Την άνοιξη που θα βλέπουμε τελικούς εμένα θα μου τρέχουν τα σάλια στις 5 το πρωί και συ θα τα χεις δίπλα σου :evil:
Printable View
poio simply burger re dimos8eni karmoiri.
ωραία είναι και αυτά ε, τιμούσα ουάνς ε γουίκ το ελ ντιάμπλο που λέει ο φίξερ(έξτρα πιπεριά κ όνιον είναι ρινγκς το κόλπο).
ον τόπικ, αυγόφετες με λίγο κεφαλοτύρι συνοδεία καφέ. οργαζμός λέμε.
μιας και λετε για whooper,τα burger king στην ελλαδα που ειχαν ανοιξει και δεν τα θυμαμαι; (για early 90's λεει το wikipedia)
Μια χαρά γαμάνε τα simply burger. Και είναι και πολύ καλής ποιότητας κρέατα, λαχανικά κτλ. Δούλευαν δυο φίλοι μου εκεί (ο ένας ακόμα) και πετούσαν πολύ πράγμα κάθε φορά γιατί ίσχυε το "αν δε το τρωγες εσύ μη το βάλεις να το φάει άλλος".
Γενικά στηρίζουμε και ξενερώνουμε που δεν έχει στο Αιγάλεω.
ρε παιδια. το ψωμι τους ειναι λιγο μαλακιουλα ομως. σπαει πολυ ευκολα. τουλαχιστον απο κει που επαιρνα εγω.
σωστός για το ψωμί. βοηθάει αν το κόβεις στη μέση βέβαια.
Spoiler
Σιγά.
Με ένα μπέργκερ σκας άνετα (εσύ όπως σε κόβω και με μισό) και έχει γύρω στα 7 ευρώ, αν παραγγείλεις πίτσα θα σούρθει ακριβότερα.
Και είναι εγγυημένα ποιοτικά καλύτερο από τα σκατά που θα βάζει μέσα ο Pitsadoros και ο Souvlatzis της γειτονιάς σου.
χαχαχαχ..
Δεν παραγγελνω πίτσα ομως μόνη επειδή ακριβώς είναι πανάκριβες. Παραγγελνω μπέργερ απο την φανταστικη πιτσαρια CORLEONE και βγαίνει στα 6,5ευ συνοδευόμενο όμως με γαμηστερές πατάτες και σως και κοκακολα και ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΓΗ.
Σημαντική διαφορά δε λέω.
1000 παραγγελίες από ΚΟΡΛΕΟΝΕ αντί για σίμπλυ και βγάζεις λεφτά για λάπτοπ.
Έντιτ : α έκανες και έντιτ στην τιμή. Παίρνεις νετμπουκ άνετα.
Είναι σημαντικότατη. Με λίγο λιγότερα λεφτα παίρνεις και πατάτες και κοκακόλα δικέ μου. Στο σίμπλυ θα σου πάει δεκάρικο γιαυτά.
εντιτ: χαχαχαχ.. είχα ξεχάσει την κοκακόλα καλε!
Και τα σίμπλυ έχουν κάντρυ πατάτες και σος στην τιμή.
Αλλά όχι, ΚΟΡΛΕΟΝΕ και μισό ευρώ στον κουμπαρά είναι αυτό που θέλουμε.