μου φαινεται οτι ηρθε η στιγμη να ενημερωσω την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ δισκογραφικη του καντιρου.
Spoiler
Printable View
μου φαινεται οτι ηρθε η στιγμη να ενημερωσω την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ δισκογραφικη του καντιρου.
Spoiler
παλιό αλλά καλό...
http://img148.imageshack.us/img148/7489/sexx.jpg
Έκαναν ορθογραφικό λάθος στα τελευταία λόγια του Abdul.
πιο λουλουδι σου ρίχνη σφαλιάρες; η φαπαρούνα
ρε παλιόπαιδο! δεν σου είπα να μην ποστάρεις στο EΡ;
xaxaxa, gelasame malaka oikologe
έκανε και ορθογραφικό, ο απατεώνας. :P
xαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ
Και πάμε πάλι
:moutza:
Οταν ξέσπασε η ασθένεια των τρελλών αγελάδων έστειλε το BBC μια μινιφορούσα αστή νεοπροσληφθείσα wanabe δημοσιογράφα με εναν καμεραμαν σε τυπικο αγγλικό χωριό να πάρει συνέντευξη απο βαρβάτο παλιομοδίτη κλασσικό κτηνοτρόφο με τα ούλα του που λένε. Τον πλησιάζει ,ειναι στον αέρα(λάθος της) και τον ρωτά τη γνώμη του για τις αιτίες της αρρώστιας. Αυτός λέει:
-Ξέρεις κοπέλλα μου απο αγελάδες? Ξέρεις πόσες φορές τις αρμέγουμε την ημέρα?
-Κύριε κτηνοτρόφε (ενοχλημένη) καταλαβαίνω τον πλούτο γνώσεων σας για το θέμα αλλα εδώ το θέμα που απασχολεί το κόσμο ειναι γιατί τρελλαίνονται και οχι να μάθει κτηνοτροφία! Τι σχέση έχει το αρμεγμα και η συχνότητά του? Απαντήστε ευθέως και σύντομα στην ερώτηση σας παρακαλώ!!
-Ξέρεις ομως πόσες φορές τις αρμέγουμε την ημέρα?
-Τέλος πάντων(ανυπόμονη) πόσες κύριε?
-4 φορές τις αρμέγουμε.
-Πολύ ενδιαφέρον! Τώρα θα μας πείτε γιατί κατά τη γνώμη σας τρελλαίνονται? και σύντομα παρακαλώ!
-Θα φτάσω και εκεί. Ξέρεις κοπέλα μου πόσες φορές τις διασταυρώνουμε για να γεννήσουν μοσχαράκια?
- Αααα κύριε, σας καταλαβαίνω οτι οι αγελάδες ειναι η ζωή σας αλλά εσείς κάνετε κατάχρηση τηλεοπτικού χρόνου? Τι σχέση έχει αυτό με την αρρώστια?
-Θα φτάσω και εκεί. Ξέρεις πόσες φορές διασταυρώνονται?
-Κύριε (εχει πάρει εντολή απο το κοντρόλ να τον αφήσει γιατί έχει τηλεθέαση) ας το ακούσουμε και αυτό. Πόσες φορές τις διασταυρώνετε?
-Μία φορά τον χρόνο!!
-Ωραία και τώρα τι σχέση έχουν ολα αυτά με την ασθένεια των τρελλών αγελάδων??
-Αν παίζω εγω με τα βυζιά σου 4 φορές την ημέρα και σε πηδάω μιά φορά τον χρόνο τρελλαίνεσαι για δεν τρελλαίνεσαι
--------------------------------------------------------------
16 χρονια μετά ξεσπά η γρίππη των χοίρων στέλνει ξανά το BBC μιά νέα δημοσιογράφο να ερευνήσει τα περιστατικά και να βρει την αιτία. Λέω ξανά δημοσιογράφο γένους θηλυκού γιατί σε αυτό το επάγγελμα υπάρχει πολύ σεξισμός, αν δεν είσαι Πετρούλα δεν βγαίνεις στους δρόμους, τους Εισαγγελάτους τους κρατάνε στα γραφεία!. Ψάχνει η κοπέλλα απο χώρα σε χώρα και ανακοινώνει στη διεύθυνση οτι θα κάνει το ρεπορτάζ στην Ελλάδα! Σε απορία του συντάκτη γιατί στην Ελλάδα απαντά η wanabe : Γιατί εκεί ακουσα οτι έχουν πολλά γουρούνια!
