vlakes
olo k perissotera guild exoun 3enerwsei k stamatane
mas gastrwsane
vlakes
blitzer moupe to coyote se eide :P
Printable View
vlakes
olo k perissotera guild exoun 3enerwsei k stamatane
mas gastrwsane
vlakes
blitzer moupe to coyote se eide :P
Oh nai malaka teleios akyro. Phga NNS na vgalo ena fronimhth kai ton vrhka ekei na apolyetai :P
8a ph3eis
ontopic:
VLAKES blizzard VLAKES
Quote:
Originally Posted by wanker
Έλα τώρα, μετά το TBC τα expansions θα βγαίνουν πιο γρήγορα λογικά.
http://www.game-focus.com/UserFiles/...813_screen.jpg
Έσκασε μύτη καταχώρηση του Πλαισίου για pre-order. Περιέχει το expansion σε CD και DVD, soundtrack, documentaries, βιβλία με χάρτες κλπ, mouse mat με την καινούρια ήπειρο, 2 starter decks για το επερχόμενο Warcraft card game και άλλα καλούδια. Σύνολο 70 ευρώ.
Η απλή έκδοση 40 ευρώ.
Προσωπικά έχω καταπωρωθεί με τη special :shock: Αρχίζουμε οικονομία :roll:
To play.com to exei 18 lires. Poly ligotero apo 40e dhladhs.
Εγώ έχω την special του WoW (ε 70 ευρώ κι εκείνη) και είχε ακριβώς τα ίδια καλούδια εκτός από το mouse mat και, φυσικά, το card game. Αν εξαιρέσεις ότι είναι συλλεκτικιά και έχεις το pet με το οποίο μπορεί να ψαρώσει κανένα noob δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.
Έκανα pre-order το κανονικό από play.com, 26.99 ευρώ. Να πανε να γαμηθούν Πλαίσιο και λοιποί.
Ρε το μπελά μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα (όσο μου κόβει ο άχρηστος εγκέφαλός μου) και δε γίνεται τίποτα. Και μάλιστα έχουν πέσει και τα fps θεαματικά, ενώ πριν (με τους παλιούς drivers της GeForce) είχα μικρό πρόβλημα μόνο σε ανοιχτές και πολυπληθείς περιοχές (πχ Orgrimmar), τώρα ούτε ένα Warsong Gulch δε μπορώ να πάω χωρίς να μου σπάσει τα νεύρα. Μέχρι που έχω μειώσει graphic details, τίποτα. Άσε που δεν κάνω ποτέ Exit Game, παρά μόνο Logout+Restart PC, για να μη μου crashάρει! Έχω ψάξει σε όσα WoW troubleshooting forums έχω βρει, όλοι παραδέχονται ότι το WoW έχει γενικά πρόβλημα με τις GeForce, αλλά λύση δε βρήκα πουθενά. ΤΙ ΣΚΑΤΑ. Βοήθεια κανείς;Quote:
Originally Posted by Parasight
edit: In case you're wondering and want to help, άλλα games τρέχουν μια χαρά, όπως και πριν δηλαδή.
Χμ, εμένα μου είχε κάνει πρόσφατα ένα πρόβλημα και κράσαρε 1-2 λεπτά από τη στιγμή που έμπαινα στο παιχνιδι. Οι τελευταίοι drivers μου το έφτιαξαν αυτό...
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ότι UI έχεις (μερικά κάνουν μαλακίες που δε φαντάζεσαι).
Αν δεν γίνει τίποτα ή δεν έχεις UIs δοκίμασε το repair utility που έχει μέσα στο folder του WoW.
Δες αν έχεις αρκετο ελεύθερο χώρο στο σκληρό. Κάποιοι έχουν δει διαφορά στη ταχύτητα μετά και από defragment.
