http://www.youtube.com/watch?v=4D7RzUtFEps
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=KEBlink4lfI
ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ.
Ευγε σκεφτομανε οτι επρεπε να γινει μπαμπ το τοπικ απο τοτε που το λουμπεν ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΛΑΗΚΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΙΤΣΜΑΝΝ.
Συζητηστε το τοπικ παρτε τη σωστη θεση.
How to κυλιόμενες.
http://i.imgur.com/QmmnMK0.jpg
Εξαιρετικη φωτο.
Και καθ ολα αχρηστη. Τα συγχαρητηρια μου για την ευκαιρια να σας ξετιναξω επιχειρηματολογικα αλλη μια φορα.
Θα ηθελα σε παρακαλω, χρηστρια και αν μπορω να τολμησω, φιλη Δραμσικ να μου υποδειξεις ακριβως στην φωτογραφια (με καποιο χρωματιστο πλαισιο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις) τις πετρινες/ξυλινες/πλαστικες/Τζαμπο σκαλες που υπαρχουν σε αυτη την ανοδοκαθοδο του σταθμου ετσι ωστε να μπορει καποιος να παει κι απο καπου αλλου.
Τωρα, αν χρησιμοποιησεις αρκετα εποικοδομητικα τον χρονο σου ωστε να διαβασεις τις πρωτες 10 αντε 15 σελιδες αυτου του τοπικ, θα εβλεπες οτι η φωτο σου και συναμα το αργκιουμεντο σου ειναι ινβαλιντ εντελως καθως ποτε δεν αναφερθηκα σε παρομοια κατασταση αλλα η συζητηση γινεται -κυριως- για το αθηναικο μετρο το οποιο και χρησιμοποιουμε. Το τι γινεται στο Λεβερκουζεν, στην Καλκουτα, στο Τοροντο, δεν ειναι κατι που ενδιαφερει την συζητηση.
Με αυτο τον τροπο θα μειωσεις αρκετα τον χρονο να κατηγορησεις κατι που δεν ισχυριστηκα(με) ποτε και συναμα την συλλογικη σας ταση για ΜΑΛΑΚΙΕΣ οταν προκειται για το συγκεκριμενο θεμα.
http://www.videoman.gr/13556Spoiler
θα σου απαντησω αντιστοιχα και καταλληλα : ροφλ!!!!
το επιχειρημα "παρτε τις διπλα σκαλες αν θελετε να κανετε κινησεις που δεν οφειλονται σε μηχανικο λογο" εχει ενα νοημα οταν στην φωτο δεν υπαρχουν διπλα σκαλες!
φαε κανα μιμπουργκερ εκει κατω.
Τιμη και δοξα στον 1 που πινκαρε. Καποτε ησασταν λιγο περισσοτεροι. Αλλα και τον Γαλιλαιο τον κυνηγουσανε.
Όταν κατεβαίνεις Δουκίσσης Πλακεντίας και η ώρα είναι 18:24 και πρέπει να ανέβεις σκάλες και να περπατήσεις και να κατέβεις σκάλες και να περπατήσεις και να ξανά ανέβεις τις γαμημένες τις σκάλες για να προλάβεις τον προαστιακό με κατεύθυνση το Κιάτο που περνάει 18:28 (και έχει κάθε μία ώρα δρομολόγιο) μη βρεθείς στο διάβα μου στην αριστερή πλευρά της κυλιόμενης σκάλας.
Σου εύχομαι επίσης να βρεθείς Πραγα να βιάζεσαι να προλάβεις αεροπλάνο και να πρέπει να ανέβεις αυτο εδω
Spoiler
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ΥΓ. Ελπίζω να μην είσαι και από αυτούς που δεν περιμένουν να αποβιβαστεί ο κόσμος από το μετρό και κάνεις ντου.
ΣΠΕ
Κατ αρχας φιλτατη Ιμπιουρ, μη μου φορτωνεις κατηγοριες σε πραγματα που δεν ανεφερα οτι κανω. Οταν πω για τις πορτες μετρο, τα ταξι, τις κορνες και το να πετας τα τσιγαρα κατω (η και χαμω) να τα πειτε. Σε καθε αλλη περιπτωση αποπροσανατολιζεις τον κοσμο και δημιουργεις εντυπωσεις. ειναι κριμα.
Φιξξξερ σου υποδειξα το επιχειρημα σου ως ηλιθθθιο και μου το ξαναγραφεις.
μισο να το σκεφτω λιγο.
α ναι. το επιχειρημα σου ειναι ηλιθθθιο.
υ.γ. Παμε παλι για Πραγα. Ας πουμε για το μετρο στο Μπελογκορσκ.
Δεν έχει μετρό το Μπέλογκορσκ.
Σε όσους βιάζονται διότι θα χάσουν τον επόμενο συρμό, πτήση, τραίνο, διαστημόπλοιο, να πάρουν το προηγούμενο ώστε να είναι άπλες και να μη βιάζονται και να είναι κομπλέ στην ανταπόκριση.
Ρε το έχουμε πει 100 φορές, αν κάποιος βιάζεται ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ.
Ρε μήπως περπατάτε και μέσα στο λεωφορείο ώστε να βγείτε από την μπροστινή πόρτα γιατί βιάζεστε;
Ελάτε ρε χαμουτζήδες στη Θεσσαλονίκη το 2157 που θα γίνει το μετρό μας (με 2 αντίθετες τροχιές ε;) να μας πείτε που να στεκόμαστε.
Νομίζω το έχω πει, αλλά στη Ρώμη που πήγα πέρσι, οι κυλιόμενες λειτουργούν σαν κυλιόμενες και όχι σαν σκάλες προπόνησης του Ρόκυ Μπαλμπόα.
