ποιοι εσείς?
Printable View
ποιοι εσείς?
εμεις που βαφουμε ΣΙΔΕΡΑ και λαμαρινες
μαλλον τυχαινεις σε οτινανηδες...εδω το κεζαπ' (βιτριολι) το πουλαν σε μπακαλικα χωρις να ρωταν την πιπιτσα η των νεαρο αμα ειναι απατημενος και σκοπευει να εγδικηθει
διαλυτικο ειναι το νιτρο...δεν υπαρχει κανας λογος να το πουλαν με τετοιες προφυλαξεις
ασε που δεν νομιζω οτι κανει για την δουλεια που θελει
Είναι ΔΥΝΑΤΟ διαλυτικό, οπότε συνήθως σου προτείνουν κάτι σε ασετόν :P Σαφώς όποιος ξέρει τι κάνει, ξέρει γιατί το ζητάει, αλλά ίσως είναι τρομακτικό στα χέρια ενός άπειρου.
ναι ειναι δυνατο, αλλα ειναι διαλυτικο και οχι διαβρωτικο που μαλλον θελει για την δουλεια του
ε τρομακτικο...νταξει αμα ερθει σε επαφη με τα χερια δεν τρεχει κατι, απλα στα κανει οτιναναι
τεσπα ας παρει ενα πιστολι σιλικονης να σφραγισει τις πορτες μωρε...πολυ πιο ψυχεδελικη λυση πιστευω
Kαλά, ναι, αν θέλει απλά κάτι να το χύσει στην οροφή και να καταστρέψει το χρώμα, όχι, δεν κάνει. ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΠΙ!!11
μόλις διαπίστωσα οτι το πανεπιστήμιο στην αγγλία θέλει 4000 χαρακτήρες για το personal statement ΜΕ τα κενά, όταν νόμιζα οτι θέλει 4000 λέξεις. Πρέπει να κόψω 2000 χαρακτήρες για να είμαι στο όριο πράγμα που σημαίνει 2 παραγράφους. Νιώθω κάπως έτσι
Spoiler
*ρίξε βιτριόλι στο χαρτί*
εννοεις καθε φορα που με πληρωναν? σε ενα χαρτι υπεγραφα οτι πλεροθηκα. δεν υπεγραφα ποσό
24,5 μέρες άδειας δικαιούμαι. Χθες σε μία πρώτη συζήτηση μου πε οτι τις μισες της πήρα ήδη επειδή πήγα Βαρκελώνη - έλειψα 1 μερα απ την δουλεια... ελπιζα σε 3 βδομάδες άδεια καλοκαιρακι και τώρα μου λέει 1,5 και πολυ είναι. Βλεπεις σκοπευει να παει Ταιλανδη ή Φλοριντα ο ίδιος την καλή περίοδο κιολας. Και οταν του είπα ότι χρειάζομαι διακοπες, αρχισε να μου λεει οτι δεν εχει παει 1 χρονο τωρα διακοπες και ποσο κουρασμενος είναι γιατι δουλευει 6 μερες και οχι μονο 5 σαν και μενα..έδειξα κατανοηση .. αλλά στα υπόλοιπα γέλαγα με αυτά που μου λέγε, γιατι αν τον έπαιρνα σοβαρα δεν θα βγαινε ζωντανός από τον παιδικό χθες σκεπτομενος τους τελευταιους 18 μήνες της ζωής μου.
το επομενο ποστ εκφραζει ποσο βλαμενο πενταχρονο ειμαι
9 με 5 φευγα εδινα ενα μαθημα του εξαποδω χωρις να εχω ακουσει καθολου τι εγινε με Κανελλη κασιδιαρη.
ερχομαι σπιτι, ανοιγω τηλεοραση και βλεπω το σκηνικο απο το χαστουκι
Spoiler
οι μουντζες ευπροσδεκτες , σας δικαιολογω
Κατσε γιατι δεν καταλαβα, το ΦΜΛ ειναι το οτι η μανα σου μοιαζει στην Κανελλη?