Printable View
:bang::bang:
ΖΟΡΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
οχι. αλλα ειναι τουμπανο και pyotika οσο μπορεις να 8εωρησεις το τζανκ ποιοτικο. Η αδερφη μου απο τη στιγη που μετακομισαμε παιρνει καθε μερα σχεδον απο εκει, κ η πλακα ειναι πως ολα τα τζανκς ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου Ν.Ηρακλειο ΦΤΓ
εντιτ μπορω να πω πως γαμιεται η οτενετ σημερα. για σιμπλι μιλαω
http://www.athensvoice.gr/stardust/
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) "Ο Μοντέν γράφει για ένα έθιμο των Αιγυπτίων, που στα φαγοπότια τους φρόντιζαν πάντα να εμφανίζεται στην αίθουσα του συμποσίου ένας ανθρώπινος σκελετός ενώ ένας υπηρέτης φώναζε «πίνε και ευφραίνου γιατί όταν πεθάνεις έτσι θα είσαι». Δηλαδή ο χρόνος που αφήνεις να φεύγει με παράπονα για τη ζωή σου ή με το τραγικό «άντε να περάσει η εβδομάδα να φτάσουμε στο σαββατοκύριακο» σημαίνει ότι κλέβεις χρόνο από τον εαυτό σου. Ζωντάνεψε. Η Αφροδίτη σε θέλει στη σκηνή, να παίζεις μια ερωτική ιστορία. Το σίγουρο όμως είναι ότι για να κατακτήσεις κάτι –είτε αυτό ανήκει στο ερωτικό πεδίο είτε στο επαγγελματικό– χρειάζεται επιμονή, αφοσίωση, κυνήγι και όλη σου την ενέργεια. Το περίεργο είναι ότι κάθε ζωντανός Υδροχόος αυτή την εποχή σκέφτεται ότι η αγάπη πρέπει να επιστρέψει στη ζωή του, ακόμα κι αν μερικές φορές αυτή του η ανάγκη εκφράζεται εξωτερικά σαν επιφανειακή αδιαφορία και κυνισμός."
βαλε και τον ταυρο or gtfo
Α εμένα με κάλυψε.
Τι ακριβώς έφαγε δεν κατάλαβα :?
Καλή χώνεψη.
bot είναι δε παίζει
"ν" στο "π" το "κ" και το "τ" να θυμάσαι το "κάποτε" ή την "καπότα" εναλλακτικά
ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