Μιτς χώσε στους άσχετους.
σύμμαχός σου ο άτροπος. ψάξου.
Θα συμμαχουσα και με τον σατανα ντυμενο Χατζηγιαννη σ αυτο.
Quote:
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα (με ή χωρίς μετρό, δεν έχει καμία σημασία) που οι πολίτες της, δεν ξέρουν ότι στην αριστερή γραμμή των κυλιόμενων ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
http://www.oneman.gr/keimena/diabasm...o.2466786.htmlQuote:
Δε γίνεται να το τονίσουμε αρκετά. Στις κυλιόμενες καθόμαστε πάντα Δ Ε Ξ Ι Α.
Στο ιδιο αρθρο διαβαζουμε :
Αν δεν είχε γίνει το Metro, τώρα δεν θα υπήρχε η Lifo.
Βαλτε κι αλλους τετοιους για τα επιχειρηματα σας, βρε!
παντω το στεντ ραιτ καθιερωθηκε , γιναμε ευρωπη να ουμ .
Οχτωμιση χρονια δινουμε τον Αγωνα μας.
οχτωμιση χρονια ειμαστε στις επαλξεις.
το κινημα ΚΥΚΑΙΤΡΑ, (μοιαζει και αρχαιοελληνικο, να τσιμπησουμε κανα γκομενακι με λευκο μπλουζακι και σημαια ελλαδας πανω) ανακοινωνει το Μεγαλο Παρτυ που θα γινει στις 1/2/2014 για τον εορτασμο των εννεα (9) ετων ΚΥΚΑΙΤΡΑ.
Να ειστε ολοι εκει.
Τον πουλο τα ημιμετρα
με ακινησια και ΚΥΚΑΙΤΡΑ
9 χρόνια μαλακίες
xaxa
εορταστικο μπαμπ γιατι πλησιαζουν ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Υποκυψαμε? οχι.
Σωπασαμε? οχι.
Λυγισαμε? οχι.
ΚΥΚΑΙΤΡΑ.
Εννεα χρονια αγωνας.
μου είναι αδιανόητο που αυτό το θρεντ πιάνει 61 σελίδες
Το πρόβλημα της κοινότητας μ' αυτό το θρεντ ποιο είναι ακριβώς; Για μένα αυτό το θρεντ είναι χώρος ζυμώσεων, ένα πεδίο ελεύθερης συζήτησης, το μετερίζι των τελευταίων εραστών του διαλόγου.
Έχουμε διαφωνήσει με τον OP πάνω στο θέμα. Αυτό δε χειροτέρεψε τις σχέσεις μας, τις ατσάλωσε. Δε δημιούργησε αντιζηλίες και έριδες, αλλά ανέδειξε τρόπους συνύπαρξης και ανεκτικότητας στη διαφωνία. Κι αυτό ήταν δυνατό γιατί όλοι όσοι έχουν συνεισφέρει σ' αυτό το μαγικό διαλεκτικό ταξίδι μπαίνουν με τις καρδιές τους καθαρές, τα μυαλά τους ανοιχτά και τις προθέσεις τους αγνές.
Μας ζηλεύετε.
Τώρα που ο Σαμπρέλας είναι on-fire:
όταν βλέπω τέτοια θρεντς εγώ θα ήθελα ένα button που σου δίνει μια λίστα με τα πιο πινκαρισμένα/μουτζωμένα ποστ, αυτά με το καλύτερο/χειρότερο ratio κλπ. Τι λέτε;
Σωστός. Ε, αυτό κανονικοποιημένο με total ratings/ratio και να μπορείς να επιλέξεις thread. Βοηθάω άμα θέτε.
Σκοτώνεσαι στη δουλειά εσύ.
απο που να ξεκινησω. Με θλιβεις. Ναι, με θλιβεις. Επειδη κατα πρωτον εσυ, θυμαμαι σαν τωρα, ησουν παλαιος υποστηρικτης της σωστης αποψης. Αν τωρα σε εφαγε η ηλικια, η φαμελια, ο δυτικος κοσμος και τρεχεις να χτυπησεις την καρτα των 9:01 ενω ο τημ ληντιν κοορντινεητορ ασσισταντ του δε προησταμενερ σε κοιταει με μισο ματι, αυτο δεν ειναι λογος να ζητας με εμφαση στοιχεια πιθανης συκοφαντιας. Ακομα κι ετσι ομως, ενη παμπλισιτυ ις ρηλυ γκουντ σταφφ.
δευτερον αποκλειεται αυτο το τοπικ να βγει εκει που υποννοεις, οτι εχει δηλαδη κακο ρατιο. κι εν πασει περιπτωσει πιο πιθανο ειναι να πηδηχτει η Νταιζυ Ντακ με τον Ορατιο παρα να βγει κακιστο το ρατιο.
τριτον, επειδη μιλανε και κατι χρηστες με ημερομηνια εγγραφης στο φορουμ 16/12/2025, αυτο το τοπικ ειναι Ενεστωτας. Ειναι Παρατατικος Μελλοντας και σκαει μυτη και κριτικαρει ο καθε Υπερσυντελικος.
61 σελιδες μπαστακας στην αριστερη πλευρα σας.
Ρατ Ποιζον, η αδερφη μου περιμενει παντα στο ξωκλησι.
ασε που ποτε δε ζητησα ποσοστα απο εκεινο το αρθρο στο λουμπεν. (ηχος αποκαλυψης σε σηριαλ φωσκολου)
Δεν είπα κάτι παρεξηγήσιμο, προφανώς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με Την Άποψη στο εν λόγω θρεντ.
\m/
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!