δηλαδη μεσα σε ολες τις χωρες τις ευρωπης η κυπρος ειναι αυτη που δεν βαζει γραμματα στους αριθμους ταυτοτητων? ενα 7ψηφιο νουμερο και τελος?
θα παμε για καφε(edit) το απογευμα?
Printable View
δηλαδη μεσα σε ολες τις χωρες τις ευρωπης η κυπρος ειναι αυτη που δεν βαζει γραμματα στους αριθμους ταυτοτητων? ενα 7ψηφιο νουμερο και τελος?
θα παμε για καφε(edit) το απογευμα?
και εγω ψιλοδυσκολο σημερα γιατι με βλεπω να γαμιεμαι λιγο στον διαγωνισμο αλλα θα ηθελα να παω μια βολτα γαμωτη να δω λιγο ηλιο. μπες και μσν να δεις καινουριο video να υγραθεις hahahahaha
Στείλε πμ, δεν μπαίνω μσν γιατί θα το κλείσω αύριο έτσι και μπω.
Ωραία είναι η 28ωρη μέρα, έχω ζήσει έτσι για καιρό στο παρελθόν κι έχω καταλήξει ότι δεν έχω εγώ το πρόβλημα, αλλά ο πλανήτης.
Εμένα για απότομη αλλαγή ωραρίου πιάνει η αλλαγή γευμάτων:
- Υπολογίζεις τι ώρα θέλεις να ξυπνάς.
- Δεν τρως τίποτα για 12-16 ώρες απ' τη ώρα που θέλεις να ξυπνάς (τη μέρα πριν την προσαρμογή, όχι ποτέ ξανά) και κοιμάσαι όσο πιο νωρίς μπορέσεις.
- Τη Μεγάλη Μέρα ξυπνάς με το ζόρι την ώρα που θέλεις να ξυπνάς και βαράς ένα ξηγημένο πρωινό.
- Συνεχίζεις τα γεύματα σύμφωνα με τις ώρες που θέλεις να υιοθετήσεις, προσπαθώντας να μη σε πάρει ο ύπνος άσχετη ώρα.
- Αν σε πάρει ο ύπνος αμέσως μετά το πρώτο ηρωικό πρωινό έχεις αποτύχει, αλλά κάνεις έναν ύπνο μούρλια.
εγω τις λατρευα και μια μερα οταν ειμουν περιπου 10 ειχα φαει τοσες πολλες που τις ξερασα ολες.
γαμανε ακομα.
Επίσημη Κατάταξη Σοκολατένιων Μπαρών.
Mars < Twix < Bounty < Derby < Snickers
CRUNCHY και TWIRL
Θα αναγκαστώ επίσης να συμφωνήσω με Φιξξερ για την Milky way που γαμάει μανουλίτσες.
Μόλις εξαΰλωσα μια ΖΝΙΚΕΡΣ.
Σας αρέσει η ανανεωμένη μου υπογραφί;
καλι οινε
H snickers είναι ότι χειρότερο έχει παράγει η βιομηχανία της σοκολάτας στην ιστορία της ανθρωπότητας.
και αυτη ειναι η αποψη σου.
η λάθος άποψη σου.
ναι, milky way ξέχασα και δεν έβαλα. βάλτε το ακριβώς πίσω απ'το σνίκερς.
@μπιζ:
Εννοείται, δεν περίμενες να σου έλεγε την άποψη της γειτόνισσας, ε;
Όλα μας τα ποστ "η άποψή μας είναι" (και για τον κρουξ στο album-κοροϊδίες.)
Ας μην ντρεπόμαστε το κράξιμο. Ας το ασπασθούμε. Ή ας το γράψουμε στ' αρχίδια μας.
Εγω τι φταίω ρε παιδιά πάλι ? :cry::cry::cry:
Tελικά είναι η άποψη πολλών, μπιζάριε. Eat that!
δεν πειραζει, περισσοτερες snickers για μενα οταν αποφασισω να φαω.
εγω και ο μπιζαριος σας γαμαμε με σνικερς δονητη.
Τουίξ ρε. Και επίσης
http://www.austrianfood.net/i/milkaschokokeks.jpg
kaiks?
προφανώς και η σνίκερς νικάει το σύμπαν, αλλά επειδή ποσταρίστηκαν lila pause και milka, ο υπέρτατος συνδυασμός:
http://chocolat.com/ProductImages/mi...onen.psd_X.jpg
apokries sthn kozanh!!!!!:pink::pink::pink::pink:
:headbang::headbang::headbang::headbang:
Πέρασαν κάμποσες σελίδες και δεν έκανε κανείς τον κόπο να συμφωνήσει, τη στιγμή που +100000000010101 ενθουσιώδεις χρήστες αυτού του φόρουμ έσπευσαν να προσυπογράψουν ότι η Snickers είναι ότι χειρότερο έχει παράΓει η βιομηχανία σοκολάτας, τα συμπεράσματα δικά σας.
ημουν ετοιμος να το κανω quote. ειπε την αληθεια.
απλα γιοκ μπαλικ μερικοι τρων τσαμπα
Ποιοι; :smile:
ΟΙ ΓΑΜΑΤΟΙ.
:hungry:
Αποκριές στην Κοζάνη όχι για πάνω από μισή φορά στη ζωή του οποιουδήποτε. Καλύτερα αυτομαστίγωμα με διάλειμμα για νερωμένο κρασί και παγωμένο προχθεσινό κιχί.
Ολα τα γυράδικα της Τούμπας παραμένουν για τον ΠΟΥΤΣΟ και ας προσπαθεί ο χ πινατέρο να μας πει κάτι του στυλ ότι η γοητεία του γύρου είναι το ρίσκο ότι θα περάσεις μιάμιση μέρα στην τουαλέτα ξέρω γω κι εντάξει.
Και τέλος η σνίκερς γαμάει πορτοκαλόδερμες Αθηναίες.
Απόκριες στο χωριό του Αη βασίλη.
δεν ειναι η γοητεια του γυρου να χεζεις το πρωι οχι! απλα καποια στομαχια δεν το σηκωνουν τον γυρο! ε αυτα τα στομαχια δεν μπορουν να μας πουν οτι τα γυραδικα της Τουμπας ειναι για τον πουτσο ή εχουν ρε παιδι μου αλλη αντιληψη του πως ειναι ο γαματος γυρος (συμφωνα με το δημοψηφισμα του '85)
σαν γευση μιλαω, οταν τσιμπαω τα πρωτα κομματια απο Μακη γυραδικο το πουλι μου χυνει λαρδι, η γλωσσα λες και χτυπαει γαλλικα στην Tζεσικα Αλμπα και το απο στομα μεχρι το στομαχι ανοιγει η λεωφορος των ονειρων!
για πες ενα καλο γυραδικο λοιπον για σε!
ας πω εγω τον καλυτερο για μενα ισως, μεχρι στιγμης "Κληματαρια"
αλλοι ωραιοι "Γυρισματα", "Plazza" ή οπως το λενε στην καλαμαρια. ετσι που μουρθαν στα γρηγορα