Είδα και θυμήθηκα, δίκιο.
Printable View
Spoiler
what the ass?
^ fans game of thrones, σας αξίζει η σειρά που βλέπετε.
:|
Nταξει ωραιο κειμενο, λιγο υπερβολικο ισως, αφηνει παντως στο τελος ανοιχτο το παραθυρακι
Οι πρωτες σεζον παντως 'σερνουν' λιγακι το σεναριο σε αντιθεση με τις τελευταιες οπου κυλαει πιο γρηγορα η φαση. Δεν ειναι απαραιτητα κακο βεβαια γιατι ετσι εγινε η εμβαθυνση σε χαρακτηρες κλπ
Spoiler
δεν θα κράξει κανείς αν νικήσουν οι undead λόγω δολοπλοκιών και πισόπλατων μαχαιριών στις τάξεις των ανθρώπων και μεταφερθούν οι εναπομείναντες απέναντι (και όχι μόνο) ώστε να συνεχίσουν εκεί τις μαλακίες τους σε διάφορα spin off χεχε
το setting είναι τόσο μεγάλο και βαθύ που η σειρά δεν μπορεί να τελειώσει ακριβώς, αναγκαστικά πρέπει να τελειώσει με κλείσιμο του ματιού και προοπτική για 10 διαφορετικές περιπέτειες με αφετηρία την τελική κατάσταση
Στο πρωτο επεισοδιο ταξιδευανε ουσιαστικα ΠΕΖΟΙ. Βαλε εσυ στο google maps να πας απο Αθηνα - Θεσσαλονικη με αυτοκινητο και να πας με τα ποδια, και ελα πες μου μετα πως γενεν αυτο.
Κανενας πλανητης δεν εχει καταλαβει κανενα για το μπουτσο γραψιμο, μονο οι δυσκοιλιοι.
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.
Ολοι οι διαλογοι αξιζαν, μη γινεσαι ελιτιστης. Ο καλυτερος διαλογος ομως ηταν οντως ο διαλογος Hound - Tormund, και συγκεκριμενα η φατσα του Τορμουντ οταν καταλαβαινει τι σημαινει "dick" :touched:
Προφανως μαζι σου ειμαι (τα παραπονα για τις προφορες των Σταρκ ειναι οτι χειροτερο εχω διαβασει στο θρεντ μαλλον), αλλα αν η τροχια του πλανητη με το Westeros ειναι αρκετα εκκεντρικη, τοτε στις εποχες δε θα παιζει ρολο μονο η γωνια ακτινων φωτος (οπως με τη Γη γυρω απο τον Ηλιο) αλλα και η αποσταση μεταξυ του πλανητη αυτου και του αστεριου γυρω απο το οποιο περιστρεφεται, το οποιο θα μπορουσε να οδηγησει σε πολυπλοκο συστημα με μεταβλητους χειμωνες και καλοκαιρια. Παρτα.
Σιγα το υπερεπος την πρωτη σεζον. Ολες οι σεζον γαμανε, και μαλιστα οι τωρινες σεζον (6η-7η) σε πολλα πραγματα ειναι πολυ ανωτερες της πρωτης σεζον. Η μονη σεζον που εκανε κοιλια ηταν η 5η.