rikse apta dika sou re KARGIOLE.ekeina ta fantastika,ksereis
Printable View
rikse apta dika sou re KARGIOLE.ekeina ta fantastika,ksereis
ε ανεβα με το καλο και το κανονιζουμε,αν και τωρα τελευταια το εχω παρακανει ,εχω γνωρισει πολλους er users :|
αυτό με τα σιαμαία και το λονδίνο δεν το έπιασα:-?
Θα θελα να ξερα αν τα εννοεις αυτα που γραφεις,η μας κοροιδευεις ολη την ωρα χωρις καμια αναστολη και ελεος
Ο Στρατηγός των Αμερικανών Πεζοναυτών Ράϊνγουαλντ δίνει συνέντευξη σε γυναίκα δημοσιογράφο στο Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο των ΗΠΑ. Η συνέντευξη αφορά την επίσκεψη προσκόπων στη βάση που διοικεί ο Στρατηγός:
Δημοσιογράφος: Λοιπόν, Στρατηγέ Ράϊνγουαλντ, τι θα διδάξετε αυτά τα αγόρια όταν έλθουν στη βάση σας;
Στρ. Ράϊνγουαλντ: Θα τους μάθουμε αναρρίχηση, κανό, τοξοβολία, σκοποβολή με τουφέκι.
Δημοσιογράφος: Σκοποβολή, αυτό είναι κάπως ανεύθυνο, δεν νομίζετε;
Στρ. Ράϊνγουαλντ: Δεν νομίζω, γιατί θα επιτηρούνται αυστηρά στο σκοπευτήριο.
Δημοσιογράφος: Πρέπει να ομολογήσετε ότι είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα για να τη διδάσκετε σε παιδιά.
Στρ. Ράϊνγουαλντ: Δεν βλέπω γιατί. Θα τους μάθουμε κατάλληλη σκοπευτική αγωγή πριν καν αγγίξουν το τουφέκι.
Δημοσιογράφος: Μα τους δίνετε τα εφόδια που θα τους κάνουν βίαιους δολοφόνους!
Στρ. Ράϊνγουαλντ: Δείτε το κάπως έτσι κυρία μου, και εσείς έχετε τα εφόδια για να γίνετε πόρνη, όμως δεν είστε!
:bang:
κ έχω κ μεγάλη υπομονή...
και μονο που ειναι γυναικα,ΠΟΥΤΑΝΑ ειναι
μισογυνης-3
Θα ήθελα να δω αντιδράσεις φίλων και γνωστών του Καντιρου όταν τους λέει τις ανεκδοτάρες του απο κοντά.
ελα αστα αυτα,ο σβερκος σου ειναι μονιμα κοκκινος