κανενας δεν θα βοηθησει
δεν υπαρχει βοηθεια σε αυτο
Printable View
κανενας δεν θα βοηθησει
δεν υπαρχει βοηθεια σε αυτο
Όλα θα πάνε καλά, μου είπαν ότι είσαι σκύλος.
Hope for the best, prepare for the worst. Αν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν δεν έχεις πάρει διάγνωση, δεν έχει νόημα να τα βάφεις από τώρα μαύρα.
Καλή τύχη.
minmin...kali epitixia
Μικέ, ακόμη και αν στο επιβεβαιώσει ο ντόκτορας καλό θα ήταν να πάρεις μια ακόμη άποψη από κάποιον άλλον καθώς και να εξαντλήσεις όλες τις πιθανές εξετάσεις πριν σου χορηγηθεί οποιαδήποτε αγωγή.
Καλή δύναμη και καλή τύχη.
ρε φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος και προπαντώς ΜΗ ΜΑΣΑΣ.
(πραγματικά όποιος μούτζωσε είναι καθυστερημένος πάντως)
minmin τα καλύτερα εύχομαι ρε φίλε, και να είναι όλα περαστικά. Πάντως πραγματικά ψάξ'την τη δουλειά. Δεν είναι καθόλου απίθανο να μην είναι ακριβής η πρώτη διάγνωση. Ψάξε γνώμες κι άλλων γιατρών
οτι ειπε ο απο πανως , εμενα πριν κανα τριμηνο κατι τζιμανια στο ασκληπιειο ειπα σε εναν φιλο μου οτι εχει καρκινο σιγουρα στον ενα πνευμονα , πηγε μετα σε εναν πιο σοβαρο γιατρο την ακτινογραφια και ο γιατρος γελαγε.
Ελα ρε μιν. δεν θελω ηττοπάθειες. Παοκ γερα, γαμα τα μουνια.
τι να μασησω...απο τα 19 μου μονο τετοια πραματα ακουω απο τους δοκτορες, χεσε μεσα
απλα εκατσε παλουκι στο παλουκι, ε, ανθρωπος ειμαι και γονατιζω
δυο μπουκαλια ουζο και τρια καρελια αγροτικα χτες και στανιαρεις...σημερα κατσιμο στον Darkthrone να φυγει το κακο, φτυσιμο ραδιενεργης χλεπας στον νιφτηρα και διαβασμα των αθλητικων site
η ζωη κυλαει οπως πριν...βαρετη και χωρις πρωταθλημα
δε βαρεις...
μωρε κι ομφσυοκαμψια να σε παισει δεν μασας! τι να πω γερος ρε συ μινμιναρε!
δυναμη ρε μαν...δεν την ξερω την περιπτωση και τι παιζει κλπ αλλα αμα χρειαστεις κατι και μποραμε δηλαδης σφυρα..
all the best minmin. keep strong and rock out qwith your cock out