Εάν δε θες να αλλάξεις drivers κτλ τότε το καλύτερο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι ένα clean install (κατέβασε πρώτα ότι patch χρειάζεσαι για να είσαι οκ). Εάν κάνεις και το defragment που λέγαμε πριν ρίξεις το install ακόμα καλύτερα.
Btw έχεις GeForce 4 64MB και δεν έχεις όλα τα settings στο Lowest?
Δεν είχα πειράξει ουδέποτε graphic settings και πήγαινε μια χαρά. Και να φανταστείς ότι έχω οριακό σύστημα (μόλις Pentium 3 1.6GHz με 768MB RAM)! Από τη στιγμή που ενημέρωσα τους drivers ομως έχει γαμηθεί.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
UI δε χρησιμοποιώ, μόνο μερικά add-ons. Χώρος στο σκληρό πόσος είναι καλό να υπάρχει γενικά; Στον δίσκο όπου είναι εγκατεστημένο έχω κάπου 5GB.
Αλλά μαλακία τώρα, αφού πριν πήγαινε μια χαρά το γαμημένο :evil: Θα κάνω κανένα system restore να ξαναφέρω τους παλιούς drivers μου φαίνεται.
Ευχαριστώ ε.
Ε;
Έχω Pentium 4 2.4 GHz, 768MB DDRam, GeForce 5200 128MB και για να τρέξει καλά σε 1024 ανάλυση τα έχω ΟΛΑ στο lowest/unticked και πάλι στο phase 3 του Nefarian το WoW κλείνει γιατί το pc δε μπορεί να σηκώσει τη μάχη.
Το λογικό είναι να σου σέρνεται (πολύ κιολας). Μήπως τώρα άρχισες να μπαίνεις σε περιοχές για μεγαλύτερα levels που έχουν και πιο "δύσκολα" γραφικά; :P
Α ναι, πριν απο 1-2 patches η Blizzard έβαλε weather effects και μερικά τετοια νέα graphics που είναι απο default on στα options, αυτά σε ένα σύστημα σαν το δικό σου θα σε λυγίσουν.
Όχι ρε συ, από το Φεβρουάριο παίζω, έχω κάμποσους χαρακτήρες, και μάλιστα και έναν 59άρη, δηλαδή έχω πάει παντού. Από τότε με κανένα patch δεν είχα πρόβλημα, ούτε και με αυτό με τα weather effects. Όντως σε όσους το έχω πει το έχουν βρει λίγο παράξενο, αλλά το παιχνίδι πήγαινε περισσότερο από ικανοποιητικά! Και μάλιστα μιλώντας με έναν φίλο μέσω Skype ταυτόχρονα!
Ξαφνικά και με την εγκατάσταση των drivers άλλαξαν όλα, καρατσεκαρισμένο.
edit: Α και τα προβλήματα μου τα βγάζει τώρα που παίζω τον 28άρη Warlock μου στο Thousand Needles, οπότε δεν τίθεται θέμα νέων περιοχών.
φιλαρακι δεν υπαρχει λυση κατ εμε και στο ξαναπα.Quote:
ξερω πολλα παιδια που ειχαν αναλογο prob και λυθηκε με καθε επομενο patch που βγαζει η blizz.
πηγαινε στο technical support forum και κανε ποστ μπας και φιλοτιμηθει κανενας gm και σου απαντησει καπως.
Official Burning Crusade release date: 16/1/2007
Paladin Tier 5:
http://www.creativelaziness.com/stuf...-tier5-alt.jpg
hahahahahhaha
Βασικά κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα armor sets των paladins, όντας το πιο gay class ever :P
αχαχαχααχ πανουτσος αναλυει στον καρπετοπουλο το WOW, αχαχαχ εχω καραλιωσει.
:shock:
Αυτό έπρεπε να το ακούσω γμτ! :rofl: :rofl:
gia pes infoQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by Angrafan
Ο πανουτσος παιζει wow. Ο Καρπετοπουλος τον ρωτησε κατι χτες το πρωι και αρχισε ο αλλος να του εξηγει το wow. Ακολουθει μονολογος.
