δεν μας λες και π ειναι?
Printable View
δεν μας λες και π ειναι?
Δάφνη Αχαΐας.
εχω και γω κατι ελιες στην Μυτηλινη αμα ψηνετε κανεις να ρθει να τις μαζεψει εθελοντικα ας στειλει ενα p.m. ειναι κοντα στο Πλωμαρι το χωριο και λεγεται Τρυγονας
Spoiler
Σοβαρα τωρα γιατι καποιος θα πηγαινε να μαζεψει ελιες εθελοντικα?
ξερω γω?
Drumsick ένα έπος :thumbsup:
μια ερωτησις προς drumsick μιας και αν θυμαμαι καλα εχει ξανακανει κατι αναλογο...
διατι ειναι κουλ φασις να ειναι το ολο θεμα εθελοντικο και για 2-3 μηνες και το να γινει δουλεια για ολη την περιοδο ειναι τζιζ κακα?
φαση νεοχιππησμος και διαλεγομε το μερος κλπ? δηλαδη απο ασφαλες σημειο κανουμε τα κουμαντα μας?
ΠΡΟΣΟΧΗ...πριν φαω βρισιδη να ξεκαθαρισω οτι η ερωτησις μου αφορα το γιατι δεν ακολουθουν μια μονιμοτητα καποιοι απο την στιγμη που γουσταρουν, η εστω κατι περισσοτερο απο μερικους μηνες
αλλα το ολο θεμα περιοριζετε σε φαση ''αγροτουρισμου''=σκατα
εχει πει οτι την ενδιαφερει και για πιο μονιμα, αν θυμαμαι καλα και ειναι στο ψαξιμο. μην την πικαρεις και το μετανιωσει. χρειαζομαστε τσουπρες στα χωρια.
το θυμαμαι αυτο και γι'αυτο την ερωταω....να μας πει αν υπαρχει γενικα ρευμα, για τι ειχα διαβασει καπου για τρελα ποσοστα νεαρων που την ψαχνουν...
Λολ, πας στο χωριό μου.
Στο οποίο δεν έχω πάει ποτέ :roll:
αλλο να θελει ο πατερας σου βοηθεια και αλλο να πας σε μια εθελοντικη οργανωση ξερω γω να δουλευεις ποσες ωρες και να μην παιρνεις και τιποτα σαν ανταλλαγμα... απλα δεν το καταλαβαινω
καλα αστειευομουν. οπως και ο αλλος φανταζομαι. εγω το καταλαβαινω, αλλα ανοιγεις μεγαλη κουβεντα και πρεπει να την πεσω.
Aν και είσαι κακοπροαίρετος, θα σου απαντήσω.
Βρίσκομαι σε μια φασή που με ενδιαφέρει να μάθω διάφορα πράγματα. Η λογική του εθελοντισμού είναι πως σου παρέχεται τροφή και στέγη ώστε να μπορέσεις να παρακολουθήσεις διαδικασίες και να διδαχθείς. Η διδασκαλία βέβαια γίνεται με αντάλλαγμα τη δουλειά στα χωράφια, έχοντας όμως δίπλα σου τον όποιο "δάσκαλο" να σου εξηγεί τι κάνεις και γιατί και τι διαφορετικό θα έκανες σε άλλες περιπτώσεις. Η διαφορά αυτού με το να πας να δουλέψεις σεζόν σε κτήματα ή να πας να μαζεύεις φράουλες 5 μήνες, είναι σαφής νομίζω. Φυσικά είναι και λιγότερο το γαμήσι, απ'αυτό που τρώει ένας πακιστανός εργάτης.
Επιπλέον, εμένα με ενδιαφέρουν πολύ συγκεκριμένες τεχνικές όπως είναι η φυσική καλλιέργεια και η περμακουλτούρα, κι όχι η συμβατική μονοκαλλιέργεια, οι οποίες στην Ελλάδα εξασκούνται και διδάσκονται αυτή τη στιγμή από 2 ανθρώπους κατά βάση, και εξαπλώνονται με αργούς ρυθμούς σε νέες προσπάθειες. Ο ένας απ'αυτούς, ξεκινάει τώρα τη φάση του στο χωριό που είδες, και θέλω να πάω να δουλέψω μαζί του.
