Spelling Nazis σας γαμώ τη μάνα.
Printable View
Spelling Nazis σας γαμώ τη μάνα.
θα προτιμησω επιλεκτικη μνημη!
που δεν είναι αίσθηση αλλά ψυχική λειτουργία!
θα προτιμησω ψυχικη αναγκη!
σύμφωνα με τον Τριαντ. Τ. Τριανταφύλλου , συγγραφέα του βιβλίου "Ψυχολογία" για το ομώνυμο μάθημα επιλογής της Α' Λυκείου: "Μνήμη: Ψυχική λειτουργία με την οποία εντυπώνονται στη συνείδηση αντιλήψεις, ή παραστάσεις που προέρχονται από τον εξωτερικό κόσμο ή από τον οργανισμό μας, διατηρούνται σ'αυτήν και μετά από μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αναπαράγονται, εντοπίζονται και αναγνωρίζονται."
Ε ναι ρε φίλε, γιατί άμα έχεις φάει από όλα της Τούμπας εκτός από άντρας χύνεις ακόμα και σαλιγκάρια, το βρίσκω απόλυτα λογικό επακόλουθο.
http://www.star.le.ac.uk/edu/Root_folder/et.jpg
edit: gamisou re h.
αυτο με τα σαλιγκαρια δεν το πιασα ομολογω αν εξηγησεις μπορει να εντρυφησω! δε χρησιμοποιω το γυρο για στοιχειο ανδρισμου, ποσο μαλλον του δικου μου, μπορω να το χρησιμοποιησω ομως ως στοιχειο κομπλεξισμου
ωπα PairSquare γιουλάι ε? σορρυ λαθος, πατησα 090 ψυχικη βοηθεια για αρχη!
edit: to evhsa
ξαναπατα το μηδεν
αι στην πτολεμαιδα για ιαματικα ηλεκτροσοκ ρε γιουλαι
που άκουσα και μια φορά την εκπομπή σου η(x2)λήθεια
καλα θα googlarw το "αι στα κομματια μαλακα" και το πρωτο λινκ δικο μου!
παντως σ'αγαπαω ρε γιουλη!
κι απο μικρος αγαπουσα το ονομα, ηταν επειδη εχει απο δω πιο πανω τα "Υποδηματα Γιουλη" κι απο μικρος αγοραζα εκει και ειχε ο αφεντικος στο ταμειο κατω απο το γυαλι διαφορες φωτος απο τα πολλα μερη που χε γυρισει στα εξωτερικα και καθε φορα που επαιρνα ενα ζευγαρι παπουτσια ειχε και μια νεα φωτογραφια, τωρα βαφει το μαλλι και οι φωτογραφιες μειναν ιδιες! πραγματικη ιστορια
εμένα το πινατέρο πάλι μου θυμίζει σπληνάντερο κι αηδιάζω
σε αλλες, θυμιζει χωρες μαγικες ονειρεμενες!
αλλα να σε πω την αληθεια, το οτι σου θυμιζει σπληναντερο με τιμαει!
δεν πειραζει κι αν πληγωθηκες, εγω να ξερεις σε συμπαθω!
κι επισης ειδες οταν μιλας μαζι μου δεν βαζεις λινκ!
παρε ενα αρκουδι :teddy:
μπορεις να μου πεις να το βαλω στον κωλο μου να φτασει στο σπληνάντερο μου και πατσι αμα θες
:moutza:
http://www.malincho.com/images/PRODUCT/medium/CHMsf.jpg
καλυτερη σοκολατα εβερ...
2 φορες εφαγα! απο τοτε δεν την ξαναειδα στα περιπτερα!
πιο limited κι απο σινγκλ lamented souls!
τί. είναι. αυτή. ή. θεΐλα.
Την βρήκα εδώ και σκέφτομαι να κάνω παραγγελία, ψήνεται κανείς να πάρουμε 30 για δοκιμή; Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.
http://www.malincho.com/c-43-milka-c...bars-100g.aspx
EDIT: FUCK THAT, εχουν μονο 18.
ingolemo μέσα, πείτε κι οι άλλοι και τα βρίσκουμε.
thelw.
edit:
lol den phgene sth paraggelia, alla genika poso pane metaforika?
Δεν πάνε.
We ship only in the USA.
αχαχαχα πες μου οτι δεν εχεις δοκιμασει.....
αποδεδειγμενο επιστημονικα οτι η υπαρξη βικοτνι ακα 12 αστερια κυκλωνουν το φρυδι σου δεν ξερει αγγλικα ρε.
Αποδεδειγμένα ότι είσαι ηλίθιος και δεν κοίταξες την προηγούμενη σελίδα, shipping info κοίταξα πριν κανω confirmation την παραγγελία.
Προλαβαίνεις πάντως να το σβήσεις αυτό που έγραψες!
Χμ θα ρίξω ένα τσεκάρισμα στη γειτονιά γιατί εδώ τα μινι μάρκετ (!) νομίζω πως τις έχουν όλες τις milka, και αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Επίσης από Τούμπα, εκείνο το γυράδικο σε ένα στενό, χαμηλά στη Περεβού (εκεί που κάνει τον κυκλικό κόμβο) χύνει όλα τα υπόλοιπα. Από τα λίγα που καταλαβαίνεις πραγματικά χειροποίητο γύρο.
να επισημανω σκουπιζωντας τα σαλια μου οτι τα φρουτα του δασους δεν ειναι "παγωμενα" οπως πχ η φραουλα στην λιλα αλλα ειναι ρευστο και λιωνει στο στομα ξερω γω και αλλα προστιχα και γενικα η σοκολατα χυνει τα παντα! αν ηξερα ποσο limited ηταν θα ειχα αγορασει ολο το περιπτερο!
μπορουμε να κανουμε ενα petition παντως να την κυκλοφορησουν μονιμα ξερω γω!
που ξερεισ ισως κανουμε και κατι χρησιμο στην ζωη μας!
Τσέκαρε description.
Λοιπόν, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, αλλά το καλό που σας θέλω ταΐστε με αυτήν την σοκολάτα γρήγορα.
το οποίο δεν του το έχω δώσει εγώ
ναι ρε ηταν τοοοσο δα ξυνα τα φρουτα...
σοβαρα ελιωνε στο στομα...