουκανικο πέρα δώθε. Πάρε και κανά φουτερ μαζί. Κωλόχαρτα. Πετσέτες.
Μπορείς να αφήσεις και μούσι ως γνωστόν ε, αρκεί να το έχεις περιποιημένο.
Ίσως πρέπει να πάω σε άλλο τόπικ, αν είναι διώχτε με:
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_...01/2011_375631
Και απορία:
Τι σημαίνει αυτό; Όλοι 9 δεν κάνουν; Αλλού λέει ότι οι 15 είναι αντί της απλή θητείας.Quote:
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι αντιρρησίες συνείδησης που εκπληρώνουν εναλλακτική υπηρεσία απολύονται οριστικά μετά τη συμπλήρωση:
-Δεκαπέντε μηνών αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατιωτική τους υποχρέωση, μετά τη συμπλήρωση χρόνου πραγματικής υπηρεσίας 12 μηνών,
Ε μωρέ σιγά τους αυστηρούς, πιο πολυ το παίζουν (κυρίως στους Κανελλόπουλους) ενώ είναι @@. Πχ. εμάς η διμοιρία δεν πατούσε το πρωί στο γήπεδο που λες, μιας και αγνοούσαμε την έγερση και πηγαίναμε μετά για πρωινό όταν γυρνούσαν. Δεν μας είπαν και τίποτα. Μόνο ο 2ος λόχος την είχε γαμήσει και έκανε όλες τις αγγαρείες γιατί κάποιος μαλακας, μέσα στο σκοτάδι που επικρατούσε στις 6 το πρωι την ώρα της γυμναστικής, έπιασε κουβέντα με τον Πλοίαρχο (που φοράει φόρμες και δεν χαμπαριαζεις ότι είναι αυτός) και κατέληξε να του πει "αντε και γαμήσου", και μετά δεν έβγαινε να πει ότι το έκανε.
Πάντως για εμένα το θέμα εγκαταστάσεις είναι μεγάλο συν.
Επίσης στο Πόρο να πηγαίνεις στο περίπτερο την ώρα του προαριστου ή όσο πιο νωρίς μπορείς για να προλαβαίνεις την εφημερίδα που θες πριν τελειώσει, μιας και στο τέλος θα μπορείς να πάρεις μόνο Score.
Α ναι, πάρε πολύμπριζο. Είναι το currency εκεί κάτω, ειδικά στο Πόρο που έχει όλες κι όλες 4-5 πρίζες, το πολύπριζο σου δίνει άμεσο spot και γλυτώνεις την ουρά. Επίσης ελπίζω να ξέρεις από καλό Jenga γιατί το να χτίζεις 8 πολύμπριζα από μια μπρίζα χωρίς να πέσουν ενώ συγχρόνως να έχεις τον μάξιμουμ αριθμό διαθεσιμων μπριζών θέλει μια μαστοριά. Αν και θα έχεις αρκετό χρόνο για να λύσεις το πρόβλημα :!:
τι εφημεριδες ρε? χαχαχαχα
Εδώ έχουν ιντερνετ μωρε μεσα στο στρατοπεδο (ένα τέταρτο την μερα ανα φανταρο) οι εφημερίδες σε πείραξαν; Α πουλάει και penthouse/playboy αν είσαι από αυτούς που τα αμολάει στις τουαλέτες.
Φοβερή κατασκήνωση.