Όσον αφορά τη διάρκεια της φάσης, παιδί της πόλης είμαι ρε μινμιν. Δοκιμάζω. Δεν ξέρω πως θα είναι, δεν ξέρω αν θα την παλέψω και έχω ξαναπεί πως αφενός δε νιώθω έτοιμη να εγκαταλείψω την πόλη οριστικά προς το παρον, αφετέρου δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω με τους δικούς μου όρους (και δε μ'ενδιαφέρει να το κάνω με οποιουσδήποτε όρους). Αν μ'αρέσει εκεί και μου δωθούν ευκαιρίες, ίσως μείνω παραπάνω. Αν όχι, μπορεί να γυρίσω σε δυο βδομάδες.
Ελπίζω να καλύφθηκες.
Κατα τ'άλλα, καλά σε γαμάει ο αγροτουρισμός.
Ξύπνημα χθες το πρωί και με απόλυτη χαλαρότητα περιμένω να πάει μεσημέρι και να βρεθώ με 2 φίλους για να φύγουμε για Σεβίλλη. Παίρνουμε το αμάξι μιας φίλης, που ξεκλειδώνει μόνο από την πόρτα του συνοδηγού αλλά ανοίγει εξωτερικά μόνο από την πόρτα του οδηγού και ξεκινάμε. Μετά από δύο ώρες φτάνουμε Σεβίλλη, παρκάρουμε εύκολα και κάνουμε μια μικρή επίσκεψη στο χώρο του φεστιβάλ που είναι να πάμε αργότερα.
Πίνουμε ένα πρώτο ποτό αραχτοί στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ και ξεκινάμε να βρούμε κάποιο τάπας που να δείχνει τον τελικό τσουλού. Μετά από κανά 2 κύκλους βρίσκουμε ένα στο οποίο μας υπόδεχεται η σερβιτόρα/μπαργούμαν με μια απίστευτη σέξυ φωνή και ένα υπέροχο στήθος όπως θα συμπληρώσει ένας από την παρέα.
Παρακολουθούμε μισή ώρα ταυρομαχίας μέχρι να αξιωθούν να αλλάξουν κανάλι και να βάλουν τον τελικό. Με την έναρξη του αρχίζουν να έρχονται τα φαγητά και ο ιδιοκτήτης αποφασίζει να τα συνοδεύσει με την κιθάρα του και αστεία πλήκτρα δεκαετίας 80. Μετά από τρελό δούλεμα από κάτι πιτσιρικιά αυτό σταματάει και έχουμε ήχο για τον τελικό.
Στο τέλος του 90λέπτου αποχωρούμε γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε στην ώρα μας στο φεστιβάλ. Στα μέσα της διαδρομής παιρνάμε από ένα μπαρ και βλέπουμε την Μπάγερν να κερδίζει πέναλτυ και τον Ρομπέν να το χάνει. Όπως φτάνουμε στην είσοδο του φεστιβάλ ξανασταματάμε αφού μια καντίνα έχει τηλεόραση και δείχνει τον τελικό. Βλέπουμε τα πέναλτυ και την στιγμή που η μπάλα περνάει την γραμμή στο πέναλτυ του Ντρογμπά, γυρνάμε πλάτη και μπαίνουμε στο χώρο του φεστιβάλ. Δευτερόλεπτα μετά ο Iggy πέταγεται στην σκηνή και Raw Power! 70 λεπτά μετά ο Iggy αποχωρεί προσπαθώντας ακόμα να ξεσηκώσει τους προς μεγάλη απογοήτευση βαρετούς Ισπανούς. 65 χρονών έφτασε ο άτιμος.
Κάνουμε μια βόλτα στο χώρο του φεστιβάλ για ένα τελευταίο ποτό και να δούμε γενικά τί παίζει. Μοναστήρι που τώρα είναι κέντρο μοντέρνας τέχνης, 4 σκηνές συνολικά, 2 στο εσωτερικό του μοναστηριού, 2 στους κήπους του.
http://www.territoriossevilla.com/espacios/espacios.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-2VnQ2Pu8XV...s1600/73gr.jpg
Κατά τις 2 το πρωί ξεκινάμε για την επιστροφή, η οποία γίνεται χωρίς απρόοπτα με την εξαίρεση της απειλής να αφήσουμε τον ένα στα μέσα της διαδρομής επειδή ρώτησε ποιοί λένε το We Care A Lot. Επόμενη στάση Βαρκελώνη σε κάτι λιγότερο από 2 βδομάδες για το Primavera.