"Μπορεις να παρεις καλους η κακους. Εννοειται οτι πηρα κακο, δε το συζηταμε. Απο κακους, χμ, μπορεις να σαι ορκ, σαν τα ορκ στο lord of the rings, η μπορεις να εισαι [ειπε κατι αλλο δε το θυμαμαι τωρα] η ακομη μπορεις να εχεις σαν χαρακτηρα καποιον απο αυτους τους καριοληδες με τις μεγαλες μυτες, τρολλς νομιζω λεγονται"
στο καριοληδες με τις μεγαλες μυτες ειχα φυγει απ την καρεκλα.
Kakos einai kai fainetai.
Π =Πανουτσος
Κ=Καρπετοπουλος
Π: Αυτο που λατρευω ειναι την αρχειοπρεπεια (?) απ τη μερια των ακροατων.Καποιος ο οποιος ξεκιναει το μηνυμα "Ρε ΚΩΦΑΛΑ" με Ω, δειχνει καποιο επιπεδο και συνεχιζει με το "Ρε κωφαλα πανουτσο" ,μετα λεω εγω κατι θα πει για ομαδα ,δε λεει τελικα ...λεει "σε ποιο σερβερ παιζεις ΓΟΥΑΟ? " word of warcraft "και με τι ονομα?"
Ξερεις για ποιο λογο δεν το λεω ρε καρπετ?Σκεψου τωρα να παιζεις εκεινο το ρημαδι το παιχνιδι να εισαι ενα τερας της φυσης να παιζεις μετα εκει με τα αλλα πιτσιρικια ας πουμε 16 χρονων ..και τωρα να δωσεις το ονομα ...θα αρχισεις να μιλας για ποδοσφαιρο.
Κ: Ναι σωστο ειναι αυτο
Π: Δηλαδη αντι να στελνουμε μηνυμα "φατο το πως το λενε το τερας απεναντι δεξια" χεχ
Κ: ναι
Π: Παντως επειδη ανηκω σε guild .δηλαδη guild ειναι ξερεις οι ομαδες .εε..σε στυλ λανσελοτους και τετοια.εεεε μεσα στο guild ..ενα ατομο του το χα πει...αλλα ειναι επιστημονας στη γερμανια ..και πηγαινουνε οι ηλικιες ... προσεξε ..58 εγω ..28 ο επομενος...23,14,12,11 χεχε ξερεις ετσι οι ηλικιες...
Κ: Εγω θα σοκαριζομουνα αν μου λεγε ενα παιδακι 14χρονων και μου λεγανε παιζω με εναν που ειναι 58 χρονων..πραγματικα ε..
Π: Κι εγω ρε..κι εγω ρε ...που να τον βαρας τωρα ...δηλαδη σκεψου να τον κοπανας με μια βαριοπουλα στο κεφαλι 58 χρονων ανθρωπο.
Κ: Θα λεγα περιμενε ρε συ εδω κατι δεν παει καλα ας πουμε
Π: ναι ναι ναι
Π: Εχεις δοκιμασει?Εχει πλακα αυτο σαν παιχνιδι.Ειναι online παιχνιδι ,περνεις το ρολο ενος...μπορεις να εισαι horde ή alliance δηλαδη να εισαι με τους καλους ή τους κακους.. φυσικα ειμαι με τους κακους δεν υπηρχε περιπτωση...και αν εισαι με τους κακους διαλεγεις ενα τερας που να σε βολευει.
Κ: ναι
Π Κι ολοι μαζι πηγαινετε και βαρατε ..οι μεν τους δε
Κ: τερατα τυπου?