Πάει λοιπόν να πάρει συνέντευξη απο τον διοικητή των ΜΑΤ
-Θα μας πείτε πότε,πως και γιατί ξεκίνησε η ασθένεια των χοίρων στη χώρα σας?
-Αν και πιο αρμόδιο είναι το Υπουργείο Υγείας παρολ'αυτά αγνοεί λεπτομέρειες της ζωής μας και αν μου επιτρέπεται να σας εξηγήσω ..θα το κάνω πολύ ευχαρίστως!
-Ναι κύριε(ενοχλημένη με την πολυλογία του) κάντε το σας παρακαλώ!
-Ηταν Δεκέμβρης κακός ψυχρός κι ανάποδος όταν πήραμε εντολή να αντιμετωπίσουμε μιά νυχτερινή ογκώδη διαδήλωση νέων..
-Κύριε καταλαβαίνω την επικίνδυνη δουλιά σας αλλά τι σχέση έχει η διαδήλωση με την γρίππη των χοίρων?
-Θα φτάσω και κει! Οπως ξέρετε οι γυναίκες μας είναι όλες νέες και ζουμερές γιατί τις τραβά η στολή μας..
-Για όνομα του Θεού κύριε θα έρθετε στο θέμα?
-Ερχομαι, λίγο υπομονή, λοιπόν είναι τέτοια η δουλιά μας και η ψυχοσύνθεσή μας που μερικές απο τις γυναίκες μας μένουν ανικανοποίητες είτε γιατί είμαστε κουρασμένοι είτε γιατί λείπουμε ώρες απο το σπίτι, και έτσι κάποιες καταφεύγουν σε εραστές για ανακούφιση!
-Συντομεύετε κύριε..
-Το βράδυ εκείνο λοιπόν οι διαδηλωτές μας αντιμετώπισαν με μιά βροχή απο Μολότωφ, έγινε κόλαση απο τη φωτιά και τη ζέστη, ολα τα κανάλια ηταν εκεί και το δείχναν ζωντανό..
-Τι σχέση εχει κύριε με τη γρίππη?
-Ειδαν λοιπόν μερικές την ευκαιρία να φωνάξουν τον δικό τους στο σπίτι για ένα στα γρήγορα παρακολουθώντας που και που την TV που έδειχνε τους άντρες τους να επιχειρούν μες τη ζέστη απο τις Μολότωφ.
-Θα φτάσετε στη γρίππη κύριε διοικητά?(ενοχλημένη και ανυπόμονη)
-Μόλις τέλειωσαν τα επεισόδια και γύρισαν σπίτι φανταστείτε την ψυχρολουσία μερικών που βρήκαν τις συζύγους τους στο κρεββάτι με τους έτσι...
-Και τη σχέση έχει αυτό με τη γρίππη των γουρουνιών κύριε?
-Ε να κορίτσι μου αν πας απ΄τα ζεστά στα κρύα δεν γριππιάζεις?
Εισαι σαδιστης.
Ω ΘΕΟΙ!
ΜΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ!
ΤΙ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟΣ;
ωραία. my turn.
1) Η χαρτορίχτρα λέει στον πελάτη "θα πάρεις μια γυναίκα ψηλή ξανθιά γαλανομάτα" και αυτός λέει "ναι, αλλα μπορείτε να μου πείτε πως θα ξεφορτωθώ αυτήν που ήδη έχω;"
2) Ενας κύριος τσακωνει τον μπομπρια που έπιασε να σπάει ένα τζάμι και του λέει "θα σε μαθω εγω να ρίχνεις πέτρες στα τζάμια!!!" και ο μπομπιρας απανταει "σας ευχαριστώ κύριε, ποτέ δεν ήμουν καλος στο σημάδι!"
3) 2 φίλοι συζητούν για έναν κοινό γνωστό τους:
-άκουσα ότι τον έδιωξαν από το πολεμικό ναυτικό
-γιατί;
-γιατι ήταν ο μόνος που φορούσε αλεξίπτωτο μέσα στο υποβρύχιο.
4) Ποιο άγριο ζώο τραγουδάει νησιώτικα; το λιοντάρι ντάρι ντάρι.
Αν βρω και άλλο ξεχασμένο μίκυ μάους θα επανέλθω δριμύτερος.
αυτά προφανώς δεν είναι από σπόρτυ ή μίκυ μάους, από το facebook είναι
σιγά μην είναι και από το myspace.
από το μικυ μάους #2242 είναι, της 3ης Ιουλίου. Το έχω μπροστά μου.
κάνω κι εγώ το ίδιο.