Δωρεάν εισητήρια για το advance screening του Men in Black 3 απόψε :D
έκανα τη φορολογική μου δήλωση σε μισή ώρα. πόσο εύκολα είναι όλα όταν ο τζίρος έχει πέσει στο 1/10! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΣΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΔ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΕ που κάνετε τη ζωή μου ευκολότερη! Μάι λάιφ ροκς! :|
ποσταρω απο δω:
http://img854.imageshack.us/img854/8794/p5240173.jpg
Τι σχέση έχει ο τζίρος με το πόση ώρα παίρνει σε κάποιον να κάνει φορολογική δήλωση?
πήγα να εξηγήσω σοβαρά, αλλά βαρέθηκα. αν την κάνεις μόνος σου είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις.
Επειδή την κάνω μόνος μου και μου παίρνει πάντα την ίδια πάνω κάτω ώρα ανεξαρτήτως τζίρου απορώ βασικά.
για παράδειγμα, όταν έχεις 30 τιμολόγια από 20 διαφορετικές δραστηριότητες, είναι το ίδιο με 3 τιμολόγια?
Στη συγκεντρωτική πελατών - προμηθευτών είναι χαώδης η διαφορά, στη φορολογική όμως?
καλά οκ, είναι το ίδιο
Πήγα να παραδώσω, ξανά, το τελικό πρότζεκτ για την σχολή. Τυπώνω αφού περίμενα ένα θεικό θεόμουνο να τελειώσει τις δικές τις 300 σελίδες, και διαπιστώνω πως δεν μου τυπώνει για κάποιο λόγο την βιβλιογραφία και τα διαγραμματα κλπ μαλακιες τους τέλους. Σύν ότι αργούσε να πάρει το μηχάνημα μπροστά και αντί για 3 αντιτυπα πλήρωσα 5...Η πτυχιακή είχε ούτως η άλλως ένα πρόβλημα μεγεθους. μικροτσούτσουνη.. ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου. παω στην γραμματεια 20 λεπτά μετα το ντεντλαιν, μου την λεει η γραμματεας για αυτο, αλλα ενταξει με εχει μάθει. Της λέω το πρόβλημα, κοιτάει και το μέγεθος - πουτάνες γυναικες - και μου λεει δεν μπορώ να την δεχθώ. πάμε για Οκτώβρη. Μίλα και με την επόπτριά σου και τα ξαναλέμε τοτε.
Αλλά τότε γίνεται το eξής θεικό ξαφνικά εμφανίζεται μια θεά, όμορφη σαν την Αφροδίτη, περνάει μέσα από την τζαμαρία της γραμματείας και στέκεται δίπλα μου. Με ακουμπάει αργα αργα στον ώμο και με αισθησιακή φωνή μου λέει :Spoiler
man na to prosexeis kai egw otan edina to master thesis logw 5imeris aypnias eblepa gymnes gynaikes na mou milane pros to telos to kalytero einai oti blepeis efialtes me pro8esmies kai diagwnismata gia kana mina meta alla oi gomenitses exoun fygei
Ήταν να με διώξουν Τρίτη-Τετάρτη, τελικώς με ξαπόστειλαν σήμερα μετά από φουλ κομπλέ 5ωρο χειρουργειάκι για καλό διπλό κάταγμα γνάθου και μια διαβολοβδομάδα τράβηγμα με τους χασάπαι. Τώρα πάμε για τα δόντια. Τίποτα ανώτερο απ'την αίσθηση ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είσαι πολύ μεγάλος κώλος ή απλά πολύ κακό σκυλί.
http://www.youtube.com/watch?v=kkSFIWzi7aA
και πως το έπαθες όλο αυτό;
tha ton petyxe irl kanenas apto forum
Ποδήλατο στου χαντάκ.
λες και μπορεί κάποιος από δω μέσα να του σπάσει το σαγόνι
Περαστικά σου...
τώρα είναι κλεψια, είναι ήδη σπασμένο. πάντως αν μιλάς τόσο και όπως ποστάρεις θα είναι μια ανακούφιση για όσους συναναστρέφεσαι μέχρι να γιάνεις ( :pink: γενικά)
koita !!!! sou kanei kai plakitsa na noiwseis kalutera :)))) :DDDD: D::D:DD: DD:DDD :))))))
:pink: :pink: :pink: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ :pink: :pink: :pink:
ontopic twra
kathe mera skotwnw apo ~5 kounoupia me th palamh mou, syntoma kai me tsopstiks. mou to afierwnw