Π: Εχει ΟΡΝΤΣ θυμασαι απο αρχοντα των δαχτυλιδιων...εχει ενα πραμα που ονομαζεται ταουρεν ....τορεν μαλλον πρεπει να προφερεται τα οποια ειναι κατι σαν γιγαντιοι σκυλοι ..τετοιος ειμαι ,προς τιμην της μαριγως (της σκυλας του),ετσι...εχει undeath που ειναι ζομπι
Κ: ναι..μπλιεχ
Π: ναι κι εχει και κατι καργιολιδες με μυτερη μυτη που ειναι ....rogues..... μπραβο.Αυτα ειναι τα 4 ειδη των τερατων.
Κ:Δεν εχει δεινοσαυρους τετοια πραματα...
Π: οχι δυστυχως δεν μπορεις να γινεις δεινοσαυρος..αλλα μπορεις να εχεις pet δεινοσαυρο...ξερεις αντι να εχεις σκυλο...ο οποιος ερχεται μαζι σου....εγω εχω ενα φιδι
Κ: εχεις ενα φιδι...χεχε
Π: εχω ενα φιδι ..μ ακολουθει στα ποδια και τους δαγκωνει.
αυτα ..μετα λεγανε μαλακιες για το lord of the rings movie.
ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΧΕΧΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΠΕΘΑΙΝΩ
:rofl: :rofl:
Ωραίος ο Πανούτσος. Tauren Hunter ήταν και ο δικός μου πρώτος χαρακτήρας :D
παιζει σε καποιον pve server και λεγεται FLOXY o char του.
χαχαχα έλεος.
Quote:
Και κάπου εδώ έρχεται ένα WoW geek για να πει ότι δεν υπάρχουν φίδια hunter pets. Υπάρχει απλά ένας vendor στο Valley of Wisdom του Orgrimmar όπου τα πουλάει σε όλους και άρα δε ξέρουμε το class του.
Χμμ εγώ με το "φίδι" υπέθεσα ότι εννοεί εκείνα τα Thunderhawks και τα σχετικά που υπάρχουν στα Southern Barrens και 1000 Needles. Βέβαια αυτά μάλλον ξεφεύγουν από τον ορισμό του "φιδιού", γιατί είναι περισσότερο κάτι σαν ιπτάμενα ερπετά.
Όσον αφορά για φίδια-pets που αγοράζεις από vendor και τα οποία δε μάχονται αλλά απλά σε ακολουθούν, ναι ο καθένας μπορεί να πάρει. Εγώ πάντως πάντα προτιμούσα το παπαγαλάκι από το Booty Bay 8)
Βασικά η σωστή παρατήρηση θα ήταν πως ο vendor είναι στο Valley Of Spirits και όχι στο Wisdom. Χοχο.
Εγώ προτιμώ το Mini Diablo ή το Zergling. :P
Nomize to sacrifice tha ton sosei.
http://i8.photobucket.com/albums/a10...706_010115.jpg
lol, Warlock με Voidy για PVP? (σε έφαγε με τα dots? :P )
Btw ποια είναι η γνώμη σου για το Warrior nerf στο TBC?
Α ναι, Seed Of Corruption (παρατήρησε και το health του Druid στο party):
http://img293.imageshack.us/img293/9...clolcb6bo9.jpg
και Warrior που μόλις έφτασε lvl 70 με gear που απλά μάζεψε κατα το lvling:
http://img247.imageshack.us/img247/2488/level70me8.jpg
Omg o typos solare AQ kai naxx h 5man h kati? :P
Poio warrior nerf? Rage normalization? Mpe. Den eimai akrivos enhmeromenos. Kolostratos.
Nai me efage o gamiolhs. Sou petane 200 dots kai de glytoneis me tpt. Mh milhso gia deathcoil kai chainseduce. Nerf epeigontos. O sygkekrimenos pantos prepei na ta eide ola. Den exo ksanadei tetoio arithmo xoris (de)buffs/vulnerabilities :P
Eimaste nef. Pao na ton fao ki erxomai :P
Ε οκ, μερικά items τα κράτησε από όταν τον έκανε transfer στο beta realm. Τα υπόλοιπα τα μάζεψε από quests κτλ. Και είναι καλύτερα από τις παπαριές που μαζεύεις εσύ με BG grinding :P.Quote:
Originally Posted by BLi
Ναι κάτι τέτοιο μεταξύ άλλων. Λίγο το rage normalization, λίγο ότι αλλάζει το threat formula, λίγο ότι πολλά classes πήραν νέα crowd control abilities ενώ οι Warriors δεν πήραν τίποτα για να την γλυτώνουν...Α ναι και κάποιοι ισχυρίζονται πως τα DW specs γαμήθηκαν.Quote:
Originally Posted by BLi
Βασικά αν είχε succy έξω ίσως και να μην τον έφτανες αρκετά για execute :PQuote:
Originally Posted by BLi
Blizzard Humour
http://img296.imageshack.us/img296/9549/tsfbt3.jpg
Haha proskyno /bow
Poio BG grinding re vlammene :P BGs pleon kano mono gia to xavale, exo sovaro guild gia items ;P
Btw molis proseksa oti to mple lvl70 axe ksekoliazei to ashkandi.
Woohoo! H blizz me agapaei kai mou esteile TBC beta key. Molis katevasa ta aparaithta arxeia (3gb ta gamhdia) kai pao na gino lvl70 :)
Άντε και γαμηθείτε.
Μόνο εγώ δεν έχω πάρει beta key πια :(
Oi realms einai down kai to character copy de douleyei. Paliogkantemh.
Ksypnhsa ena proi kai vrhka beta key sto inbox mou btw. Den eixa kanei kamia apolytos kinhsh.
Έτσι, να μην σηκωθούν ποτέ. :P (τσέκαρε τα beta forums για κανένα announcement)
Τώρα τελευταία βάζουν πολλούς μέσα στη beta για stress test.
Ekana BE kai draenei mono gia na do tis arxikes perioxes. Pithanotata exete diavasei ta parakato alla ego ta eida sthn praksh kai einai pio kayla :P
Oi BE exoun racial to mana tap, ena eidos mana burn pou stackarei mexri 3 fores (an thymamai kala, isos 5) kai aoe silence (8 yds range) to opoio epistrefei ena poso mana gia kathe stack tou mana tap. Epishs +5 to all resistances. Pwnage.
Genikotera einai teleios peterpanistikoi, paramythenioi. H arxikh perioxh tous (2 perioxes voreia ton EPL btw), ta montela, h kinhsh, ta panta. Poly omorfh perioxh, vromaei mageia kai intelligence apo makrya. Ekana warlock epeidh den exo paiksei pote, alla kati mou leei oti o pally tha exei terastia perash logo ton racials. An den eixa 1012032304 60rhdes tha ekana enan.
Oi Draenei exoun racial ena HoT (!!!! eimai periergos poso healarei to teleytaio rank) me 1.5s casting time. Ekana ena warrior, tha nai imba me to heal ^^
Kalosxediasmena montela, ta females einai arketa eos poly sexy (an eksaireseis ta tragopodara :P) kai h arxikh perioxh einai to diasthmoploio tous (h kati tetoio) pou epese se ena nhsi dytika tou darkshore. Empneoun ontos kati eksoghino, kati megaleiodes kai eyfyes, poly makrya apo tis ypoloipes fyles tou azeroth. Deite draenei warrior me tier 5 na xysete.
Xoxo! Molis anoiksei to gamotransfer (h mallon copy) tha mporeso na do kai to high end content. Mexri tote tha malakizomai sta prota lvls.
EDIT: OMG OMG Character Copy Success!
Moonlapse from Bloodhoof (PvE) to Tempest Keep (PvE)
!!!!!!!!!1111111111113285389945DFJNDJLFDJNSDafmksdfafas.