σήμερα οι καιρικές συνθήκες εδώ είναι ό,τι χειρότερο. ήλιος να σου καίει τα μάτια πρωί πρωί και 1 βαθμός :puke:
Printable View
σήμερα οι καιρικές συνθήκες εδώ είναι ό,τι χειρότερο. ήλιος να σου καίει τα μάτια πρωί πρωί και 1 βαθμός :puke:
είμαι σε μάθημα με έναν ιταλό που δε μιλάει αγγλικά και έναν άγγλο που δε μιλάει ισπανικά. αυτή που παραδίδει επίσης δε μιλάει αγγλικά και στις σπάνιες αναλαμπές γλωσσομάθειας, τα μιλάει με τέτοιο τρόπο που ο άγγλος δεν καταλαβαίνει.
για να δούμε λοιπόν πώς θα πάει αυτή η μέρα.
Στο θέμα κρύου όμως δεν είναι ούτε ο αέρας ούτε οι βαθμοί. Αν ντυθείς σωστά δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα με δαύτα. Το θέμα είναι πως εδω πάνω έχουμε του πούστη την υγρασία που κάνει το κρύο να διαπερνάει ότι φοράς. Εκεί ναι, είναι λίγο ζόρι αλλά και πάλι το προτιμώ από όταν μερικούς μήνες πριν είχε 40 βαθμούς και πρακτικά δε μπορούσες να κάνεις τίποτα εκτός από το να υποφέρεις.
Ξέρει κανείς από Νομικά εδώ μέσα; Χρειάζομαι ενημέρωση για το εξής. Κλείσιμο μαγαζιού από ενοικιαστή λόγω ιδιοχρησίας και ο ιδιοκτήτης έναρξη επιχείρησης με το ίδιο ακριβώς εμπόρευμα και εκμετάλλευση πελατείας.. Ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης μετακόμισε την επιχείρηση 50 m από την προηγούμενη, φυσικά μη γνωρίζοντας τι θα κάνουν οι νέοι ιδιοκτήται και παίρνοντας βεβαιώσεις ότι θα ασχοηθούν με κάτι άσχετο από το αντικείμενο του.
Παίδες αν κάποιος γνωρίζει κάποια πράγματα περί του θέματος και αν μπορεί να γίνει κάτι, πμ..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Αποκλείονται τραμπουκισμοί του στυλ μολότωφ κλπ :P
στο αστικό δίκαιο δεν είναι αυτό;
Στο Άργος νομίζω.
κι εγώ που νόμιζα πως ήταν στην Κολχίδα...
Ρε δε θέλω να περάσω μάθημα στη Νομική, απάντηση στην υπόθεση μου θέλω.. αφήστε τις παπάντζες και τα καϊλίκια, ανώριμοι σεφζ..:D
ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ!
¡España!
donde en espana por favor?
μαλλον ξαναγινεται το ματς στα γιαννενα.
περασα το παλουκι της σχολης, οποτε καλο πτυχιο, δεν υπαρχει smilie να αποτυπωσει την απυθμενη καυλα, την σεξουαλικα μεταδιδομενη ευτυχια!
τι κι αν κοπηκα σε μια μαλακια τι κι αν πηγα χτες να δωσω ενα επιλογης και η καθηγητρια δεν ηρθε ποτε, τι κι αν η καυλα δε φτανει να στερεψει η λιμνη των ιωαννινων τι κι αν η γη δεν το γυριζει! αγαπαω ολο τον Βοσπορο
συγκινείς ρε καργιόλη.
Ηρεμία σήμερα στο ΗΑΡ.
Να φανταστώ οτι μαζεύετε τα κομμάτια σας απο ψες ?
Είπαμε, πολλοί εδώ μέσα είναι ζώα αλλά το γάμησες κι εσύ.
αχ τι καλός :lol:
Μια :moutza: στο μπιζάριο κιέφυγα.
Η ευγένεια βαράει κόκκινο λέμε. :touched:
Μην δίνεις σημασία, ο ένας είναι ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΣ και ο άλλος εχει το άγχος με την δουλειά τώρα :razz:
μα να με λες μαγουλάκια :-|
ο αλλος ειναι ο μαγουλακιας.
καταβαθος αγαπιομαστε και δεν το ξερουμε.
ααααα
ωστε είμαι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος ?
Ω ρε μαναααααα
ωραία σελίδα αυτή
@Κρουξ
Ωρε μεγαλεία.
@Μπιζ.
Το ξέρουμε ότι αγαπιόμαστε.
μια ολοκληρη ημερα για μια τιμολογηση παραγγελιας στο e-shop
γαμω τους βραδυπους
ένι έλα εμεσέν γρήγορα.
γερασα , πλεον το χανγκοβερ κραταει διπλα :|