8a ginw mparmpatsipakias se ligo
exw protash na tsiparw xbox
:lol:
Printable View
8a ginw mparmpatsipakias se ligo
exw protash na tsiparw xbox
:lol:
hahah ante re vlaks, epeidi exeis kapoia empiria me soldering giaFto sto proteina
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.
Ο ΓΑΜΙΑΣ.
ΑΝΤΙΟ ΥΠΝΕ.
ΑΝΤΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
O POIOS?Quote:
Originally Posted by The_Painless
o gamias!!!!Quote:
Originally Posted by Angrafan
anenimeroto se vriskw vurwna..
E PES ME NTE NA ENHMERWNOMAI
O When_Black_Roses_Bloom kanei cybersex me ton necropethameno :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Re, peite kamia polu aplh protash gia thn A8hna.
Mexri stigmhs exw grapsei oti "einai mia polu megalh polh, sthn opoia zoun peripou 5 ekatommuria an8rwpoi. Agapaw polu thn polh mou, alla h alh8eia einai oti h A8hna einai polu brwmikh kai exei polu 8orubo. H kinhsh einai ena apo ta pio sobara problhmata. Ta autokinhta einai polla kai ta mesa metaforas den einai apotelesmatika."
Kati eksisou aplo? Exw kollhsei. Pliz?
o necropethamenos twra pou milame einai sto Drosia kai perimenei to peinirli tou kai o WBRB fainetai online, alla de mou apantaei.... :?
h athina einai wraia,eimai omorfh k poly wraia.agapaw thn polh mou
παίζει Call of Duty :|
i Athina einai poli me xaraktira, ti miseis gia to kykloforiako, to vrwmiko aera, alla ti latreueis gia tis omorfes gwnies, pou sou prosferoun katafygio kai tous antifatikous anthrwpous pou zoun se auti.Quote:
(Thes ki alla?)
o gamias einai ena pedatsi pou gamaei me tromaxtika anevasmeno volume...etsi apagorevei stous gurw gurw na koimithoun/diavasoun/iremisoun ktlQuote:
Originally Posted by Angrafan
to course sou fainetai e3ou8enotiko!Quote: